>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grubaśne Lokomotywy

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Ufa - Tomsk
under 0,5
6.5 bet365
6/10 ⛔
Ufa - Tomsk
DW 0-0
6.0
bet365
6/10 ⛔
Ufa - Tomsk
under 0,5 ht
1.5
10/10✅✅

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Nie no takiego czegos to ja odpuscic nie moge, nie potrafie i po prostu nie zrobie tego. Legia - Sporting
over 2,5
1.72 bet365
To jest LOKOMOTYWA pewniak grudnia!!! nie ma szans zeby to nie weszlo, mało tego pozyczylem od kumpeli z pracy 10 tys. i klade na ten mecz 20 tys. ze to wchodzi, kumpela nie chciala na poczatku pozyczyc takiej kwoty ale ja przekonalem, ze jutro jej oddaje plus dostanie tysiac za pozyczenie.
To nie ma prawa nie wejsc. Musialem sie zapozyczyc dodatkowo bo szkoda mi bylo nie zagrac za wiecej kasy a swoja kase mam pomrozona w innych typach i na inne dni i zostalo mi luzne ledwo ponad 10 tys na typki. Takze polecam zagrac ze mna ta LOKOMOTYWE over 2,5 gola!
Ponad to na dzis polecam ME w pilce recznej:
Czarnogóra lub remis 1.41
Dania lub remis 1.36
Rosja lub remis 1.26
wszystko z BetGun zagrane po 5 tys na każdy typ, bedzie latwy hajs. POlecam!

Otrzymane punkty reputacji: +7
furman19 928

furman19

Użytkownik
Możesz wrzucić screen zakładu? To aż taki pewniak?
To jak zagra za 40k to bedziesz jeszcze bardziej pewny.? Mysl logicznie ,a nie sugerowanie sie bezmyslnoscia gracza. Takie granie na krechy all in szybko sie koncza, nic czlowieku Ci ta przerwa nie pomogla, zycze szczescia,

K 28

karol10104

Użytkownik
Szczerze jeśli pograne to współczuje bo to hazard w czystej postaci i zalecam spotkanie u specjalisty, jeśli schizofrenia to polecam psychiatre, jeżeli młodość to się nie martw za rok usuwają gimnazja ;D Ewentualnie wykorzystaj swoje umiejętności i napisz jakąś książke Fantasy albo baśnie dla dzieci, fortunę zarobisz i wtedy pograsz mocniej. Lokomotywa Ciuch ciuch

Otrzymane punkty reputacji: +17
wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Hahah niektórzy płacza jakby to swoje przegrali :p Ludzie ogarnijcie w koncu ze dla Ciebie 5 zł przegrane to tragedia a dla innych 10 tys to nie musi byc koniec swiata ????
Wiadomo ze sie odkujemy i odrobimy!

matcyp 3,2K

matcyp

Użytkownik
&quot;To jest LOKOMOTYWA pewniak grudnia!!! nie ma szans zeby to nie weszlo&quot;

HAHAHAHAHAHAH

Nie pokaże żadnego screena,bo to mu się tylko śniło. W sumie niech autor ma fantazje mnie to cyka.

Do góry Bottom