>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubaśne Lokomotywy

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
zarabiam, pol wyplaty na zycie i oszczednosci, pol na przyjemnosci a jak z tego uda sie oszczedzic to plus

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Lokomotywa NOVAK
Novak 1.44 bet365
10/10 mozna grubasnie ⛔
Lokomotywa Pogon
1.4 bet365
10/10✅
zagrane wczesniej teraz juz spadlo do 1.28 mozna zamykac z zyskiem ale ja zostawiam, pewniak dnia.Puszcza juz sie wystrzelala na farcie. Gadalem z kumplem grajacym w puszczy, jada do szczecina na pelnej kurw i chca walczyc ale realnie patrzac wiedza wszyscy w klubie ze szanse sa niskie.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Lokomotywa Liverpool
Awans
1.14 bet365
10/10 ✅
powinni ogarnac w 90 min ale lepiej nie byc pazernym, gadalem z kilkoma ziomkami z brytanii i ogolnie nastroje przemawiaja za liverpoolem, zawsze spinaja sie na puchar ligi, dodatkowo leeds nie chce skupiac sie na pucharze, bo chca w tym roku awansowac do premiership, info pewne, prosto z brytanii

klook 366

klook

Użytkownik
Autor tematu znów nie wziął leków, znów słyszy głosy.
To z Rosji, to z Anglii, dziś mu podpowiada brat schizofrenik prosto z Arabii.:grin:

paul_trunks 27,2K

paul_trunks

Użytkownik
Autor tematu znów nie wziął leków, znów słyszy głosy.
To z Rosji, to z Anglii, dziś mu podpowiada brat schizofrenik prosto z Arabii.:grin:
Może mu podpowiadać nawet sam Allah, poprzednie typy były trafne, wierzyć nikt nie musi

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Lokomotywa
all nassr - al baten
ov 3,5
1.16
10/10
ov 4,5
1.8
7/10
info od informatora z arabii
✅⛔
ja pinkole, informator zle przetłumaczył z arabskiego i umowa byla na under;/;/ trudno, przepraszam wszystkich

Otrzymane punkty reputacji: +4
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Red Star Belgrad o2,5 1,5 Bet365 ⛔
tym razem nikt do mnie nie dzwonil, obserwuje ten mecz z pozycji trybun!

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Valadolid - Sociedad
Valadolid 6.0 ⛔
under 3,5 2.5 ⛔
polecam godne typy na czwartkowy wieczór, kumple z hiszpanii tez to graja i polecaja

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom