>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grupa A

Status
Zamknięty.
rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Juz za 3 dni mecz Barcelona-Chelsea !!Oczywiscie na Camp Nou!!
Barca mysle ze ten mecz wygra...bo narazie na 3 spotkania tylko 4 punkty na ich koncie :| :zy3ou: niezbyt dobrze :!: Ale wkoncu barca to barca i nie pozwoli sobie odebrac tytulu ligi mistrzów...
:twisted: :twisted:
NEWSY!!
Samuel Eto&#39;o długo będzie wspominał mecz z Werderem.Nie ze względu na dobrą dyspozycję,ale kontuzję,która wyeliminowała go z gry na pół roku.Supersnajper Barcelony nie traci jednak humoru.Oto co powiedział po tym jak sie dowiedzial ze nie zagra w pilke 6 miesięcy:
&quot;Finał LM odbędzie sie za siedem miesięcy.Zamierzam wybiec w nim na murawę i strzelić kilka bramek-deklaruje zawodnik.Podobno wiara przenosi góry!&quot;
pzdr!! 8) 8)
Jak piszesz nazwę swojej ulubionej drużyny to pisz ją z dużej litery. Poza tym po co komu news o E2, o tym, że chce zagrać w finale :roll: Co to ma wspólnego z najbiższym meczem :?: I po trzecie meczu nie wygrywa się tylko dlatego, że jest się Barcą czy Realem. Sama nazwa nie wystarczy

Boże czemu nas pokarałeś takimi kibicami :;/:

emde 0

emde

Użytkownik
rangiz9 zgadzam się z tobą w 100% 8) Barca ostatnio nie imponuje grą, brak Eto bardzo osłabił drużynę. Myślę że Chelsea wygra ten mecz :mrgreen:

E 0

evileqq

Użytkownik
Barcelona nie moża sobie pozwolić na porażkę, bo może to ich wyelimować z walki o 2 miejsce w grupie (pierwsze jest zarezerwowane dla znakomicie radzącej sobie w LM Chelsea FC). Nawet pomimo braku Eto, Barca musi postarać się o wygranie, a w najgorszym wypadku o remis. Messi już jest zdrowy i na 95 procent wystąpi w meczu. Nareszcie bramki strzela Ronaldinho, mam nadzieję że to takie jego przełamanie i w następnym meczu pokaże już pełnie swoich możliwości. Do tego dochodzi gorący teren (Camp Nou).
Myślę, że spokojnie można postawić w tym meczu 1x.

rangiz9 0

rangiz9

Forum VIP
Dla prezpomnienia dodam, że przed meczem w Londynie Dingo też strzelił 2 bramki :roll:

A co do Barcy nie oszukujmy się, nie jest ona w najlepszej formie. Do tego dochodzi brak E2, którego miał zastąpić islandzki napastnik Eidur Gudjohnsen. Jednak jak na razie nie najlepiej mu to wychodzi :roll: Szkoda, że Rijkaard nie chce wystawiać w pierwszej jedenastce Savioli, bo on jest mimo wszystko bardziej pożyteczny aniżeli &quot;islandzkie drewno&quot;

Osobiście wydaje mi się, że mecz z Chelsea zakończy się remisem. Barcelonie raczej ciężko będzie wygrać będącą ostanio w dobrej formie Chelsea.

drago 108

drago

Użytkownik
Czy ktoś wie gdzie moge obejrzec mecz Barca vs. Chelsea? Oczywiscie na necie bo te kur... z musieli robic remont dachu no kur... :Czy ktoś wie gdzie moge obejrzec mecz Barca vs. Chelsea? Oczywiscie na necie bo te kur... z musieli robic remont dachu no kur... :[ nie wytrzymam :[. Licze na waszą pomoc!

rafalre 0

rafalre

Użytkownik
Dziś 4 kolejka Ligii Mistrzów ???? Spotkaniem na szczycie jest stracie pomiędzy FC Barcelona a Chelsea Londyn. Dwa tygodnie temu w Angli The Blues wygrali 1:0 po ładnej bramce Drogby. Ogólnie mecz był dość nudny. W Stolicy Katalonii wszyscy seracami będą z Barcą ???? Publiczność będzie 12 zawodnikiem. Duma Katalonii bardzo rzadko przegrywa spotkania na Camp Nou. Niestety w ich szeregach zabraknie kontuzjowanego Etoo. Mam nadzieje, że godnie go zastąpi Ice Men bądź Saviola. Barcelonie to zwycięstwo jest bardzo potrzebne, gdyż po ewentualnej porażce ich sytuacje w grupie nieco się skąplikuje :roll: Jose napewno będzie chciał utrzeć nosa Katalończykom, jednak oni się nie dadzą :p Mój tym to 2:1 dla Barcy :gool: :gool: :gool:

D 0

darek

Forum VIP
M Z R P bramki pkt
1. Chelsea Londyn 4 3 1 0 8-3 10
2. Werder Brema 4 2 1 1 6-3 7
3. FC Barcelona 4 1 2 1 8-4 5
4. Lewski Sofia 4 0 0 4 1-13 0

Zostały jeszcze 2 kolejki...

#
Werder Brema
22.11
Chelsea Londyn FC
#
PFC Levski Sofia
22.11
FC Barcelona
#
FC Barcelona
05.12
Werder Brema
#
Chelsea Londyn FC
05.12
PFC Levski Sofia

Barcelona ma jeszcze szanse i to dość duże, bo co to za sztuka wygrać z Lewski? Z Werderem będzie trudniej, ale i tak u siebie pewnie ich powiozą. Nawet jakby Werder wygrało u siebie z Chelsea to będzie to za mało. Werder po prostu MUSI co najmniej zremisować z Barceloną i oby tak się stało. :p

sawas 27

sawas

Użytkownik
Tak, Werder rulezz :!: :!: Będzie bardzo ciężko, ale może się uda. Choć nie jestem pewny czy Mourinho sie podłoży z Werderem... Ale graja w Bremie więc mozliwe :p

W 2

wislak

Forum VIP
rafalre- prawie trafiles wynik tyle ze wpadla niepotrzebna bramka w doliczonym czsaie:/ szkoda bo moim zdaniem barcie nalezala sie wygrana, poza tym wkurzyl mnie zas Rijkard. Czmeu on nie wpuszcza tego Savioli ktory podobno jest w formie?! :zy3ou: A do tego wg mnie Chelsea pokazala swoj styl- nie umieja przegrywac - faule faule i jeszcze raz faule przy stanie 1:2/ Nie umieja grac fair i utrzymac nerwow! :zy3ou: :zy3ou: To mnie tobija w tak klasowym (a moze ka$owym ???? ) teamie

a co do podlozenia sie chelsea- podloza sie
to sa cfaniaki z mourinho na czele:/
oni nie chca grac pozniej np w finale z Barca i dlatego beda celowo puszczac mecz z werderem bo boja sie Katalończykow :jezora: . Nie mam nic do werderu bo lubie ten team ale awansu miec nie moze. Barca go rozniesie na Nou Camp! :jezora:

peja 1

peja

Użytkownik
Mecz bardzo interesujący... widowiskowa gra obydwu drużyn, dużo bramek... ale bardzo bardzo nie podobało mi się zachowanie nie których piłkarzy z Londynu... ???? No i szkoda, że w Kataloni nie zostały trzy punkty... ale nie widzę możliwości aby Barca nie wyszła z grupy...

rafalre 0

rafalre

Użytkownik
Wiślak musze przyznać blisko było trafienie wyniku. Troche złapałem doła jak w 90 min widze gool ???? Faktycznie Chelsea bardzo duzo faulowała, chyba 23 razy. Barca powinna wygrać to i już. Mnie również irytuje Raijakrd, mógłby dawać więcej szans Savioli. Pozostało 2 meczy, które trzeba wygrać, będzie dobrze :p ????

D 0

darek

Forum VIP
co do podlozenia sie chelsea- podloza sie
Teraz jak Werder wygra czy też zremisuje to nie będzie to zasługa Werderu tylko Chelsea. Śmiech na sali, tylko Wy kibice Barcey zawsze musicie się czymś zasłonić. Że to, że tamto, że sramto... powiem tyle Konia mnie to obchodzi, sami sobie zrobiliście taką kupę w grupie i musicie sobie poradzić. Murinho już jasno powiedział &quot;Tylko Idiota sądzi, że do Bremy poślę rezerwy&quot; tak powiedział. Może Jose da odpocząć jakiemuś zawodnikowi, może dwóm, może trzem? Tylko, że Chelsea ma kompletny zespół i mają dwóch piłkarzy na wysokim poziomie na jedną pozycję. Więc płacz &quot;katalończyków&quot; jest tutaj zbędny.

to sa cfaniaki z mourinho na czele:/
oni nie chca grac pozniej np w finale z Barca i dlatego beda celowo puszczac mecz z werderem bo boja sie Katalończykow jezora
No tak, teraz zostało Ci tylko pierdo** takie smuty. :roll:

wg mnie Chelsea pokazala swoj styl
Tutaj bez komentarza. :roll:

gwizdu 0

gwizdu

Użytkownik
Gwiazdor Ronaldinho już swoje pograł, reszta drużyny, to fakt, że grają piekną piłke ale rowniez swoje najlepsze lata ma juz za sobą. Wcale nie będzie mi smutno gdy Barca nie awansuje. Dodam ze nie jestem fanem zadnej z tych druzyn.
Pozdrawiam

L 237

lookash

Użytkownik
ja bym chcial zeby wyszla barca i werder ale to juz nie mozliwe.jeden z nich odpadnie.werder czekaja dwa arcy trudne mecze.najpierw u siebie chelsea a pozniej prawdopodobie mecz o wszystko z barcelona.jezeli bremie uda sie wyjsc z grupy bedzie to wielka niespodzianka wyeliminowanie triumfatora poprzedniej edycji.oby tak sie stalo.WERDER RULEZ!!!

franek21 0

franek21

Użytkownik
Ronaldinho już ma okres świetności za sobą widać że wogóle nie ma formy, nie chce mu sie juz poprostu grać... A co do nastepnego meczu Werder-Chelsea postawie na zwycięstwo Werderu jest bowiem w świetnej formie...

L 237

lookash

Użytkownik
werder jest w swietnej formie tylko szkoda tego wczorajszego remisu z cottbus, ale za to w lidze mistrzow gra jak w transie i gdyby nie gol messi&#39;ego w 90 minucie w meczu z werderem to awans juz by byl w kieszeni.
a co ronaldinho to on juz swoja ere swietnosci ma za soba a teraz jest tylko przereklamowana gwiazda.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom