>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

GRUPA A// II Turniej Fifa 07

Status
Zamknięty.
W 2

wislak

Forum VIP
NO to dobra! Zaczynamy! Terminarzu nie ma co robic, gramy kazdy z kazdym mecz i rewanz. Sa 2 grupy po 8 osob. Razem 14 meczy gra kazdy! Wszsytkie mecze musza byc rozegrane do 19 listopada, zeby kazdy na lajcie zdarzyl. Po 4 osoby wychodza z grup i tworzymy 2 ligi: Superlige (8 najlepszych) i Lige spadkową (pozostali userzy). I potem znow gramy kazdy z kazdym w obu ligach: wtedy bedzie wyrownanny poziom w obu Mr. Green
mysle ze to ciekawy pomysl - nikomu sie nie pali mozemy skonczyc w srodku grudnia Smile chociaz kazdy sobie zagra po 28 meczy! najpierw liczymy pkt (3 win, 1 draw i 0 lose) potem mecz miedzy danymi userami a na koncu bramki. zasady takie jak w poprzedniej. rozlaczenia tez, tyle ze jesli w pierwszysch 15 minutach sie rozlaczy to wynik przechodzi!

GRUPA A:

Wiślak FC Barcelona
Grzesio Bolton Wanderers
Benek16 Bayern Monachium
spider231 MAN UTD
Baros Valencia
puzon Arsenal
dmo-domino Lyon
maciekms Liverpool

W tym temacie piszemy wyniki!

P 0

puzon

Użytkownik
Pare uwag:

1. Zmieniło mi się IP hamachi na 5.82.12.207
2. Fife będę miał dopiero od poniedziałku, wcześniej miałem już ale zmieniłem dysk, a że na tamtym została fife to musze jeszcze raz załatwić i zainstalować.
3. Do fify 06 istniał multitool, gdy grałem z włączonym multitoolem NIGDY mnie nie rozłączyło, w przeciwieństwie gdy grałem z kolegom bez, może istnieje coś takiego do 07?
4. Powodzenia wszystkim ;-).

W 2

wislak

Forum VIP
Pare uwag:

1. Zmieniło mi się IP hamachi na 5.82.12.207
2. Fife będę miał dopiero od poniedziałku, wcześniej miałem już ale zmieniłem dysk, a że na tamtym została fife to musze jeszcze raz załatwić i zainstalować.
3. Do fify 06 istniał multitool, gdy grałem z włączonym multitoolem NIGDY mnie nie rozłączyło, w przeciwieństwie gdy grałem z kolegom bez, może istnieje coś takiego do 07?
4. Powodzenia wszystkim ;-).
1 spox
2 spox
3 niewiem czy jest cos takiego jak jest i ktos sie na tym dobrze zna to pisac! ale zeby sie nic nie wlailo! najpierw niech to ktos przetestuje!
4. dzieki ????

Ja bym proponowal zeby kazdy napisal swoje ip i gg i laczys sie na serwa ...
?? przeciez sa gg... w zapisach kazdy podawal wiec nie ma co zasmiecac drugi raz! i hamachi tez! a serwa tez podalem wiec wbijajcie all! na hamahci moze wejsc 16 userow wiec gra gitarrra ;)

W 2

wislak

Forum VIP
Wiślak - puzon
Barca-Arsenal
7:4
I mecz
GOLE (piszemy gole zrobimy turniej na krola strzelcow! bedzie ciekawiej ???? )
6x Eto i 1x Ronaldinho oraz 3x Henry i 1x Reyes

m4ciek 0

m4ciek

Użytkownik
a kartki Panowie ? umieszczajcie pełne screeny na imageshack jako miniaturki, tak by bylo widac wszystko (nie bedzie trzeba nawet wypisywac strzelcow) :p

spider231 0

spider231

Użytkownik
wlasnie !!kartki i kontuzje !!

Jeden robi screena z statystykami a drugi robi screena z golami kartkami i kontuzjami.jesli rozlaczy to spidujemy

W 2

wislak

Forum VIP
wlasnie !!kartki i kontuzje !!

Jeden robi screena z statystykami a drugi robi screena z golami kartkami i kontuzjami.jesli rozlaczy to spidujemy
przeciez statystyki nie sa potrzebne... po co to komu.. aby sie forum zasmieca.
tylko gole kartki i kontuzje

PS: &quot;spidujemy&quot; ???

W 2

wislak

Forum VIP
Wiślak - Baros

FC Barcelona - Valencia 6:5

ale mecz wyrównany! w doliczonym czasie gol na Win ????

rozlaczylo nas 3x wiec nie ma screena.

GOLE: 2x Ronaldinho, 2x Eto, 1x Iniesta +gol za czerwoną kartke przed pierwsyzm rozłączeniem

CZERWONA: MARCHENA(Valencia) - nie moze grac w next spotkaniu

baros 12,4K

baros

Użytkownik
ej no ku*** piszcie też strzelców waszych przeciwników !
bo to jest bezsensu jak piszecie tylko swoje !

moi strzecy w meczu ze spiderem:
Villa 4x
Morientes 2x
Baraja
Miguel

a to moi strzelcy meczu z wislakiem:
Villa 2x
Morientes 3x !

W 2

wislak

Forum VIP
ale ja np nie pamietam twoich ???? ja zapamietuje swoich i licze na screena a ze screena nie ma to plyndz ???? rownie dobrze mogles ty napisac!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom