brat-boom
Użytkownik
Przypadkowa bramka ustawiła mecz? a co w tej bramce było przypadkowego?Hah Brat widzę Ty dalej wałkujesz swoje - moja racja jest świętą racją... "Moc" Argentyny szczególnie było widać w meczu z Nigerią, gdzie przypadkowa bramka ustawiła mecz. Pomijam już to, że Nigeryjczycy w 2 połowie cisnęli Argentynę aż miło.
2 spotkanie z Koreą... No dobra pewne zwycięstwo, ale gdyby Korea w pierwszych 15 minutach 2 połowy wykorzystała swoje okazje to było by licho. Później Azjaci z minuty na minutę co raz to bardziej "otwierali się" i skończyło się pogromem.
Co do meczu z Grecją to nie komentuje bo oglądałem tylko urywkami, ale na razie z tego co widziałem to tak jak było wiadomo na początku, Argentyna to w 90% Messi i długo, długo nic...
Tak jeszcze chciałbym dodać, że Twój Veron grywa jak na razie iście kapitalne zawody... ???? A tyle było hałasu, że co on to nie gra w Estudiantes. Następnym razem zamilcz nim będziesz wywyższał się ponad innych bo sam wiesz tyle co nic.
No i co do tego stylu to możesz coś o nim napisać ? Bo kompletnie nie wiem o jakim stylu piszesz... A porównywanie Argentyny do grającej słabo Francji, Hiszpanii, Anglii czy Włoch to tylko po raz kolejny obnaża to, że Twoim argumentem jest brak argumentów... Koniec przekazu.
w drugiej połowie Nigeria cisnęła aż miło? jaki ty mecz oglądałeś? poza dwoma groźnymi strzałami Nigeria w drugiej połowie nie istniała , a Argentyna zmarnowała ze 3 sytuacje sam na sam z czego jedną Messi , nie mówię już o sytuacjach Leo w pierwszej połowie.
Korea wykorzystała sytuacje? koleś , Korea przez cały ten mecz miała jedną bramkową sytuacje w drugiej połowie , w pierwszej nie mieli praktycznie żadnej.
Argentyna to w 90 % Messi tylko dlatego że gra jest ustawiana pod tego zawodnika , każda drużyna mając w swoim składzie takiego geniusza jak Messi będzie od niego uzależniona i będzie on 90 % zespołu , zresztą coś o tym powinieneś wiedzieć bo w Barcelonie też nie jest za wesoło kiedy Messi jest nie zdolny do gry.
Nie wiem zupełnie o co ci chodzi z tym Veronem , jak dla mnie to w meczu z Nigerią grał bardzo solidne spotkanie i zaliczył asystę przy bramce , z Koreą nie grał w ogóle a wczoraj też zagrał bardzo dobrze i to właśnie z Veronem Messi tworzył najlepsze akcje wymieniając z graczem Estudiantes po kilkanaście podań przy każdej okazji.
Jak narazie to twoje argumenty są żałosne i niczym nie poparte a słabą grę Argentyny widzisz chyba tylko ty.
Jaki super snajper? w Argentynie Messi jest POMOCNIKIEM , jego rolą jest kreowanie gry i tworzenie sytuacji kolegom z zespołu , zobacz sobie przy ilu bramkach Argentyny na tym turnieju Messi brał udział.Argentyna to 90% Messi ? Tylko ,że ten supersnajper jeszcze nie strzelił ani jednej bramki