Ludzie nie dajcie się zwariować, z tego, co widzę na różnych forach to co po niektórzy zrobili juz z Brazylii mistrza świata przy pomocy sędziów, Chorwatów zrobili okradzionymi z 3 pkt (chociaż nic nie wskazywało, aby mieli strzelic jakąkolwiek bramkę przy 1-1), a sędziego wysłannikiem Blattera, który dostał odgórny przykaz, aby wypaczyć wynik. Bez jaj. Po pierwsze to Chorwaci nie mieli żadnych klarownych sytuacji, nie licząc uderzeń głową, które trzeba by było wykonać z niebywałą precyzją, aby wpadły. Bramka z dupy, żeby Marcelo miał prawą nogę, to nie rozmawialibyśmy o żadnym wypaczeniu wyniku. Brazylia zagrała nędznie w ofensywie, z błędami w defensywie, a i tak Chorwaci nie zaprezentowali na jej tle nic wielkiego. Sędzia Japoński jak widac jest po prostu słaby, jak cały klubowy futbol w tym kraju i na kontynencie azjatyckim. Wystarczy spojrzeć na japońskich sędziów w naszej Ekstraklasie. Pamiętacie mistrzostwa w Korei w 2002 roku? Mecz Brazylia - Turcja i kompromitacja sędziego w sytuacji z Rivaldo. Nikt wtedy jakos nie płakał, że Turcja została skrzywdzona. Teraz już widzę milion sezonowców Chorwacji, którzy będą płakać przez miesiąc, jaka to bałkańska ekipa została skrzywdzona, a później o tym zapomną. Sędzia się pomylił i tyle. Ostatnio w meczu z Serbami nie uznano gola, gdzie Neymar był metr przed obrońcami, a gwizdnięto spalonego. Mecz był w Brazylii. Nikt mi nie powie, że cały świat będzie gwizdał Brazylijczykom. Teraz Chorwaci muszą pokazać jaja i wygrać oba następne mecze, bo jak nie, to ta cała gadka nie będzie miała większej racji bytu, a coś czuję, że ich występ na tym turnieju to będzie jedna wielka klapa. Swoją drogą i tak nie widzę szans dla Chorwatów w 2 rundzie, bo w grupie B są 3 ekipy od nich lepsze.
Co do drugiego dzisiejszego meczu, można zrobić fajna kombinację w Milenium. Kartki plus gole. Ja idę w stronę overa 1,5 i 3,5 kartek.
Wdziałem mecz Kamerunu z Niemcami i ta ekipa naprawdę potrafi grac w ofensywie. Meksykanie również dysponują niezłymi ofensywnymi grajkami. Over 1,5 wydaje się spokojnie do zrobienia. Jakoś chodzi mi po głowie 1-1.
Kolumbijski sędzia Roldan, który poprowadzi dzisiejszy mecz, w 10 ostatnich meczach tylko 2 razy pokazał mniej niż 4 żółte kartki, tutaj idę w statystykę i ciężar gatunkowy meczu, bo kto dziś przegra, ten nie ma szans na wyjście z grupy.
Kamerun - Meksyk
Over 1,5 + over 3,5 kartki 1.95 Milenium to jakaś kurewska kpina, ten koleś nie ma prawa więcej sędziować żadnego meczu na tym turnieju
Co do drugiego dzisiejszego meczu, można zrobić fajna kombinację w Milenium. Kartki plus gole. Ja idę w stronę overa 1,5 i 3,5 kartek.
Wdziałem mecz Kamerunu z Niemcami i ta ekipa naprawdę potrafi grac w ofensywie. Meksykanie również dysponują niezłymi ofensywnymi grajkami. Over 1,5 wydaje się spokojnie do zrobienia. Jakoś chodzi mi po głowie 1-1.
Kolumbijski sędzia Roldan, który poprowadzi dzisiejszy mecz, w 10 ostatnich meczach tylko 2 razy pokazał mniej niż 4 żółte kartki, tutaj idę w statystykę i ciężar gatunkowy meczu, bo kto dziś przegra, ten nie ma szans na wyjście z grupy.
Kamerun - Meksyk
Over 1,5 + over 3,5 kartki 1.95 Milenium to jakaś kurewska kpina, ten koleś nie ma prawa więcej sędziować żadnego meczu na tym turnieju