>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gramy co chcemy

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Barcelona - Almeria
#56 Barcelona over 8,5 (Rzuty rożne) 1,83 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 13

Otrzymane punkty reputacji: +6
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Na jutro wybieram jedynie rzuty rożne w starciu Granady z Villarreal. Główną bronią gospodarzy powinny być stałe fragmenty gry. Granada jest jednym z najlepszych lotników w lidze i z pewnością będą chcieli to wykorzystać.

Mnie Villarreal nie oczarowuje. Są mało skuteczni, mają masę meczów na styku, gdzie trzymają wynik. Granada z kolei czasami rozczarowuje brakiem stylu. Ciągłe wrzutki w pole karne lub długie piłki na El Arabiego. Podobają mi się jednak boczni obrońcy, którzy często się podłączają w grę ofensywną i tu szukam poparcia dla mojego typu.

Wystarczy popatrzeć kto wybiegnie w pierwszym składzie Villarrealu. Gio, Perbet, Moi, Oliver Torres. Chłopaki do grania, ale nie do walczenia. Granada u siebie postawi ciężkie warunki i będzie sporo przepychania się w polu karnym. Goście będą mieli argumenty przy kontrach, bo mają wielu filigranowych świetnie wyszkolonych zawodników. Granada z kolei będzie upatrywać swoich szans w stałych fragmentach, bo nie mają ludzi w środku pola do kreatywnej i błyskotliwej gry.

Granada - Betis 4:4
Granada - Celta 9:4
Granada - Osasuna 7:0
Granada - Valladolid 8:5
Granada - RSSS 8:2

Granada - Villarreal
#57 Granada powyżej 5,5 (rzuty rożne) 1,80 Bet365
| Stawka 200 zł ⛔ 3

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Derby Sewilli powinny być ostre. Obie ekipy mają priorytety nastawione na ligę, ale jednak trzeba patrzeć na to, że są to derby. 6 kartek jak na taki mecz wydaje się niczym. Pan Cuneyt Cakir nie widział jeszcze na oczy takiego spotkania więc myślę, że kartki zacznie sypać z rękawa. Dawno kartek nie grałem, ale taki mecz to co innego. W ostatnim ligowym meczu na Pizjuan zobaczyliśmy 7 żółtych kartek w tym 1 czerwoną. Nie widzę tego meczu inaczej.
Sevilla - Real Betis
#59 Over 6 kartek (6 kartek=zwrot) 1,80 Bet365 | Stawka 200 zł ZWROT
6

Otrzymane punkty reputacji: +21
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Celta dalej bez Rafinhi, a bez niego stają się drużyną walczącą o utrzymanie. Levante jest solidne, a do tego grają u siebie. Ich taktyka to przede wszystkim - nie stracić bramki. Na linii jest Keylor Navas więc choćby Charles czy inny Nolito szedł sam na sam to i tak go nie pokona Prawdziwy człowiek guma. Ofensywa Levante z Casadesusem i Barralem prezentuje się bardzo dobrze. Obaj zawodnicy robią dla siebie nawzajem sporo miejsca i ich gra mi się podoba. Celta jutro nie będzie miała wiele okazji na zdobycie gola. Wygrać nie wygrają.
Levante - Celta Vigo
#60 Levante DNB 1,80 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔ 0:1

Almeria będzie starała się zatrzymać Rayo, które jest w niezłym gazie. Ostatnio na wyjeździe ograli nawet Real Sociedad, ale jak to Rayo - potrafią wygrać z każdym i przegrać z każdym. Mecz powinien prezentować jakiś poziom, na pewno będzie widowiskowy. Overy w meczach Rayo to już nie to samo co kiedyś, ale rożne fajnie wchodzą. Ekipa Paco zawsze idzie do przodu, a to zawsze nakręca zawodników. Pograłbym over na cały mecz, ale widzę, że Bet365 wystawił mega niską linię na rożne gości więc ich pogram. Z Barceloną linia była o 1 niższa, a rożne i tak wyrobili. Z Rayo na luzaku to wejdzie.
Rayo - Almeria
#61 Almeria over 3,5 (rzuty rożne) 1,66 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 6

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Elche - Betis
#63 under 11,5 (rzuty rożne) 1,90 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 9
Real Sociedad - Valencia
#64 under 11,5 (rzuty rożne) 1,95 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔ 15
Sevilla - Valladolid
#65 Sevilla over 7,5 (rzuty rożne) 1,83 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 9

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Sevilla będzie musiała gonić wynik więc zapewne postawią wszystko na jedną kartę. Potrafią atakować i z pewnością będą to robić z dużą intensywnością. Lubię wybierać Sevillę grając rzuty rożne, bo nabijają ich stosunkowo dużo. Trzeba co prawda brać poprawkę na to, że mecz nie jest rozgrywany na Pizjuan, ale to jednak są derby. Sevilla może wyjść nawet dwoma napastnikami, co tylko potwierdza tezę, że zagrają superofensywnie. Betis będzie trzymał wynik. Sevilla z tego co pamiętam w pierwszym meczu nabiła 8 rożnych, jutro oczekuję od nich maksymalnie dwóch mniej.
Real Betis - Sevilla
#66 Sevilla over 5,5 (rzuty rożne) 1,83 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 6

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Mecz Valladolid z Rayo powinien być typowym box to box. Valladolid u siebie zagra odważnie i będą atakować. O stylu gości pisałem już wielokrotnie. Grają mega ofensywny futbol. Najbardziej ofensywny w całej lidze. Zachowując proporcje pomiędzy jakością oczywiście. Tu nikogo remis nie obchodzi. 3 punkty są do wzięcia jak bum cyk cyk. Obie ekipy popełniają błędy w obronie i to spore. Co prawda Rayo w ostatnich tygodniach gra nieco lepiej w defensywie, ale dalej potrafią być ośmieszani. Ogrom jakości do gry wniósł boczny obrońca Rat. Solidny obrońca na solidnym poziomie europejskim. Over i tak będzie. Miałem grać over rożnych, ale linia jest dosyć wysoka.
Valladolid - Rayo
#67 Over 2,5 1,95 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔ 1:1

W meczu Athletic z Getafe gram over rożnych gości. Zmiana trenera to pozytywny impuls. Motywacji do gry nie brakuje. Z Granadą zagrali bardzo dobry mecz w ofensywnie, gorzej w defensywie. Pod wodzą Rumuna drużyna z Madrytu nabierze nowych kolorytów. Nie ma patrzeć na to co było za kadencji starego trenera. Mamy nowe rozdanie, a bukmacherzy dalej patrzą na to jakby nic się nie zmieniło. Athletic w swojej grze ma spore przestoje i po takim kursie nie polecam tego grać absolutnie. Kto oglądał mecz z Granadą to widział, że wszystko fajnie wyglądało. Goście muszą grać w meczach o pełną pulę, bo rywale i tak są silni, a przegrana 0:1 nie czyni ich lepszymi. 4 rożne to tyle co nic. Drużyny na CN tyle ogarniają.
Athletic Bilbao - Getafe
#68 Getafe over 3,5 (rzuty rożne) 1,80 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 4

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
W głowie pomysł na rożne Osasuny miałem już od dłuższego czasu. Najgorsze jest jednak to, że mecz rozgrywany jest w samo południe. Wtedy piłkarzom... średnio chce się biegać, a widowiska są raczej mało atrakcyjne.
To co mnie interesuje najbardziej to fakt, że Sevilla ma w nogach rewanż w Lidze Europy w derbowym pojedynku, który kosztował ich sporo sił. Osasuna jest wypoczęta i po tym blamażu z Barceloną będą chcieli się zrehabilitować. Osa gra przyjemną ofensywną piłkę. Często grają skrzydłami i przeważnie trzaskają rzuty rożne, bo mają kilku zawodników dobrze grających w powietrzu.
Linia 5,5 moim zdaniem jest do przyjęcia. Osa bankowo będzie miała swoje sytuacje więc nie będą stać jak ciołki. Sevillę da się pogonić pomimo tego, że jednak w lidze ładnie punktują.
Osasuna - Sevilla
#69 Osasuna over 5,5 (rzuty rożne) 2,10 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 7

