>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

granie za duze stawki

A 0

analityk

Użytkownik
WItam , postanowilem zalozyc ten temat bo do szalu mnie doprowadzaja stacjonarni bukmacherzy a w szegolnosci fortuna ale podejrzewam ze inni robia to samo lecz ja gram najwiecej wlasnie u nich,
jak zaczalem grac pol roku temu gralem po 300 zl na system po kursach srednio 1,8 na jeden zaklad oczywiscie byly przody i byly tyly ale podliczajac miesiac wychodzilo bardzo dobrze wiec postanowilem zwiekszyc stawki i oczywiscie wygrana na koniec miesiaca byla wieksza wiec wszytsko gra , nie bylo problemu z wyslaniem zakladu az do czasu,
oczywiscie kupon byl zawsze analizowany przez statystyka u nich czekalem jakies 20-30 sek ale zawsze zagralem to co chcialem zagrac. ostanimi czasu przy okienku jak podaje stawke za jaka chce grac slysze ze ja Panu moge puscic za 200zl . wiec moje lekkie zdziwienie dlaczego .odp brzmi bo tylko za tyle moge, wiec odpowiadam z pewnoscia prosze mi puscic 3 razy po 200zl a na to pani mi odpowaida ze moze mi puscic tylko za 200 zl i wiecej nie moze bo ni ebedzie DOZWOLONY ale jakos sie poczatkowo udawalo lecz z czasem jest coraz wieksza lipa i zdaza sie ze odchodze z kuponem za 200zl
jak zagram za 200zl musze dorzucac jakis meczyk za 1,01 do systemu ale czasami sie moze zdarzyc ze on zawiedzie.
czy ktos mial takie problemy , moze maja nakaz wylacznie na mnie , smieje sie ze pani w okienku dostala wytyczne od fortuny zebym mogl zagrac za 200zl bo punkt ni eprzynosi oczekiwanych zyskow ??
dla mnei to zenada , kazda kase mozna u nich pzregrac ale wygrac to juz sie tak latwo nie daje tymbardziej ze nie gram jakies polskich pilek noznych ( wiad niekotre mecze ustawione ) tylko gram nba, nhl, ligii europesjskie, koszykowki takze to mnei zastanawia.

vader 2,8K

vader

Forum VIP
Prawie wszędzie są limity. W naziemnych bukach, w internetowych.
Jak już koniecznie chcesz grać w &quot;ziemniakach&quot; to chyba masz 2 wyjścia... grasz swój kupon za tyle ile Ci przyjmie. Za 15 minut z tymi samymi typami podchodzi Twój kolega i gra to samo dla Ciebie. Jak coś jej znowu nie będzie pasowało to wtedy możesz iść do innego punktu w Twoim mieście i dograć za tyle il chciałeś. Z tego co zerknąłem to w Twoim mieście jest ok 4-6 punktów fortuny.

S 0

spike90

Użytkownik
Tak jak mówisz, jak ktoś za dużo wygrywa to trzeba go przytemperować.
Limitują cie i to tyle w tej sprawie.
Nie masz wyjścia musisz ganiać do paru oddziałów buków.
No i oczywiście nie ma co liczyć na litość pani z okienka bo ona dostaje &quot;prowizje&quot; za zyski.

T 0

treliusz

Użytkownik
Ja tam moglem grac za dosc spore stawki w STS ( oczywiscie jak na naziemne) do okolo 1000zl, gdyz zaznajomilem sie dobrze z 2 paniami, ktore poprostu sobie obstawialy moje kuponiki. Niestety po 5 miesiacach punkt zostal zamkniety i teraz juz wogole nie grywam w naziemnych. Ale czesto mozna sie dogadac, kazdy chce jakos dorobic

antyhazardzista 0

antyhazardzista

Użytkownik
No i oczywiście nie ma co liczyć na litość pani z okienka bo ona dostaje &quot;prowizje&quot; za zyski.
Nie czasem prowizje od obrotu?
Może w fortunie jest inaczej, ale swego czasu jak grałem w Milenium intensywnie, to znajomy miał punkt i miał jak dobrze pamiętam 7,5 % od obrotu i robił wszystko aby klient postawił jak najwięcej. Jak był limit np 300 zł to kombinowało się tak razem z właścicielem punktu aby ten limit obejść ;)

A 0

analityk

Użytkownik
Nie czasem prowizje od obrotu?
Może w fortunie jest inaczej, ale swego czasu jak grałem w Milenium intensywnie, to znajomy miał punkt i miał jak dobrze pamiętam 7,5 % od obrotu i robił wszystko aby klient postawił jak najwięcej. Jak był limit np 300 zł to kombinowało się tak razem z właścicielem punktu aby ten limit obejść ;)

dokaldnie tak jest w millenium ale prowizja chyba jest kolo 5 %

co do fortunki to Panie nie maja prowizje skoro sa tylko pracownicami , chyba ze dostaly z gory prykas ( patrz 100zl premia) by np klijentow ktorzy regularnie wygrywaja w jakis sposob denerwowac poprzez nie przyjecie kuponu czy granie po 200zl mowiac ze nastepnego juz nie moze a na pytanie dlaczego nie moze odpowiadaja BO NIE z ironicznym usmiechem
takze pamietajcie BUK pozwoli ci sie ogolic u nich ale jak maja zaczac wyplaca kase i miec straty w danym punckcie to juz wymyslaja roznorakie histroie

A 0

analityk

Użytkownik
masakra dzis bylem w tipsport i gralem zaklady 4z7 i 5 z9 po 700zl na zaklad , kobieta musiala dzwonic pytac czy moze cos takiego zagrac ( maja obowiazaek dzwonienia przy 300zl w gore ) podawala mu numery , analityk w firmie tipsport analizowal kupon chyba z 3 -4 min , potem wpisywany jest jakis kod ktory podaje ten analityk kobiecie w punkcie tipsport z, za chwile ponowny kupon wysylalem i znow telefon , masakra siedzialem tam chyba z 40 min zaznaczam majac juz przygotowane numery do gry

P 0

pavlinho

Gość
masakra dzis bylem w tipsport i gralem zaklady 4z7 i 5 z9 po 700zl na zaklad , kobieta musiala dzwonic pytac czy moze cos takiego zagrac ( maja obowiazaek dzwonienia przy 300zl w gore ) podawala mu numery , analityk w firmie tipsport analizowal kupon chyba z 3 -4 min , potem wpisywany jest jakis kod ktory podaje ten analityk kobiecie w punkcie tipsport z, za chwile ponowny kupon wysylalem i znow telefon , masakra siedzialem tam chyba z 40 min zaznaczam majac juz przygotowane numery do gry
Chyba nigdy nie grałeś w betako. Chcesz za 100 zł a ona musi dzwonić ????

andre-agassi 596

andre-agassi

Użytkownik
Sts - dzwonią przy kuponach od 500 zł
Totomix - różnie mają, ale raczej do tysiąca da się zagrać bez marudzenia
Betako - jak kolega wyżej napisał, dzwonią z każdą kwotą trzycyfrową (paranoja!)
Efortuna - nigdzie nie dzwonią, przy kuponach powyżej 200 zł komputer nie przyjmuje, system w siedzibie spółki pokazuje, że ktoś za tyle chce zagrać, musi zatwierdzić to analityk, ale trwa do do 30 sekund najczęściej. To rozwiązanie podoba mi się najbardziej

A 0

analityk

Użytkownik
Te biedne dziewczyny chyba sa &quot; zastraszane&quot; przes swoich przelozonych ze moga stracic prace jesli sie nie podporzadkuja wytycznym ludzi z fortuny gdyz widac golym okiem mieszane uczucia jak mnie widza w fortunie bo z jednej strony chca jak najlepiej dla klijenta a z drugiej strony musza sluchac co im kaza przelozeni. na poczatku wszytsko fajnie milo i sympatycznie , pogawedki z paniami z okienka o wszytskim i o niczym ,usmiechy , gratulacje , nie bylo spraw do niedogadania, kiedys nawet dzwoniły do mnie mowiac ze przygotowali pieniazki dla wyplaty dla mnie a teraz nie dosc ze zawsze obiecuja ze beda mialy w dany dzien to sa ale....2 dni pozniej bo karta z bankomatu nie chciala wyplacic pieniazkow. takie cos sie czuje , zbyt dlugo w tym siedze i wiem jak jest, teraz zadnych pogawedek tylko sluzbowe odp dzien dobry, jak mowie ze mam do wyplaty jakas kwoete w srode to mowia mi zebym poczekal do poniedzialku az uzbieraja ( fakt maja do 5 dni roboczych na zebranie kaski wiecej niz chyba 1 tys )
a tak sie zatsanawiam czy moga mi w jakis sposob zabronic gre u nich ale chyba nie bo przeciez nie zamkna pzrede mna drzwi do wejscia ale uwierzcie mi uprzykszaja od pewnego czasu dosc wyczuwalnie ale jak to sie mowi skoro sa z tego pieniazki to warto ???? ????

matheenn 2

matheenn

Użytkownik
Nie gram w naziemnych ale jak to czytam to tylko jedno mogę stwierdzić. Jak mają zarobić to problemów nie ma a jak mogą stracić to wielkie &quot;zabezpieczenia&quot; i dzwonienia. ????

M 0

mala_kobietka

Użytkownik
Witam wsystkich na forum!

Przez 2,5 roku pracowałam w firmie Tipsport PL i chce wytłumaczyć jak to jest z tym dzwonieniem. Racja firmy każą dzwonić jeśli ktoś obstawia spotkanie za grubą kaskę. Teoretycznie w Tipsporcie trzeba dzwonić od 300 zł, ale.. W praktyce zależy od dziewczyny która przyjmyje zakład. Zdarzyło mi się dzwonić, kiedy klient obstawiał za 150 zł dwa- trzy spotkania i miał do wyjęcia 2000zł, a czasem ktos obstawiał za 400zł i nie dzwoniłam bo wygrana wynosiła 800zł. Jaka jest różnica pomiędzy tymi dwoma zakładami?? Zasadnicza. Pierwszy jest zakładem podejrzanym- chodzi o stawianie na wygraną drużyny o bardzo wysokim kursie. Telefony wykonywane do bukmacherów mają na celu wykrycie tych &quot;podejrzanych&quot; zakładów. Wiele zależy od kasjerki czy potrafi myśleć i sama wykryć podejrzny zakład ???? ) z tym że istnieją firmy, które mają sztywne zasady przy wkładzie 400zł należy dzwonić bez względu na wysokość wygranej. Więc proszę o wyrozumiałość dla tych dziewczyn, bo one wykonują tylko swoje obowiązki! Konsekwencje niedostosowania są niestety surowe. Bardzo często jednak klientom trudno to zrozumieć..

E 0

ewa-sts

Użytkownik
Ja pracuje w sts i też muszę dzwonić. Przeważnie pamiętam jakie kupony wbijam i jeśli jakiś kupon się powtarza to też dzwonię . Więc sposób z kumplem odpada. A pracownicy mają zakaz gry więc może dlatego ten punkt został zamknięty .

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
w Totolotku też masz ograniczenia, system tego nie przepuszcza, kolektor musi wysyłać coś tam, żeby otrzymać zgodę na wyższe zagranie.

cichacz 0

cichacz

Użytkownik
w totomix-ie dzwonia o zgode przy obstawianiu wiecej niz 1000 zł, i wiecej niz 50000 zl nie wygrasz na jednym spotkaniu
takie ich zabezpieczenie, na nie ograbienie ich do zera.
lecz jesli znasz osobe ktora prowadzi punkt mozna sie dogadac w latwy sposob, u mnie w punkcie bez problemu puszcza kuponiki 5 x 900 zl, czasem nawet sam to proponuje. najczesciej jak ktos moze wygrac wiecej niz 2000 zl to pyta sie czy na dwa tego nie rozlozyc kupony, zeby odebrac sobie w punkcie, a nie czekac az doladuja, albo sameu jezdzic za wygrana.
czasem zdarza sie rowny gosc w totomixie

panti1801 29

panti1801

Użytkownik
nie wiem czy wiesz, ale to wszystko jest monitorowane i ten rowny gosc potem ma wielki problem:p i nie dzwonia o zgode, tylko wysylaja zapytanie o zgode. Na jedna kombinacje.

xavieer 0

xavieer

Użytkownik
jak pojde zagrac w totomixie 2 kupony po 600 z takimi samymi zdarzeniami , to przyjmą mi czy bedzie liczone jako 1200 i ewentualny telefon czy ogolnie mozna zagrac do 1000

Do góry Bottom