Umiarkowaną stawką to gramz Italia lepiej poczekac na sklady, sa w znakomitej formie, nie jestem przekonany czy walijczykow potraktuja ulgowo,zreszta i tak tego nie bede gral
Jak bez Sommera? Przecież jest w składzie. I dlaczego Turcja nie ma szans? Nawet jak wygrają ze Szwajcarią, zdobędą 3 pkt i zajmią 3 miejsce w grupie, to nie mają żadnych szans? Chyba jest coś o czym nie wiem... No tak, z 3 miejsc w grupach wychodzą 4 z 6-ciu.Szwajcaria bez Sommera, ale Turcy juz nie maja szans awansu i moga przemeblowac sklad moze Szwajcaria z bts wydaje sie optymalne, mozna czerwonej tez poszukac
ja gram Szwajcaria 1+1.5 za 2.02, helweci graja o zycie aTurcy sie osmieszyli na tym euro, Walia im jeszcze karnego nie strzelila, bilans bramek 0-5, licze na zmiany w skladzie i problem z komunikacja,a nawet jak wyjda podstawowym to Szwajcaria lepsza.
Mają bilans minus 5 bramek....musieli by wysoko wygrać.Jak bez Sommera? Przecież jest w składzie. I dlaczego Turcja nie ma szans? Nawet jak wygrają ze Szwajcarią, zdobędą 3 pkt i zajmią 3 miejsce w grupie, to nie mają żadnych szans? Chyba jest coś o czym nie wiem...
sorry, na flashscore do poludnia podali, ze nie wystapi z powodu zalatwiania spraw osobistychJak bez Sommera? Przecież jest w składzie. I dlaczego Turcja nie ma szans? Nawet jak wygrają ze Szwajcarią, zdobędą 3 pkt i zajmią 3 miejsce w grupie, to nie mają żadnych szans? Chyba jest coś o czym nie wiem... No tak, z 3 miejsc w grupach wychodzą 4 z 6-ciu.
Ale i tak kurs jest za duży na Turków.
Jak wygrają grupę to w pierwszej kolejności dostaną Ukrainę bądź Austrię. Później prawdopodobnie Belgię. Nie zmienia to faktu że lepiej byłoby trafić do dolnej połówki.Walia 8,4 Włosi wygrywajac lub remisujac dostaja Belgie a nastepnie Francje
Z flashscora nie bierze się żadnych informacji przedmeczowych bo przeważnie się mijają z prawdąSommer jednak broni na flashscore glupoty pisza
Post automatycznie złączony:
sorry, na flashscore do poludnia podali, ze nie wystapi z powodu zalatwiania spraw osobistych
20.06.2020/18,00
Włochy - Walia Euro
Typ 1
kurs 1,52
Bukmacher: Sts
Analiza; Włosi na tych mistrzostwach prezentują się doskonale i teraz są jednym z głównych kandydatów do wywalczeniua tytułu mistrzowskiego.Na razie pewnie i wysoko pokonali po 3-0 Szwjcarie i Tuecje prezentując bardzo widowiskowy styl gy.Mancini stworzył doskonała drużyne która bardzo dobrze zorganizowana jest w obronie i bardzo szybko i składnie przechodzą do ataku stwarzając sobie wiele pozycji bramkowych.Tacy piłkarze jak Insigne,Immobile,berardi czy Locatteli gwarantują że kilka bramek strzelą w tym pojedynku i pewnie wygrają.Walia też gra bardzo dobrze i teraz zajmuje 2 miejsce w tabeli z 4 punktami zdobytymi i prawie są pewni awansu do dalszej rundy.