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Ja zdecyduję się na coś innego, innowacyjnego. Bet365 ma coś takiego jak multicorners (iloczyn ilości rożnych z pierwszej połowy przez ilość rożnych z drugej połowy). Linia to 25,5 więc wystarczy, że w którejś połowie będzie mało rożnych i siedzi. Nie spodziewam się żeby nagle ktoś eksplodował. Dla przykładu podam mecz Almeria - Atletico. W całym meczu padły trzy rożne. Nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że gospodarze zaryzykują. Każdy punkt jest tu ważny. Sociedad na wyjazdach nie ma już takiego pazura. U siebie bym się ich bał, ale to nie wariaty z Sevilli. W obronie czyszczą, ale na wyjazdach Grizmany potrafią być całkowicie bezbarwne. Pierwszy raz próbuję tego typu zakład. Zobaczymy jak wyjdzie. Pozdrawiam Qoziego.
Almeria - Real Sociedad
#70 Poniżej 25,5 (multicorners) 1,83 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dzisiejszych spotkań nie ruszam, bo są one dla mnie zbyt trudne do typowania. Skupię się na środzie.
Barcelona raczej bez większych problemów powinna oskubać z ości galicyjską rybę. Nikt nie wie jednak w jakim wymiarze. Teraz jest jednak taki moment w lidze, gdzie nie można pozwolić sobie na chwilę rozluźnienia jak w meczu z Sociedad - tak dla przykładu. Jutro skupiam się jednak na rożnych. Linia bardzo wysoka, bo 8,5, ale jak dla mnie do ogarnięcia. Barca z Osasuną w tej statystyce nie brylowała (4), ale akurat był to taki typ przeciwnika. W poprzednich starciach trzaskali spokojnie po 10 rożnych.
Celta z solidnymi drużynami na wyjeździe musiała bardzo często bronić się przed kornerami. Dla przykładu podam Villarreal (9 rożnych) i Real Madryt (12). Były to mecze z początku tego roku, ale styl gry drużyny z Vigo się nie zmienił. Do tego goście bez Rafinhi nie są dla mnie poważnym rywalem.
Dlaczego boję się grać mocniejszego overa w tym meczu? Bo boję się, że Barca oszczędzi swoich kolegów i trenera Luisa Enrique, którego w Barcelonie bardzo cenią. Niby to drobny szczegół, ale jednak. Wolę rożne.
Barcelona - Celta Vigo
#71 Barcelona over 8,5 (rzuty rożne) 2,00 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔

W meczu Rayo z Osasuną też postawię na rożne. Obie drużyny potrzebują punktów. Mecz będzie otwarty. Ostatnio Rayo na wyjeździe zremisowało z Valladolid, a ja oczywiście wybrałem tam over bramkowy. Do przerwy było 1:1, a w drugiej odsłonie zawodnicy koncertowo marnowali sytuacje. Rożne oczywiście weszły. Boję się tego, że teraz los sprawi mi psikusa i bramki wejdą, a rożne nie.
Mecz jednak powinien sam się napędzić. Osa lubi grać skrzydłami. Rayo jak zwykle gra ofensywnie, tylko tyle, że potrafi być nieskuteczni, a niektórym wydaje się, że w ich grze jest dużo chaosu. Dla mnie to po prostu niedokładność. Bet365 znowu obniżył linię na rożne Osasuny. 3,5 to tyle co nic. Pewniaczek.
Rayo - Osasuna
#72 Osasuna over 3,5 (rzuty rożne) 1,61 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Real Madryt - Rayo
#73 over 5,5 (ilość kartek) 1,61 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔ 1
Celta Vigo - Sevilla
#74 Sevilla over 4,5 (rzuty rożne) 1,61 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 6
Espanyol - Barcelona
#75 Barcelona over 5,5 (rzuty rożne) 1,83 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 11

