>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Grand Prix Hiszpanii 7-9.05.2010 [5]

Status
Zamknięty.
S 0

speedywwy

Użytkownik
Moje typy na dzisiejszy wyścig: (kursy z expekt)
Sutil-Liuzzi 1 1,30
Liuzziemu wyraźnie nie idzie w ten weekend, startuje dopiero z 17 pola, Sutil jest wyżej, wieć nie powinno być kłopotów...
Alonso-Massa 1 1,20
Cały weekend to Alonso był szybszy, poza tym bardzo chce się pokazać z dobrej strony w swojej ojczyźnie, więc jeśli nie będzie żadnej awarii to typ powinien wejść
Poza tym ostatnio wyaje mi się ze to już nie ten sam Massa co przed wypadkiem... Niby nie ma po tym śladu, niby jeździ ok ale nie ma już tego &quot;czegos&quot; co kiedyś...
Schumacher-Rosberg 1 1,40
Niezależnie co się będzie działo myślę, że wkoncu to &quot;ten wyścig&quot; w którym Schumi zaprezentuje się z lepszej strony i będzie wyżej od swojego młodszego kolegi z zespołu.
Kubica-Petrov 1,12
Komentarz zbedny... Oczywiście jeśli nie będzie awarii

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Wczoraj podałem typ na pare Button- Schumi 1 i tą propozycje podtrzymuje oczywiście. dzisiaj oferta już b ogatsza i ciekawy zakład widze w Bet365. Chodzi dokładniej o to kto okaże się najlepszy z grupy kierowców Nico Rosberg, Felipe Massa i Robert Kubica.
Dla mnie kursem bardzo atrakcyjnym jest typ że to Robert będzie najlepszy z tej trójki. Na starcie obu kierowców ma za sobą, a że Polak potrafi dobrze startowac już udowadniał nie raz. Mercedes Rosberga nie spisuje się zbyt dobrze podczas tego weekendu, lepiej jeździ Schumi co wydaje się dziwne bo we wczesniejszych GP tego sezonu to wlasnie Nico przodował. Massa bez błysku. W ogóle nie widac determiacji w tym zawodniku w tym sezonie. Jeździ dosyc przewidywalnie. Od poczatku weekdnu mówi się na dodatek że podczas wyścigu może byc deszczowo, a to atut Roberta. Massa nie radzi sobie w takiej pogodzie, ale pytanie tylko czy do tego dojdzie. Jednak upał także sprzyja jego Renault o czym mówi się od samego początku że podczas wysokiej temperatury bolidy spisują się lepiej. Kurs jest bardzo zachecający. Na starcie licze że Kubica nawet przeskoczy Schumiego i moooże Buttona;)
▶Kto wygra z grupy ROSBERG, MASSA, KUBICA?
Typ : Kubica @ 3,25 Bet365

--------------------------- Rozważam jeszcze opcje że któryś bolid BMW Sauber nie zostanie sklasyfikowany. Nie zdziwie się jak awaria nastąpi już przed samym wyścigiem jak to nieraz miało już miejsce w tym sezonie:p Niby kwale całkiem dobrze sobie poczynali, ale nie wierze że oba bolidy zameldują się na mecie. Bezawaryjnośc to nie domena BMW hehe. Ostatecznie stawiam że de la Rosa nie będzie sklasyfikowany.
▶De La Rosa sklasyfikowany ? NIE @ 2,10 Bet365
---------------
I jeszcze pojedynek RedBulli. W kwalach Webber co chwila poprawiał o setne części czasy Vettela, jednak w warunkach wyścigowych to Vettel jest lepszym kierowcą moim zdaniem. Moze nie ma tyle doświadczenia co Australijczyk to jednak zespół może postawic na Niemca z racji tego że jest on wyżej w klasyfikacji generalnej i że lepiej radzi sobie w wyścigach, a Webber może stanowic bufor bezpieczeństwa nad resztą stawki.
▶Vettel- Webber (h2h) Typ : Vettel @ 1,83 Bet365

C 1

cinek146

Użytkownik
No nic coś trzeba by było zagrać, ale bez napalania się na ten wyścig bo mam przeczucie że będą jaja hah wiec oprocz wczesniej zagranego RK że będzie w top 6 gram również

F.Alonso-J.Button- kto lepszy 1 1.50✅
Alonso mnie pozytywnie zaskoczył po ostatnim wyścigu, mądrze kieruje i jego oszczędność opon może sie przełozyc na bardzo dobry występ.
&quot;Jutro ważne będzie, aby dobrze wystartować: ostatnio ten element nie wychodził mi za dobrze, najwyższy czas to poprawić!”
Podoba mi się Robson ten typ również go zagram
Kto wygra z grupy ROSBERG, MASSA, KUBICA? &lt;minus&gt;
Typ : Kubica @ 3,25
⛔
L.Hamilton- miejsce: 1-3 1.75⛔ Peszek :/
Jest ryzyko jest zabawa wiemy jak jeździ ten kierowca brawura u niego to normalka liczę na dobry start.
Lewis Hamilton
„W ten weekend jesteśmy bardzo konkurencyjni, przywieźliśmy tutaj dobry pakiet, ale oczywiste było, że Red Bull także wykonał duży krok do przodu. Zdaje się, że ich bolidy są trochę lepsze pod względem aerodynamiki.”
„Jestem bardzo zmotywowany przed jutrzejszym wyścigiem. Tak jak zawsze, niedziela to zupełnie co innego, przeważnie mamy lepszą prędkość w wyścigach, niż w kwalifikacjach. Miejmy nadzieję, że także nasza niezawodność pozwoli ich jutro złapać.”
„Poza tym, trzecie pole startowe tutaj jest prawie tak dobre, jak pole position, jeżeli nie trochę lepsze. Do pierwszego zakrętu jest długa prosta, można wejść w tunel powietrzny i wyprzedzać. Mam więc nadzieję na dobry start, szybko awansować, a potem mocno jechać i mieć wyścig, w którym będę mógł coś zrobić i trzymać się z przodu.” rt.
SC tak 2.00⛔
wiem loteria ale szanse na deszcz są dość duże a i pierwszy zakret jest dość trudny za drobne zagram.

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
Sebastian Vettel - Mark Webber 1.90 Unibet ⛔

Wydaje mi się, że Sebastian poradzi sobie z Markiem już na starcie. Australijczyk startuje średnio. Webber jest bardziej doświadczony, ale to Vettel ma większe szanse na sukces w generalnej klasyfikacji i to Niemiec jest obecnie w lepszej dyspozycji. Wczoraj Red Bull odleciał innym rywalom. W wyścigu może być jednak zupełnie inaczej. Partnerom z Red Bulla zagrożą na pewno kierowcy z McLarena. Lewis jest nieobliczalny. Jenson bardziej wyważony, ale prezentuje się znakomicie.

Michael Schumacher - Nico Rosberg 2.60 Unibet ⛔

Michael prezentuje się w Hiszpanii znacznie lepiej niż na samym początku sezonu. Wczoraj w końcu zajął wyższe miejsce w kwalifikacjach od Nico Rosberga. Różnica jednak nie była duża. Myśle, że po takim kursie warto spróbować zagrać na Nico. Michael startuje z 6 pozycji, a Nico z 8. Młodszy z Niemców na pewno będzie chciał zaliczyć kolejny udany wyścig i zgarnąć trochę punktów do klasyfikacji generalnej. Schumacher doświadczeniem bije go na głowe i liczy, że po raz pierwszy zgarnie więcej punktów od młodszego kolegi. Walka zapowiada się interesująco.

Nico Hulkenberg - Rubens Barrichello 1.95 Unibet ✅

Wczoraj młody Niemiec myśle, że zaskoczył wszystkich. Choć z drugiej strony bardziej negatywnie zadziwił Nas występ Rubensa Barrichello, który wczoraj nie zakwalifikował się nawet do Q2. Rubens oczywiście jest bardzo, bardzo doświadczony i liczę, że zdobywane przez wiele lat doświadczenie jutro wykorzysta. W treningach Brazylijczyk nie prezentował się wcale źle. Wczoraj być może miał problemy z bolidem lub po prostu słabszy dzień. Na pierwszym zakręcie zapewne będzie niezłe zamieszanie i mam nadzieje, że już wtedy Rubens przesunie się o kilka pozycji do przodu. Hulkenberg startuje z 13 pozycji, Barrichello z 18. Różnica spora, ale bardziej doświadczony kierowca Williamsa jest w stanie szybko ją zniwelować.

Najszybsze Okrążenie - Mark Webber 2.40 Unibet ⛔

Mark kręcił wczoraj niesamowite czasy. Sebastian momentami stawiał wysoko poprzeczeke swojemu partnerowi ze Stajni, ale za każdym razem Australijczyk potrafił odpowiedzieć urywając kolejne tysięczne sekundy. Kurs może nie jest rewelacyjny, ale warto wziąć pod uwagę to, że w Australii i Malezji również Mark osiągał Najszybsze Okrążenia w wyścigu. Pod uwagę wziąłbym ewentualnie jeszcze Lewisa Hamiltona.

McLaren - Mercedes GP 1.35 Unibet ⛔

Kurs nie zachwyca, ale spokojnie można gdzieś &quot;dorzucić&quot;. Bolidy McLarena podobnie jak Red Bulla są piekielnie szybkie. Lewisowi o zwycięstwo będzie na pewno bardzo, bardzo trudno, ale pozostanie na 3 miejscu podium, bądź wskoczenie na 2 pozycję jest jak najbardziej w zasięgu. Jenson Button, który obecnie jest chyba najbardziej nie doecenianym kierowcom również może po raz kolejny pokazać znakomitą jazdę i napsuć krwi innym kierowcom. Schumacher w Hiszpanii prezentuje się lepiej, ale nie wierze w to, że zajmie wyprzedzi kogoś z pierwszej piątki. Nico w ten weekend prezentuje się trochę słabiej do Michaela, ale na pewno powalczy i będzie chciał po raz kolejny zająć wyższą lokatę niż partner ze Stajni. Wydaje mi się, żę Schumacher i Rosberg zostaną sklasyfikowani na miejscach 6-7. W jakiej kolejności ? Zobaczymy.

McLaren - Ferrari 1.50 Unibet ⛔

Tak jak pisałem wyżej McLaren ma sporą szansę na zaistnienie w tym wyścigu i zajęcie czołowych lokat. Lewis jeździ piekielnie agresywnie i pikielnie szybko. Jenson bardziej stonowany, szanuje opony, ale w tym sezonie równie świetny, a może i lepszy od partnera z Teamu. Fernando jeździ u siebie i prezentuje się dobrze. Gorzej jednak z Brazylijczykiem, który wyścigi w Bahrajnie i Australii zaprezentował się bardzo dobrze. Teraz z wyścigu na wyścig jest jednak gorzej. Alonso zdobędzie sporą ilość punktów, ale na jakiś świetny występ Brazylijczyka bym nie liczył.

Ferrari - Mercedes GP 1.45 ✅

Fernando Alonso po tym wyścigu powinien zapisać sobie do klasyfikacji generalnej sporo punktów. Czy stać go na podium ? Trudno powiedzieć. Poważnie zagrozi mu na pewno Jenson Button. Występ Felipe Massy to jedna wielka zagadka. Nie liczyłbym jednak na genialny występ Brazylijczyka. Jakieś punkty powinien jednak zdobyć. Michael i Nico powinni zająć miejsce w środku punktowanej stawki. Wątpie, żeby zagrozili kierowcom Red Bulla, McLarena i Fernando Alonso. Walka w parze tych dwóch Stajni powinna być na styku. Mam nadzieję, ża zakończy się korzystnie dla Ferrari.

Safety Car - TAK 1.95 Unibet ⛔

Możliwe, że w trakcie wyścigu spadnie deszcz co ma znaczący wpływ na powodzenie tego Typu. Pierwszy zakręt może przynieść spore zamieszanie i możliwe, że już na pierwszym kółku pojawi się Samochód Bezpieczeństwa.

Bwin ???? ???? ????

Wyżej Sklasyfikowany Bolid

BMW-Sauber - Renault 1.28 ✅

Kurs niezbyt ciekawy, ale gdzieś można zawsze &quot;dorzucić&quot;. Robert powinien zająć lokatę w TOP 10. Kobayashi startuje z punktowanej lokaty, ale za plecami będzie mieć Adriana Sutila, który prezentuje się w tym sezonie przyzwoicie. Japończyk długo tej pozycji nie powienin utrzymać. Ogólnie wydaje mi się, że ktoś z dwójki De La Rosa - Kobayashi nie ukończy wyścigu. Jeżeli Robert nie popełni jakiegoś znaczącego błędu to powinien zostać wyżej sklasyfikowany niż którykolwiek kierowca z BMW-Sauber.

BMW-Sauber - Force India 1.60

W treningach oba zespoły spisywały się porównywalnie. Na jakiś genialny występ Liuzziego bym nie liczył. Adrian tak jak pisałem powinien poradzić sobie z Japończykiem z Saubera i jeżeli nie popełni znaczącego błędu to powinien zostać sklasyfikowanym na lepszej pozycji. BMW-Sauber ogólnie ma spore problemy z dojechaniem do mety i tutaj szukał bym również okazji do sprawdzenia się tego typu.

Force India - Renault 1.40 ⛔

Dużą zagadką jest występ Liuzziego i Petrova, którzy zakończyli wczorajsze kwalifikacje w Q2. Rosjanin na pozycji 14, a Włoch na 17. Tych kierowców raczej nie brałbym pod uwagę w tej parze. Skupiłbym się na Sutilu i na Naszym rodaku. Niemiec ma szybki bolid i w tym sezonie już pokazał, że naprawdę dobrze się prezentuje. Świetna 5 pozycja w Malezji. Robert jest zawodnikiem lepszym od Sutila. Zajmuje lepsze lokaty i co najważniejsze świetnie układa mu się współpraca z Teamem. Jak na razie nie popełnia znaczących błędów. Dzisiaj po raz kolejny powienin zostać sklasyfikowany na punktowanej pozycji. Sutil również ma na to spore szanse, ale wątpie, żeby zajął lepszą pozycję od Roberta.

Fernando Alonso - Lewis Hamilton 1.65 ⛔

Liczę na dobry występ w dzisiejszym wyścigu obu Anglików z McLarena. Lewis ma spore szanse na podium i nie zdziwie się jak wyprzedzi Marka Webbera. Fernando tutaj czuje się bardzo dobrze. Oczywiście dużą rolę odgrywa tutaj start. Jeżeli Lewis nie przyszarżuje i nie popełni poważnego błędu ma spore szanse na to aby zostać sklasyfikowanym wyżej od Hiszpana.

Fernando Alonso - Felipe Massa 1.20 ✅

Kurs do jakiejś taśmy w sam raz. Fernando po prostu w Hiszpanii bije na głowę Brazylijczyka, który po dobrych występach w Bahrajnie i Australii spuścił z tonu. Punkty powinien zdobyć, ale na jakąś oszałamiającą ilość bym nie liczył. Fernando powinien walczyć o 3-5 miejsce. Z kierowcami McLarena oczywiście.

Fernando Alonso - Michael Schumacher 1.35 ✅

Nie chce mi się już powtarzać tego co pisałem wcześniej o Alonso. O Michaelu równiez już wspominałem. Prezentuje się znacznie lepiej niż na początku sezonu, jednak do czołówki obecnie troszke mu brakuje. Jak dla mnie Michael zajmie dzisiaj miejsce w środku punktowanej stawki.

Jenson Button - Robert Kubica 1.35 ✅

Obecny Mistrz Świata prezentuje się bardzo, bardzo dobrze. Wygrane wyścigi w Malezji i Chinach dały mu Pierwszą Pozycję w generalnej klasyfikacji. Spory sukces starszego z kierowców McLarena zwłaszcza, że wiele osób stawiało na Lewisa w tej parze ( W tym również moja skromna osoba. ). Robert bardzo solidnie, świetna praca z Teamem. Nikt nie spodziewał się chyba tego, że Polak tak szybko zacznie zajmować czołowe lokaty. Jeżeli spadnie deszcz to zaczną się przetasowania i Robert będzie miał szanse. W przypadku dobrej pogody nie daje Robertowi większych szans.

Jenson Button - Nico Robserg 1.35 ✅

Nico powinien być bardzo blisko Roberta Kubicy w końcowej klasyfikacji. Na jakiś świetny występ raczej bym nie liczył. Raczej na walkę pomiędzy Nim a Massą, Kubicą i Schumacherem. Jenson to chyba najbardziej niedoceniany kierowca. Tym czasem jego &quot;delikatna&quot; jazda, z której jest znana przyniosła mu spore korzyści w pierwszych czterech wyścigach. Dzisiaj również może &quot;zaskoczyć&quot;.

Nico Hulkenberg - Vitantonio Liuzzi 1.60 ⛔

Tak jak pisałem wcześniej. Nie liczę na świetny występ Włocha. Niemiec również nie odegra znaczącej roli, ale z kierowcą zespołu Force India powinien sobie poradzić. Róznica w pozycjach może zniwelować się już na starcie, lecz w tej parze liczę po prostu na młodego Niemca z zespołu Williamsa.

Jaime Alguersuari - Kamui Kobayashi 2.55 ✅

Hiszpan jak na razie w każdym z wyścigów dojeżdżał do mety. Dwukrotnie na pozycji 13. Raz na 11 i raz na punktowanej 9. Japończyk tak jak jego partner z zespołu ma ogromne kłopoty z dojechaniem do mety. Kończy wyścigi bardzo szybko. Dzisiaj startuje z dobrej pozycji, jednak kilku zawodników z tyłu powinno sobie z Nim poradzić. Być może po raz kolejny w dojechaniu do mety przeszkodzi mu bolid.

TOP3

Lewis Hamilton 1.70 ⛔

Wydaje mi się, że Lewis spokojnie powinien zakończyć ten wyścig na podium. Używanie słowa spokojnie w stosunku do Anglika nie jest jednak na miejscu. Jeździ jak wariat. Agresywnie ścina zakręty. Za taki styl lubię młodszego z kierowców McLarena. Wydaje się, że pozostałe dwie pozycje na podium są zarezerwowane dla kierowców Red Bulla. Czy aby na pewno ?

Jenson Button 3.00 ⛔

Typ dosyć ryzykowny. Największe szanse na TOP3 mają oczywiście kierowcy Red Bulla. Liczę jednak na doświadczenie Jensona. Potrafi szanować opony, a na tym torze jest to bardzo, bardzo ważne. W tym sezonie miał być drugim kierowcą McLarena. Nie złożył jednak broni i prezentuje się świetnie. Lepiej od faworyzowanego Lewisa.

Trochę sporo tego ???? Typy bardziej dla sprawdzenia siebie. Nie brałbym ich sobie do serca.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Redwitz
Zaskoczyłeś mnie z tymi typami, ale w typowaniu F1 co za dużo to niezdrowo. Oczywiście zawsze można coś sobie wybrać i zrobić kuponik.
Nie podoba mi się to Nico Hulkenberg - Rubens Barrichello 1.95 Unibet
Poprawki w bolidzie Rubensa jak sam przyznał trafią do kosza, Hulkenberg zadziwił wszystkich. Na tym torze ciężko o wyprzedzenia i może się zdarzyć tak, że Niemiec utrzyma swoją pozycję przed Brazylijczykiem.
McLaren - Ferrari 1.50 Unibet
Tutaj raczej pojedynek Hamilton - Alonso. Brytyjczyk gorąca głowa, po kilku okrążeniach jego miękkie opony mogą być już do zmiany jak bedzie szalał. Hiszpan u siebie, Ferrari tempo wyścigowe jedno z najlepszych w stawce. Skłaniałbym się jednak na włoski zespół ????

redwitz 6,6K

redwitz

Forum VIP
McLaren - Ferrari 1.50 Unibet
Tutaj raczej pojedynek Hamilton - Alonso. Brytyjczyk gorąca głowa, po kilku okrążeniach jego miękkie opony mogą być już do zmiany jak bedzie szalał. Hiszpan u siebie, Ferrari tempo wyścigowe jedno z najlepszych w stawce. Skłaniałbym się jednak na włoski zespół ????
Fernando może odegrać znaczącą rolę w tym wyścigu. Lewis również. Trzeba pamiętać jeszcze o partnerach tych kierowców. Felipe niestety nie zachwyca. Wątpie, aby zdobył sporą ilośc punktów. Co innego Jenson Button. Miejsce w TOP5 jak najbardziej do zrobienia.

Typy bardziej dla sprawdzenia. Kasy w F1 dużo nie inwestuje. Raczej dla zabawy ????

uniqer 0

uniqer

Użytkownik
GP Hiszpanii - z. specjalne na wyścig
Ile samochodów znajdzie się w ostatecznej klasyfikacji? (według FIA)

Typ: 16 lub 17 samochodów
Kurs: 3,60
Buk: Bwin.
Analiza: Przeanalizowałem dzisiejsze typy na F1 i naprawdę ciężko wybrać coś ciekawego po dobrym kursie. Dobry typ wylookał zilzil - powodzenia... po takim kursie warto. Wracając do mojego typu... jak dotąd na 4 wyścigi 3 zakończyły się właśnie takim wynikiem. 16-17 bolidów kończyło wyścig. Wyjątkiem była Australia gdzie skończyło 14 aut, ale pamiętamy jak niebywałe warunki tam panowały. Tutaj liczę na następujący scenariusz... nie kończą standardowo około 4-5 bolidów z 3 najgorszych zespołów tzn HRC, Virgin i Lotus (może mniej bo ostatnio HRT powoli ale dojeżdża ;) ). Do tego doliczam co najmniej jedno BMW i 1-2 auta z wyższych teamów, ewentualnie jakiś wypadek na 1 kółku... i oby nie wykluczył więcej aut. Scenariusz bardzo podobny do poprzednich wyścigów, wielkiej filozofii nie ma, no i trzeba liczyć na trochę szczęścia.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
ja skuszę sie na coś takiego:
Buemi-Petrov
1 @ 1,5

Petrov cofnięty o 5 pozycji na starcie, będzie miał ciężko, z 19 pola będzie ruszał i przed sobą miał takich kierowców jak Barichello, Liuzzi i Algersuari.
Wg mnie najgorzej będzie miał z uporaniem się z Barichello, poczciwy Rubens może nie ma super bolidu ale doświadczenie... ponad 200 startów w F1.

Lewis Hamilton-Fernando Alonso

1 @ 1,7
Lewis powiedzmy, że popełnia błędy starty (w sensie wystartowanie do wyścigu) uważam na remis, niestety bolidy Ferrari są wolniejsze od McLarena. Co dziwne w kwalach zawsze brylują Red Bulle ;) a wyścig to różnie bywa.
Lewis o ile nie popełni jakiś głupich błędów na 2-4 okrążeniach na początku to powinien stopniowo odjeżdżać od Fernando, dodatkowy smaczek to taki, że obaj panowie mają rachunki do wyrównania (głównie Alonso).

sieczka 6

sieczka

Użytkownik
Vettel- Webber typ 2 @ 2 Bet365 ✅
Pomimo tego ,że Mark startuje z Pole buki faworyzują Vettela i wiedzą co robią.
Wystarczy poczytać posty z tego tematu - co chwila przewijają się wypowiedzi ,że Webber ma słabe starty ,że Sebastian wyprzedzi go już na starcie itd...
Rzeczywiście start będzie tu kluczowy ,ale wyścig nie kończy się na starcie.
Myślę ,że nie doceniacie Marka ,w zespole RedBulla toczy się walka.
Było to widać we wczorajszej sesji kwalifikacyjnej. Vettel pokonywał kolejne okrążenia toru w Q1 i Q2 choć wcale nie musiał ,tylko po to by zrobić lepszy czas od Marka - nie udało się.
Czy dzisiaj się uda? - wątpię.
Statystyka ,doświadczenie ,pole startowe wszystko przemawia za Webberem.
Myślę ,że Mark utrzyma pozycję na starcie ,a jeżeli mu się to uda to Vettelowi będzie bardzo trudno go wyprzedzić.

snajper 322

snajper

Forum VIP
Bruno Senna - Karun Chandhok
Typ: Karun Chandhok @ 2.00
betsafe

Wiadomość z ostatniej chwili
Bruno Senna uważa, że jego podwozie HRT w ten weekend ma jakiś wewnętrzny problem.
Brazylijski debiutant był najwolniejszym kierowcą w kwalifikacjach w Barcelonie z 0,4s straty do swojego partnera Karuna Chandhoka.
&quot;Coś złego się dzieje z tyłem i wciąż nie możemy znaleźć co to jest&quot; - cytuje słowa Senny brazylijskie &quot;Globo&quot;.
&quot;Wiem tylko, że to zjadało opony. Być może zawodzi podłoga, nie wiemy, ale cokolwiek to jest, jest poważne&quot; - dodał 26-latek.
&quot;Jeśli nie znajdziemy przyczyny, to prawdopodobnie wykonamy kilka pit stopów, ponieważ opony nie wytrzymają&quot; - zakończył Senna.

K 1,2K

kukla

Forum VIP
Bruno Senna - Karun Chandhok
Typ: Karun Chandhok @ 2.00
betsafe​
????
zajebiste ????

jak zwykle z resztą ;)

▶De La Rosa sklasyfikowany ? NIE @ 2,10 Bet365
---------------

▶Vettel- Webber (h2h) Typ : Vettel @ 1,83 Bet365
Pierwszy typ zdecydowanie popieram... choć ja jednak, zdecydowałem się postawić bepzieczniej.
Wydaje mi się, że Pedro nei dojedzie a nawet jeśli mu ię to uda to za Hulkenbergiem.

Pojedynku Vettela z Webberem w takiej fomie obstawiać nie warto - już lepiej wybrać typ na zwycięstwo Niemca w wyścigu.
Nie widzę innej możliwośći jak dominacja RB w Hiszpanii.

Buemi-Petrov
1 @ 1,5

to jest dla mnei peffka dnia ????
Rosjanin nic wielkiego w Hiszpanii nie pokazał i już raczej nie pokaże. Znów sukcesem będzie ukończenie wyścigu... dużym sukcesem.

finishline 0

finishline

Użytkownik
Ale tu dużo postów od wczoraj ???? forum działa. Aktualnie w wyścigu Kubica jest 9. Prowadzi Webber i nic nie zapowiada tego żeby wyścigu nie wygrał. Vettel właśnie po zmianie opon, jest 4 i zapowida się fascynująca rywalizacja z Alonso o trzeci stopień podium. Narazie 19 kierowców w stawce więc już tylko jeden może wypaść żeby mój typ nie wszedł ???? Kobayashi walczy o P12 z Petrovem i raczej punktów nie zdobędzie ???? Wyścig w skali ciekawości narazie 6/10

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Buemi-Petrov
1 @ 1,5 ⛔
/ Werdykt sędziów o spowodowanie zagrożenia no coment

Lewis Hamilton-Fernando Alonso

1 @ 1,7
⛔ /pech ???? naprawdę wielki pech
Co jest panowie i panie nic nie da się wygrać ???? wczoraj żużel zwalił, dzisiaj F1. Masakra jakaś????
11x z rzędu wygrywa kierowca z PP? Szok 2 kupony z F1 i oba do chrzanu

snajper 322

snajper

Forum VIP
Dla niektórych wyścig może nudny, no cóż taki tor niestety. Wszystko ładnie weszło oprócz przegranej Webbera. No nic za tydzień już kolejne Grand Prix

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
F1 8/8 :grin: Dało zarobić, szkoda że wcześniej nie napisałem swoich przemyśleń.
Hamiltona nie lubię, ale trochę mi go było szkoda po tym jak rozwalił się 2 okrążenia przed końcem. Dobra jazda Alonso, który cierpliwie wyczekiwał i kręcił dobre czasy. Vettel także zasłużył na to 3 miejsce, bo praktycznie cały wyścig przejechał bardzo dobrze, dopiero w końcówce pojawił się problem z hamulcami. Emocji związanych z wyprzedzaniem może zbyt wiele nie było, ale wyścig był naprawdę ciekawy.
@Snajper
W następnym GP nadrobię zaległości ;)

S 0

speedywwy

Użytkownik
Moje typy na dzisiejszy wyścig: (kursy z expekt)
Sutil-Liuzzi 1 1,30✅
Liuzziemu wyraźnie nie idzie w ten weekend, startuje dopiero z 17 pola, Sutil jest wyżej, wieć nie powinno być kłopotów...
Alonso-Massa 1 1,20✅
Cały weekend to Alonso był szybszy, poza tym bardzo chce się pokazać z dobrej strony w swojej ojczyźnie, więc jeśli nie będzie żadnej awarii to typ powinien wejść
Poza tym ostatnio wyaje mi się ze to już nie ten sam Massa co przed wypadkiem... Niby nie ma po tym śladu, niby jeździ ok ale nie ma już tego &quot;czegos&quot; co kiedyś...
Schumacher-Rosberg 1 1,40✅
Niezależnie co się będzie działo myślę, że wkoncu to &quot;ten wyścig&quot; w którym Schumi zaprezentuje się z lepszej strony i będzie wyżej od swojego młodszego kolegi z zespołu.
Kubica-Petrov 1,12✅
Komentarz zbedny... Oczywiście jeśli nie będzie awarii
Wyścig taki jak można się było spodziewać czyli nudny ale to dobrze z typerskiego punktu widzenia, wszytskie typy na plus ???? A już za tydzien Monte Carlo-wyścig raczej nie do stawiania (chyba ze na SC) ale za to przyjemny do ogladania, pomimo ze nie da się tam wyprzedzac.

snajper 322

snajper

Forum VIP
F1 8/8 :grin: Dało zarobić, szkoda że wcześniej nie napisałem swoich przemyśleń.
Hamiltona nie lubię, ale trochę mi go było szkoda po tym jak rozwalił się 2 okrążenia przed końcem. Dobra jazda Alonso, który cierpliwie wyczekiwał i kręcił dobre czasy. Vettel także zasłużył na to 3 miejsce, bo praktycznie cały wyścig przejechał bardzo dobrze, dopiero w końcówce pojawił się problem z hamulcami. Emocji związanych z wyprzedzaniem może zbyt wiele nie było, ale wyścig był naprawdę ciekawy.
No mamy nadzieję, że w przyszłości coś tutaj napiszesz ????

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Typów z F1 w tym sezonie z kursem 1,2 raczej nie tykam, lecz z tego co patrzę to one powchodziły. Ja mam nie farta wyłączyłem TV bo mi Buemi zwalił i poszedłem włączyć kompa i co nagle Ham zrobił wypad z toru ;(
Uznanie dla modów tego działu za dobre typy (niestety nie zdążyłem zagrać, Senna-Handchock)
Za 2 tygodnie wyścig gdzie trudno się wyprzedza ale nigdy nie mówmy nigdy (Hungaroring i Alonso wyprzedza jak dziecko Michaela Schumachera.
Jeżeli MSC będzie choćby o 1 pozycję wyżej od Nicko Rosberga to gram (dzisiaj jedynie ten typ wszedł+ Kubica vs Button i na innym Alonso vs MSC) straszny niefart z Vettel-Webber i Buemi-Petrov - szkoda gadać ????
snajper: Wyścig w Monaco już za tydzień, jutro będzie temat wieczorem

finishline 0

finishline

Użytkownik
Vettel vs Webber typ: Webber @1,95✅
Ile samochodów Renault dojedzie do mety? typ:1 @2,27 ⛔
Ile bolidów znajdzie sie w klasyfikacji końcowej? typ: over 17,5 @2,20 ✅
Czy K.Kobayashi zdobędzie punkty? typ:NIE @1,65✅
Jak dla mnie weekend całkiem udany, szczególnie dumny jestem z tego. Bardzo ładna sumka wpadła na konto ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom