Powaznie ? Owszem Rosja prowadzi 2-0 ale niczym wielkim sie nie wyroznia imasz racje w srodku pola Saudyjczycy grają slabo ale przy tak.grajacej zbornej mozna śmiało grubiej uderzac w awans Egiptu bo jesli od wyniku 1-0 pozwolili sie zdominowac i oddać pilke rywalom na 20min to nie wiem czego Ruscy tu szukaja bo przeciez ich rywale to kobieca pilka nozna jak to wyzej napisales.Grajcie na handi na Urugwaj w meczu z cienisami z Arabii Saud bo kursy spadają, po meczu nie będzie co zbierać ???? . Salah już może wrócić na mecz z Arabią, ale nawet bez tego Egipt DNB też wydaje się ok. Jak już wcześniej pisałem - poziom Arabii to poziom piłki kobiecej w Europie. Jak im Rosja z środka wygarnia piłki to z Uruwajem będzie rzeź niewiniątek... ????
Osobiście pograne:
Urugwaj (AH: -1,75) vs Arabia + Egipt(AH:0) vs Arabia kurs AKO: 2,11 buk: LVBET
Ja wolę jeszcze zobaczyć jutro Egipt jak gra zanim coś pogram w meczu z Rosją. Jak mówili komentatorzy co już wielokrotnie pisałem ramadan akurat przypadł na przygotowania drużyn arabskich do mundialu.Powaznie ? Owszem Rosja prowadzi 2-0 ale niczym wielkim sie nie wyroznia imasz racje w srodku pola Saudyjczycy grają slabo ale przy tak.grajacej zbornej mozna śmiało grubiej uderzac w awans Egiptu bo jesli od wyniku 1-0 pozwolili sie zdominowac i oddać pilke rywalom na 20min to nie wiem czego Ruscy tu szukaja bo przeciez ich rywale to kobieca pilka nozna jak to wyzej napisales.
Tutaj akurat miał Pan rację ;-)W ataku moim zdaniem większe szanse ma Smolov do gry. 15 goli w rosyjskiej lidze, w reprezentacji to on od jakiegoś czasu jest pierwszym wyborem ale z drugiej strony to wielkiej konkurencji nie ma. Czasy Kierżakova czy Pogrebniaka się skończyły.
A ja Tobie mówie, że Rosja wyjdzie z grupy. Moim zdaniem nie opłaca się w ogóle grać przeciw gospodarzom tych mistrzostw. Byli krytykowany itd., ludzie stawiali, że Arabia punkt zdobędzie a tu 5-0, świetne zwycięstwo, gra może nie porywala, ale szybko strzelili pierwsza bramkę i mogli trochę oszczędzać siły. Dla mnie ten wynik robi atmosferę i pewność siebie Rosjanom. Nie zdziwie się jeśli wygrają grupę. Obojętnie jaki jutro padnie wynik to jedna drużyna będzie pod mocna presją albo może i dwie. To są Mistrzostwa Świata, a nie mecze ligowe. Tu bardzo łatwo zaprzepascic wszystko. Bardzo ważne jest dobre rozpoczęcie. Nikt w tej grupie nie jest Hiszpania, która przegrała pierwszy mecz a później sięgnęła po mistrzostwo.Arabia, co to będzie z Urugwajem. Oni grają kobiecą piłkę, Ruscy 5-0 ale w samej grze furory nie zrobili, parę fajnych bramek fakt, ale przynajmniej ładnie podbili kursy na następne mecze, można będzie grać przeciwko nim. Czekam na kurs Rosja nie wyjdzie z grupy
Na jakiej podstawie się tak okazuje? Proszę poczekać do innych meczów. Bo może się okazać właśnie, że to zwyciestwo nic nie będzie znaczyć. Myślę, że Arabia nie zdobecie nawet punktu. Natomiast gospodarze turneju będą mieli bardzo ciężkie zadanie nie przegrać z Urugawajem. Najważniejszy mecz będzie z Egiptem, który będzie drugim meczem Rosji (19 czerwca).wszyscy wróżyli Rosji niewyjście z grupy a tu się okazuje że mogą jeszcze wyjść z pierwszego miejsca.
Owszem masz racje ale tez pamietaj , ze nie kazdy przestrzega ramadanu . Salah zrezygnowal z Islamskiego postu na rzecz ligi mistrzów wiec moze i jest tez kilku kluczowych pilkarzy , ktorzy postapili tak samo . Chcialbym tylko żeby w meczu Rosji z Egiptem był jakis zwycięzca , w sensie zeby o awansie do 1/8 nie decydował bilans bramkowy bo nigdy nie lubilem tego typu sytuacji, ze ktos przechodził dalej bo strzelił np jednego gola wiecej. I nie chodzi mi tu tylko o moj kupon tylko poprostu lepiej jak jest jakis zwyciezca , czy to bedzie Rosja czy Egipt . Ale przyZnam , ze sobiscie mam pograna dosc grubiej jak na moj budzet kolejnosc : Urugwaj , Egipt, Rosja po ladnym kursie w @10 z hakiem .Ja wolę jeszcze zobaczyć jutro Egipt jak gra zanim coś pogram w meczu z Rosją. Jak mówili komentatorzy co już wielokrotnie pisałem ramadan akurat przypadł na przygotowania drużyn arabskich do mundialu.
Grupa A : bramkigdzie ten zakład jest kolego ?