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Valladolid - Almeria
#76 Almeria over 3,5 (rzuty rożne) 1,61 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 6
Osasuna - Real Sociedad
#77 Osasuna over 5,5 (rzuty rożne) 1,80 Bet365 | Stawka 200 zł ⛔ 2
Osasuna - Real Sociedad
#78 over 5,5 (ilość kartek) 1,61 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 11

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Bilans stycznia: ⛔ 263 zł yield ⛔ 12,23%
Bilans lutego: ✅ 121 zł yield ✅ 8,64%
Bilans marca: ✅ 8 zł yield ✅ 0,16%

Otrzymane punkty reputacji: +14
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
kwiecień
Mecz Almerii z Osasuną powinien być zacięty. Obie ekipy wiedzą o co toczona jest gra. Każdy będzie chciał wygrać i obie drużyny POWINNY zagrać bez kompleksów. W obu zespołach jest kilku ofensywnych grajków, którzy powinni napędzać spotkanie. Osasuna gra znacznie lepiej na własnym stadionie, ale liczę na kilka błyskotliwych akcji z jej strony. Almeria kilka razy pokazała się z dobrej strony w ostatnim czasie i dziś liczę na dobre zawody. Over cornerów mam nadzieję, że siądzie bezboleśnie.

Almeria - Osasuna
#80 Over 11 (rzuty rożne, azjan) 1,80 Bet365
| Stawka 200 zł ✅ 12

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Betis już nie ma co kalkulować, bo musi ryzykować. Ostatni mecz z Malagą w derbach powinni wygrać, ale dali ograć się w ostatnich fragmentach spotkania. Z Barceloną ich mecze zawsze był ciekawe. W tym sezonie w Sewilli co prawda było 1:4, ale każdy kto oglądał ten mecz pamięta, że to Betis dominował w pierwszych 30 minutach meczu. Na CN zagram moje cornerki, bo ostatnio mnie nie zawodzą. Linia na Betis śmiesznie niska. 2,5? Co to ma być. Barcelona w ostatnim czasie dawała rywalom po 3-4 cornery na luzie. Z Celtą grali na totalnym luzie, widać było, że nie chcieli ich skrzywdzić. Betis w kontrach poszuka swoich sytuacji i nabije te 3 rożne. Śmieszna linia powtarzam jeszcze raz. Nie będę pisał, że pewniak, bo nie wejdzie i hejt się posypie.

Barcelona - Betis
#81 Betis over 2,5 (rzuty rożne) 1,66 Bet365 | Stawka 200 zł ✅ 4
Real Sociedad - Real Madryt
#82 Over 11 (rzuty rożne, azjan) 1,95 Bet365
| Stawka 200 zł ✅ 15

ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Dawno w La Liga nie było overowego dnia. W ostatnim czasie sporo mieliśmy wyników 1:0 i ogólnie te mecze bywały nijakie. Dzisiejsza rozpiska mówi mi, że dziś będzie pocisk.
Na Calderon poszły spadki na under, bo ludzie kierują się osłabieniami ofensywy z obu stron i tym, że przed Atletico rewanż z Barceloną (pamiętajmy, że dalej grają o mistrza). Takiego kursu na over w Madrycie nie było chyba w całym sezonie i chcę z tego skorzystać. Villarreal znowu eksperymentalnie w obronie więc bramki są tu możliwe.
Atletico - Villarreal
#83 Over 2,5 2,10 Bet365
| Stawka 200 zł ⛔ 1:0
Barcelona u siebie powinna rozstrzelać Betis, ale goście tez coś dorzucą z kontry. Przy rożnych pisałem, że starcia obu tych drużyn zawsze są pasjonujące niezależnie od sytuacji w jakiej znajdują się oba zespoły. Betis jest podminowany tym, że nie wygrali ostatniego spotkania, muszą ryzykować. Obronę mają strasznie dziurawą, liczę na bramki.
Barcelona - Betis
#84 Over 3,5 1,50 Bet365
| Stawka 200 zł ✅ 3:1
Sociedad potrafiło u siebie pyknąć Barcelonę, więc z Realem Madryt również powinni nawiązać jako tako równorzędną batalię. Liczę na trafienia z obu strony i zwycięstwo Realu nie jest takie pewne. Myślałem, że z Sevillą pójdzie gładko pomimo wybornej formy przeciwnika, ale myliłem się. Real zagrał fatalnie w ataku pozycyjnym, nie było chemii, nie było spokoju. Widać było za to spore zdenerwowanie. Sociedad ma czym straszyć w ataku. Kartacze, ładuj!
Real Sociedad - Real Madryt
#85 Over 3 1,75 Bet365
| Stawka 200 zł ✅ 0:4

Na koniec Rayo - Celta. Obie ekipy mają potencjał w ofensywie. Rayo ostatnio wyczynia cuda i w końcu zaskoczyli. Cieszę się, że taka ekipa utrzyma się w lidze :wink: Latem połowa składu pewnie znowu odejdzie i na początku nowego sezonu gramy overy. Obie drużyny praktycznie w najsilniejszym zestawieniu. Rayo w gazie, Celta swoje też wrzuci. Widać było, że w derbach Madrytu Paco przekalkulował porażkę dając odpoczynek podstawowemu zawodnikowi zagrożonemu za kartki - wiedział, że z Realem nie wygrają, a bał się absencji zawodnika w meczu z Celtą. Over wygląda przyjemnie.
Rayo Vallecano - Celta Vigo
#86 Over 2,5 1,95 Bet365
| Stawka 200 zł ✅ 3:0

Otrzymane punkty reputacji: +9
ramzesa 13,8K

ramzesa

Forum VIP
Starcie Elche z Getafe może być podobne do piątkowego starcia Almerii z Osasuną. Obie ekipy będą miały parcie do przodu. W przypadku gospodarzy nie ma problemów z szybką grą do przodu, problem jest z wykańczaniem stuprocentowych sytuacji. Potrafią ogarniać rożne jak mało kto. Nawet na CN potrafią zdobyć więcej cornerów od rywala. Jutro liczę na taki mecz od linii do linii. Oby przerw w grze było jak najmniej i cornery powinny napływać. Getafe ostatnio ograło nawet Valencię i pewnie nie byłoby w tym nic dziwnego gdyby mecz nie był rozgrywany na Mestalla. Ja w takim meczu muszę pograć over rożnych. Goście pod wodzą rumuńskiego szkoleniowca grają dużo lepiej w ofensywie. Nikt nie będzie kalkulował.

Elche - Getafe
#87 Over 11,5 (rzuty rożne) 1,82 Bet365
| Stawka 200 zł ⛔ 8

Valladolid na własnym obiekcie potrafi grać wielkie mecze. Nawiązanie walki z Valencią nie powinno być wielkim wyczynem. To co podoba mi się w zespole gospodarzy to dosyć ofensywna gra, choć momentami może sprawiać to wrażenie chaotycznej kopaniny, ale to dotyczy głównie gry w defensywie. Valencia po dobrym początku u nowego szkoleniowca totalnie stanęła. Przegrali ostatnio z Basel w Lidze Europy, a w lidze mało zostało po zespole, który ograł Barcelonę. Największą bolączką Nietoperzy są ciągłe absencje w obronie i jutro będzie podobnie. Środek obrony to będzie eksperyment eksperymentów w fazie beta 0.01. Valencia będzie musiała nadrabiać to wszystko w ofensywnie dlatego spodziewam się całkiem ciekawego spotkania.

Te osłabienia w defensywie gości naprawdę zmuszają do refleksji. Ja gram tu overa na bramki i over rożnych gospodarzy.

Valladolid - Valencia
#88 Over 2,5 2,00 Bet365
| Stawka 200 zł ⛔ 0:0
#89 Valladolid over 5 (rzuty rożne, azjan) 1,54 Marathonbet
| Stawka 200 zł ✅ 9

Do góry Bottom