Jak można zakładać że kurs 7.00 jest wystawiony na jedną bramkę w 3 meczach. Nic się nie zgadza w tym zakładzie i takim toku myśleniaPodchwytliwy krok bukow,na takich zarabiaja pozniej ale trzymam kciuki zeby weszlo
Ja bym się nie napalał osobiście na jakieś grubsze overy i handicapy, a co do tych kar to wątpię żeby wywalili ich z pierwszego składu, bo kim ich zastąpią ???? może jakąś finansową karę dostaną i tyle. Według mnie Arabia nie wytrzymała presji meczu otwarcia, banalne i dziwne błędy to potwierdzenie takiego wyniku. Nie są jakąś mocną drużyną, ale zagrali zdecydowanie poniżej swoich możliwości. Nikt się nie spodziewał takiego wyniku. Następne mecze presja z nich zejdzie to i grać zaczną bardziej "przyzwoicie". Przegrają pewnie wszystkie mecze w grupie, ale nie sądzę, że dostawać będą jeszcze większe baty, myślę, że max 3-0 z Urugwajem i jakieś 2-0 z Egiptem. Mecz z Rosją był momentami komiczny, bo robili takie dziwne błędy jakby przeciwnikiem Rosji była amatorska drużyna pokroju San Marino czy Gibraltaru... Wiadomo, eliminacje strefy azjatyckiej to nie jest jakiś szczyt poziomu piłkarskiego, ale skoro dostali się na mundial to znaczy, że jakiś przyzwoity poziom prezentowali. Amatorami też nie są, więc sądzę, że otrząsną się do następnych meczów i aż takich srogich batów dostawać nie będą.http://transfery.info/115360,potwierdzone-kary-dyscyplinarne-dla-reprezentantow-arabii-saudyjskiej-po-porazce-0-5-z-rosja
Niby "POTWIERDZONE", ale jednak spekulacje. Zostawiam chyba bardziej pod dyskusję. Wpłynie to w jakikolwiek sposób pozytywnie na Arabów? Czy można grać jeszcze grubsze overy i handicapy przeciwko nim?
Bezsensowne szukanie sensacji na siłę.Egipt - Urugwaj
Po pierwsze Panowie przepraszam, że post piszę w ostatniej chwili. Niestety praca jest ważniejsza od obstawiania...Choć chyba tak być powinno: )
Ten mecz to moim zdaniem mecz pułapka. Kurs na Urugwaj u niektórych naziemnych buków oscylował wokół 1.4 a i u tych internetowych spadał mocno od dwóch dni.
Ja rozumiem że taki kurs można wystawiać jakby Egipt grał z Brazylią albo z Niemcami ale z Urugwajem?
Suarez okres najlepszej gry ma już za sobą a dodatkowo mam dziwne wrażenie że Egipt może zagrać bardzo asekuracyjnie i wynik może oscylować wokół 0:0. Bez Salaha tym bardziej nie zagrają otwartego futbolu...Urugwajowi nie będzie łatwo przebić się przez zagęszczoną obronę/
I jeszcze jedna kwestia... Salaha nie ma w pierwszej jedenastce...Dlaczego zatem niektórzy bukmacherzy podnieśli kurs na Urugwaj? Nie powinno być odwrotnie? Wietrze tu małą niespodziankę. Czy słusznie? Zobaczymy....
Egipt 2,53
Egipt DNB kurs 4,90
bukmacher: STS
Jeżeli analiza się przydała kliknij "dzięki "
Kurs na Urugwaj spadł od wczoraj z 1,62 do 1,50 kiedy nie wiadomo było dokładnie jak i czy zagra Salah...Egipt - Urugwaj
I jeszcze jedna kwestia... Salaha nie ma w pierwszej jedenastce...Dlaczego zatem niektórzy bukmacherzy podnieśli kurs na Urugwaj? Nie powinno być odwrotnie?
Jeżeli analiza się przydała kliknij "dzięki "
Tak samo miał być under w meczu Rosja - Arabia, nawet kurs był na to 1.57, a jak się skończyło sami wiemy.Urugwajczycy niesamowicie wymęczyli te zwyciestwo. Ważne dla nich te 3 punkty w kontekście wyjścia z pierwszego miejsca. Egipt bardzo się bronil, na świeżo w meczu z Rosją nasuwa się under 2.5.
pierwsze wyniki zgodnie z przypuszczeniami. Coprawda Urugwaj nameczyl sie niemilosiernie, jednak jak tylko chcialo im sie przyspieszyc bylo widac zupelnie inna kulture grania niz Egipt. Dla Egipcjan teraz mecz o wszystko z podbudowana rozgromieniem Arabii Rosja. Gram juz teraz, bo sadze, ze kursy moga spasc:Pierwsze mecze Rosja-Arabia i Urugwaj-Egipt.
Tak jak Olo napisal -tez uwazam, ze typ na Urugwaj to jeden z pewniejszych meczów 1 kolejki. To, ze troche starsi -akurat w pierwszym meczu nie powinno miec az takiego znaczenia.
Nie wyobrazam sobie zeby Rosja nie wymeczyla jakos zwyciestwa nad Arabia. To jednak jest roznica poziomów i wielka sensacja bedzie jesli Arabia urwie chociaz punkt.
Takie wyniki sprawia, ze o Egipt bedzie "bardziej musial" w drugiej kolejce. Czyli szansa dla Rosji na gre z kontry. W najgorszym dla Rosji wypadku widze tu remis.
Czyli przed ostatnia kolejka Urugwaj pewny awansu. I z uwagi na wiek zawodnikow nie zdziwie sie jak w meczu z Rosja nie zagra pierwszy garnitur, wiec znowu szansa na punkt Rosjan.
Podsumowujac: widze to tak, ze Urugwaj spokojnie wychodzi z grupy, a z nimi Rosja, ktorej terminarz jest korzystniejszy niz Egiptu.
Bez przesady... Być może najgorsze za nimi.... Rosja nie ma tak szczelnej defensywy, a Arabia to wiadomo, że będzie rzeź niewiniątek... Po za tym dobrze, że mieli dzisiaj ostrzeżenie...na jednym kuponie między innymi mam pograne za grubą stawkę że Urugwaj wyjdzie z 1 miejsca i coraz bardziej zaczynam w ten kupon wątpić.
Spokojnie skończą na pierwszym, nie ma się czego obawiaćna jednym kuponie między innymi mam pograne za grubą stawkę że Urugwaj wyjdzie z 1 miejsca i coraz bardziej zaczynam w ten kupon wątpić.
Ciężko porównywać mecz Rosji z Arabia która na mecz nie wyszła z tym dzisiejszym i na tej podstawie wystawiać taką opinię.Rosja to moze nawet z 1 miejsca w grupie wyjść