A niby czemu pomijasz tutaj mistrza Holandii? bo są debiutantem?...pomijając debiutanta Twente
Jaki zonk? to prawda że grupie A jest Inter który bije na głowe i Real i Milan ale porównując całość to na pewno grupa Milanu nie jest tutaj gorsza bo nie oszukujmy się ale Real jest drużyna lepszą od Tottenhamu ( przynajmniej personalnie bo jak by grali bezpośrednio to po tym co pokazuje Real od 6 lat nie postawił bym nawet złotówki na Królewskich) a Auxerre i Ajax to drużyny prezentujące zbliżony poziom do Werderu czy Twente.Patrzycie tam na kluby, a tu zonk (Milan,Real,Ajax,Auxerre),
Ale zapominasz że w grupie A tylko Inter może o cokolwiek zawalczyć bo chyba nie sądzisz że Tottenham , Twente czy Werder to drużyny które będą wstanie przejść chociaż 1/8 LM .ale zapominacie że tylko Real i Milan mogą co kolwiek zawalczyc, o pierwsze miejsce z całym szacunkiem dla Kibiców skrzatów z Amsterdamu
Mają Marko Marina? Jezu , aż strach się bać , Suarez z Ajaxu się przy nim chowa. ????Werder udowodniło że potrafi grac do kąca meczem ze Samdorią piłkarze z włoch poprstu zachowli sie w doliczonym czasie gry jak amatorzy nie ma co ukrywac ,po za tym Werder ma Marko Marina który z Genuą zaprezentował się całkiem przyzwoicie.
Co to są za głupie argumenty? (a raczej ich brak) , ja też ci moge powiedzieć : pomyśl , co nawydziwia Inter z Tottenhamem i Werderem >>?? praktycznie nic jedyne szanse mają w meczach u siebie ! .Pomyśl ?? co nawydziwa Ajax z Realem i Milanem >>?? praktycznie nic jedyne szanse mają w meczach u siebie !
No tak , przecież Werder czy Tottenham to od lat grają bajeczną piłke i wszystkich ogrywają.????Nie oszukujmy się Ajax, nie jest tym zespołem który w latach 90 grał bajeczną piłkę,klub z Tradycja ale odległą.
Suarez tylko wykańcza? hehe , przyznaj się ile oglądałeś meczów Ajaxu w tamtym czy w tym sezonie , dwa? trzy? bo gdyby było ich więcej to nie pisał byś takich bzdur.Suarez tylko wykancza,Marin ma za zadanie strzelic lub dośrodkować jako skrzydłowy.
Jak to co ci tutaj porównuje? to chyba nie od dziś wiadomo że Suarez jest piłkarzem dużo wartościowszym dla drużyny niż Marin . Ty wyjeżdżasz z super idiotycznym tekstem że Werder ma Marko Marina i trzeba będzie na nich uważać to ja ci odpowiadam że Ajax którego ty uwarzasz za gorszą drużyne ma dużo lepszego Suareza .Matko, Suarez jest dobry,, ale co mi tu porównujesz chłopie Napastnika do Pomocnika ?? :]
Jak sobie przypomne zeszłoroczne mecze Ajaxu to Suarez jawi mi się raczej jako genialny snajper i egzekutor, ale na pewno nie rozgrywający. Poza tym świetnie spisywał się w Eredivisie co zupełnie nie musi się przekładać na LM. Pamiętam dwumecz Ajaxu z Juve w tamtym sezonie w Lidze europejskiej i z tego co pamiętam ani Ajax ani Suarez jakoś mnie nie olśnili. A jak nisko upadło zeszłoroczne Juve nikomu przypominać nie trzeba.Jak to co ci tutaj porównuje? to chyba nie od dziś wiadomo że Suarez jest piłkarzem dużo wartościowszym dla drużyny niż Marin . Ty wyjeżdżasz z super idiotycznym tekstem że Werder ma Marko Marina i trzeba będzie na nich uważać to ja ci odpowiadam że Ajax którego ty uwarzasz za gorszą drużyne ma dużo lepszego Suareza .
Tak ale on stanowi 50% wartosci zespołu jesli nie strzela,to zespół traci siłe w ataku.Najdobitniej jest to widac po ostanim meczu Ligowym gdzie Ajax wygrał 0:5,a Suarez strzelił 3 bramki.Ja mam swoje zdanie i nie każdy może się z tym zgadzac.Ajax którego ty uwarzasz za gorszą drużyne ma dużo lepszego Suareza