miałem pisać długie analizy... 2 dni się do tego zabierałem
cały czas jestem jednak lekko przeziębiony więc i siły brakuje...i dlatego nic z tego nie wyszło.
Niestety wątpię również, że doczekam do dzisiejszych treningów
Jednak, tak jak mówiłem pewne typy warto zagrać już teraz - po ciekawych kursach - szczególnie, że według mnie bwin zrobił prawdziwą promocję :jezora:
Dla odmiany najpierw analiza, potem typy ????
Wiele już tutaj słów padło na temat Brawna. Zdecydowana większość, że w testach jeździli na oparach aby pozyskać sponsorów - Całkowicie się z tym zgadzam. Choć Honda jeździłaby w tym roku zapewne lepiej niż w poprzednim to na pewno nie byłaby to aż tak znacząca poprawa...
Kwalifikacje zrobią to na 100% ale sądzę, że już nawet pierwszy trening może pokazać, że Rubens i Jenson nie będą zajmowali miejsc wyższych niż 8-10 - wtedy też będzie można zapomnieć o takich ciekawych kursach.
Tym bardziej, że pary jakie zaproponował bwin jeszcze niedawno wydawałyby się śmieszne:
Fernando Alonso - Jenson Button
typ: 1
kurs: 1.95
bwin
Kimi Raikkonen - Jenson Button
kurs: 1.90
bwin
Robert Kubica - Rubens Barrichello
kurs: 2.20
bwin
1 & 2
Button - wielki talent, wiązano z nim wielkie nadzieje... ale zawsze zawodził. nie było mu dane jeździć w dobrym samochodzie ale ośmielę się stwierdzić, że obecnie - nawet to by mu nie pomogło.
2 ostatnie sezony to naprawdę słaba postawa Anglika. W 2007 udało mu się chociaż być lepszym od partnera z zespołu... rok temu nawet ta sztuka się nei udała i Button zakończył sezon daleko za Rubensem - na 18 pozycji z 3 punktami.
Typuję, że Alonso, który powinien rywalizować z Massą o mistrzostwo oraz Kimi, który mam nadzieję, wykaże przez cały sezon maksimum zaangażowania bez problemów pokonają w niedzielny poranek wyspiarza.
Ferrari nie może sobie pozwolić aby znów zaliczyć wpadkę na początku seoznu - przecież bolid mają zawyczaj przygotowany najlepiej... ten sezon powinien to potwierdzić i obydwaj kierowcy włoskiej stajni powinni zamelodwać się w czołówce.
W tym miejscu odradzałbym granie na Felipe. Chłopak dojżał i bezsprzecznie jest innym kierowcą niż 2 lata temu... jednak jutro start będzie nerwowy i bardzo trudny - po tkaiej przerwie od jeżdżenenia Massa znów może nei wytrzymać.
Co do samochodu Renault to też nie mam większych obaw... solidnie pracują zbliżając się do czołówki. Jeśli wierzyć w problemy McLarena to Francuzi mocno mogą zawalczyć o pierwszą trójkę konstruktorów.
2
To również ciekawy typ jednak nieco bardziej ryzykowany.
Rubens to świetny, doświadczony kierowca. Ma za sobą wspaniałą karierę. Jednak jeździł i najprawdopodobniej jeździ nadal w bolidzie z któego nie można za iwlee wycisnąć...
Przeciwko niemu Nasz (
) Robert. Wielka nadzieja nie tylko Polaków ale i tego sportu. Zawodnik, który pokonywał wielkie trudności i przeciwności losu na drodze do
F1 (i takie inne wzniosłe pierdoły). Czy mimo wprowadzenia KERS, z ktorego Polak rezygnuje ze względu na swoją masę ma nadal szanse? Myślę, że tak... jest to niesamowicie utalentowany i równo jeźdzący kierowca a ten sezon na pewno nie będzie gorszy od poprzedniego - sądzę, że będzie jeszcze lepszy.
Thiesen zawsze do tej pory relanie oceniał szanse swojego zespołu... teraz mówi, że już walczą o mistrozstwo - jestem pewien, że tak będzie.
W niedzielę (o ile nie będzie w pobliżu Kazukiego) RObert zamelduje się zdecydowanie przed Rubensem :spokodfhgfh: