Daj już sobie spokój i innym też,i nie pisz bzdur.Zaksa
1.38 Betgun
11/10
HAHAHA pewniak tego roku, mozna uderzac tak grubasnie ze nie wierze ze sie az tak da!
Dodatkowo proponuje mega kozacko pewny handicap po 1.75 w Betgun w któego uderzam 1000 plnów
Najbardziej to pierogów szkoda :-| dobrze że barszczu albo grzybowej nie postawiłeś bo zupa musi być ???? Mi też nie idzie ale nie stawiam kasy na: prezenty, jedzenie i choinkę :razz:Real live 1-1
1.3 bet365
12/10
uderzam kozacko grubasnie, skonczy sie 5-1. oba typy na real siada a ja bede zarobiony na makowca na wigilie i karpia i pierozki!
Ja osobiście do startujących dodałabym Pana Szlachcica ????Proponuje zrobić challenge żeby w końcu rozstrzygnąć kto jest najlepszym typerem forum, a może nawet i świata. Startujący: fonfe, logikman, wawo.
Może się mylę, ale propozycja nowicjuszza była sarkazemJa osobiście do startujących dodałabym Pana Szlachcica ????
Fajny pomysł, można by podrzucić to moderatorom ????
Może konkurs w stylu podawania jednego typu dziennie przez 10 dni i kto trafi najwięcej ten wygrywa?
Chyba nie wyczułeś sarkazmu. Ja proponowałbym nazwe konkursu: notatki schizofrenika, panowie Viren i Konar idealnie wpasowaliby się w ramy konkursu.Ja osobiście do startujących dodałabym Pana Szlachcica :smile: