Czytam wypowiedzi na temat LECHA na różnych forach i większość jest wiecznie niezadowolona, cokolwiek Kolejorz by nie zrobił.
Zdobył mistrzostwo ? Nie to Wisła przegrała, to Jop zawalił sprawę, to mecze kupowali. Mnóstwo tego typu głupot czytałem, jednak LECH jakoś te punkty "uciułał" ma MP.
Awansował po meczach z Dniprem do
LE - tez źle. Krytykowano niemal wszystko styl gry, formę poszczególnych zawodników, brak skuteczności itp.
Wylosowali atrakcyjnych rywali w grupie tzw. "grupa śmierci" - teraz też qrwa źle, co to za zespoły - jakieś miernoty - CIĄGLE ŹLE, jednak to tylko LECH reprezentuje Polskę i "ciuła" punkty na następne lata - też pewnie niedobrze, bo się okaże, że będzie ich znowu za mało - brak słów.
Mnie się dzisiejszy mecz podobał, było dużo bramek, sporo emocji, Kolejorz zagrał dobry mecz no i kasa wpadła /chociaż w końcówce drżałem o wynik/.
Nikt nie napisze, że LECH jako jedyny w historii wywalczył punkt na wyjeździe z Juve, za to piszę się "co to za sztuka pokonać zespół bez formy" itp.
Teraz będą nadzieje w następnym meczu i jak LECH "coś spartoli" to znowu będzie się o nich pisało cieniasy itp. - sam jestem do tej pory wkurzony na zarząd za transfery /ich brak/, psioczyłem na Zielińskiego za fatalne przygotowanie Kolejorza do sezonu, za męczarnie w pucharach i sporo szczęścia, ale potrafię też docenić wysiłek piłkarzy jaki włożyli w dzisiejszy mecz i myślę, że ten mecz tylko ich wzmocni.