>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gram by wygrać!

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 21⛔
???? LA Clippers - DAL Mavericks ▶ LA Clippers -6,5 [1,48]⛔ 99:93
???? SA Spurs - LA Lakers :arow: SA Spurs -7,5 [1,36]⛔ 108:105
AKO: 2,01

Stawka: 40 zł
EWK: 80,40 zł
- 40 zł

Kupon 22✅
???? A Radwańska - Na Li ▶ A Radwańska [2,10]✅ 2:0
???? P-H Herbert - M Berrer ▶ M Berrer [1,25]✅ 0:2
???? OKC Thunder - MIN TWolves ▶ OKC Thunder - 5,5 [1,30]✅ 106:84
AKO: 3,41

Stawka: 15 zł
EWK: 51,15 zł
+ 46,15 zł​

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 23⛔
Kurt Maflin - James Wattana ▶ Kurt Maflin [1,83]✅ 5:1
Neil Robertson - Martin Gould ▶ Neil Robertson [1,53]⛔ 1:3

AKO: 2,8

Stawka: 30 zł
EWK: 84 zł
- 30 zł

Kurt Maflin - James Wattana ▶ Kurt Maflin [1,83] Bet365 ✅ 5:1 szybko i łatwo
Bet365 ocenia szanse obu graczy na równe. W moim przekonaniu tak nie jest. Kurt w tym sezonie wyższa forma, osiąga zauważalne wyniki. Na ostatnie 10 meczy wygrał 7 a 3 przegrał. Wattana natomiast na 10 przegrał 7 w 3 wygrał... Maflin pokonał min. Robertsona, Forda, Goluda. Są to kwale to China Open i napewno zależy mu na zajściu jak najdalej aby łapać punkty. Grali ze sobą dwa rzy i wygralipo meczu, ostatni wygrał Muflin 4:3. Wattana juz dawno dobre czasy ma za sobą, wydaję mi się, że nie podoła młodszemu zwodnikowi który pomalutku pnie się ku górze. Maflin jest ostatnio w dobrej dyspozycji i powinien to wygrać.

Neil Robertson - Martin Gould ▶ Neil Robertson [1,53] Bet365 ⛔ 1:3 Neil miał pecha...

Neil w Champions Leauge idzie jak burza. Wczoraj 3 wygrane z: Trump&#39;em, Maguire&#39;em i Bingham&#39;em. Gould natomiast wygrana z Markiem Davisem i przegrane z Carter&#39;em i Bingham&#39;em. neil jest zawodnikiem o klasę lepszym jak nie o dwie. Martin jest strasznie chimeryczny i z czego już zasłynął w snookerowym świecie frajersko przegrywa mecze, słaba psychika. Uważam, że przy ofenswynym australiczyjku Martin się pogubi i parę razy wystawi grę dla Neila który to ładnie wykorzysta.

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 24⛔
⚽ FC Barcelona - Cordoba ▶ FC Barcelona over 2,5 [1,53]✅ 5:0
⚽ Real Betis - Las Palmas ▶ Real Betis over 1,5 [1,61]⛔ 1:0 tyle okazji... pech mnie nie opuszcza
AKO: 2,46

Stawka: 35 zł
EWK: 86,10 zł
- 35 zł

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 25⛔
Gerard Greene v Mark Joyce ▶ Mark Joyce [1,57]✅ 5:2
⚽ PSG - Ajaccio ▶ PSG [1,14]⛔ 0:0
???? Real Madryt - Żalgiris ▶ Real Madryt -4,5 [1,49]⛔ 75:74
AKO: 2.67

EWK: 80,10 zł
- 30 zł

Mark Joyce - Gerard Greene ▶ Mark Joyce [1,57] bet365 ✅ 5:2
Rano na bet365 na Marka było 2,25! To nie taki spadek a poprostu dali odwrotnie kursy, gdy to widziałem nie mogłem się nadziwić. Postawnowiłem poczekać co z tym zrobią i zrobili. I tak się opłaca po tym kursie, popatrzcie na to:

Gerard od jakiegoś czasu ra totalne dno. Facet się posypał. Joyce znowu od jakiegoś zasu coraz lepsze mecze i zdobywa coraz więcej punktów. Na tych meczach co na obrazków to Joyce przegrał mecze ttylko z takimi grajkami jak Carter, Doherty, Maguire i Burnett a wygrał min z Perrym, Allenem i Trumpem! Super wyniki. To właśnie wygrał w UK Championship z Trumpem mez w którym przegrywał 0:4 a wygrał 4:5... A jak widać Greene&#39;a pokonują wszyscy jak popadnie. Ostatnio pare razy widziałem grę Marka i wygląda naprawdę dobrze. greene&#39;a nie widziałem ale wyniki mówią same za siebie... Uważam, że Joyce który troche punktów wtym sezonie zbiera wygra ten meczi i dojdzie do następnęj części kwalifikacji a być może nawet dojdzie do samego turnieju głównego China Open. Gram na Marka;)

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 26✅
???? LA Lakers - OKC Thunder ▶ OKC Thunder [1,40]✅ 101:116
???? P Polansky - A Mannarino ▶ A Mannarino [1,25]✅ 0:2
???? D Brands - J Marti ▶ D Brands [1,28]✅ 2:0
AKO: 2,24

Stawka: 40 zł
EWK: 89,60 zł
+ 49,60 zł

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 27✅

Fergal O&#39;Brien - Poomjaeng Dechawat ▶ Poomjaeng Dechawat [2,50]✅ 1:5

Stawka: 20 zł
EWK: 50 zł

+ 30 zł

Fergal O&#39;Brien - Poomjaeng Dechawat ▶ Poomjaeng Dechawat [2,59] pinnacle ✅ 1:5

Rozpoczne od H2H zawodników. W zeszłym roku w przeciągu nieco ponad miesiąca taj wygrał z Fergalem dwa razy w stosunku: 4:2 i 5:2. Więc tak naprawdę świeże, wyniki. Od tych pojedynków irlandczyj rozegrał jeszcze 4 oficjalne spotkania i wygrał jedno a w trzech poniósł porażkę. Dechawat natomiast rozegrał taki meczy 7 gdzie tylko 2 przegrał a wygrał aż 5.Te kwalifikacje rozpoczął od pierwszej rundy i kolejno pokonał taki graczy: Baird, Yupeng, Woolaston. Ograł dziś Woolastona który wygrywał już 3:0 i poległ 3:5. Nie wiem czy to Ben się posypał czy taj rozegrał. O&#39;Brien w ostanich 20 oficjalnych spotkaniach odiósł 8 zwycięstw i 12 porażek. Poomjaeng natomiast na 20 spotkań przegrał 7 ale wygrał 13. To również obrazuje co się działo w ostanich miesiącach z zawodnikami. Poomjaeng napewno bęzdie zmotywowany, że tylko jedno spotkanie dzieli go od turnieju głównego rozgrywanego na jego rodzinnym kontynencie. Zważając na ich ostatnie wyniki, H2H oraz to jak od jakiegoś czasu irandczyk zjechał i zjeżdża w dół ze swoją grą uważam, że ten mecz wygra Poomjaeng. Po takim kursie żal nie zagrać.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 32✅
???? Phoenix Suns - OKC Thunder ▶ OKC Thunder [1,45]✅ 90:102
???? S. Stephens - S. Halep ▶ S. Stephens [1,22]✅ 2:0
AKO: 1,77

Stawka: 10 e
EWK: 17,70 e
+7,70 e

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 33✅
Shaun Murphy - Ricky Walden ▶ Shaun Murphy -1,5 [1,61]✅ 6:4
Chorwacja - Węgry ▶ Chorwacja [1,67]✅ 30:21
AKO: 2,69

Stawka: 15 e
EWK: 40,35 e

+ 25,35 e

Shaun Murphy - Ricky Walden ▶ Shaun Murphy -1,5 [1,67] WilliamHill✅ 6:4
Dlaczego ten typ? Bo Walden ostatnio gra taki piach, że żal oglądać. Nie wiem jak on może znajdować się w 16... Ale to już nie długo, bo z niej poprostu wypadnie. Oglądałem jego gre w zeszły weekend, widziałem mecz gdzie jego przeciwnikiem był Thanawat Thirapongpaiboon. Młody taj nie grał nic specjalnego a mimo to wygrał pewnie 4:1. Thanawat wbił najwyższego breaka meczu a było to 80 punktów a sam Ricky nie przekroczył nawet 50. Walden ma serie 3 porażek. W UK Championship przegrał &quot;wygrany&quot; mecz z Brecelem. Murphy zeszłoroczny finalista Mastersa i finalista grudniowego UK Championship gdzie szedł jak burza i zatrzymał go dopiero lider rankingu Selby. Shaun w tym sezonie a zwłaszcza ostatnio w dobrej formie, wcześniej półfinał w International Championship, w Shanghai Masters też półfinał. Wczoraj i dziś grał w Champions League Snooker ze zmiennym skutkiem, ale to nie są zbyt poważane rozgrywki i dzieją się tam cuda. W Mastersie pula nagróda jest wysoka, ranga i prestiż również. Grać jest o co. Kolejna sprawa jak mnie kieruje do grana na Murhpy&#39;ego to historia spotakń z Waldenem. Na ostanie 6 spotkań wygrał 5 i we wszystkich pokrył te handi... Dobry prognostkyk. Ogólnie po tym co Shaun pokazuje w tym sezonie a jest regualrny a to co gra Ricky nasuwa się tylko jedna możliwość, wygrana Shauna i to raczej bezproblemowa. Walden w tym meczu nie ugra więcej jak 4 fream&#39;ów. Osobiście uważam, że 3 to są możliwe a pewnie zdobędzie jakieś 2...

Kupon 34
⛔
Polska - Słowenia ▶ Polska [1,90]⛔ 25:24
⚽ Real Madryt - Valencia ▶ under 4,5 [1,35]✅ 2:0
AKO: 2,56

Stawka: 5 e
EWK: 12,8 e
- 5e

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 35⛔
⚽ Chelsea - Southapton ▶ Chelsea [1,25]⛔ 2:2
⚽ Barcelona - Malaga ▶ wyścig do 3 bramek - Barcelona [1,61]⛔ 2:2

AKO: 2,01

Stawka: 10 e
EWK: 20,10 e
- 10 e

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 36✅
⚽ Tottenham - Manchester Utd ▶ BTS [1.61]✅ 1:1
⚽ Valencia - Real Madryt ▶ over 2,5 [1,57]✅ 0:5
AKO: 2,53

Stawka: 80 zł
EWK: 202,40 zł
+122,40 zł

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 37✅
Neil Robertson - Mark Selby ▶ Mark Selby [2,30]
✅ 6:10
EWK: 69,00 zł

+ 39 zł

Ja bym uważał na taki hura optymizm ze stawianiem na Neila. Również uważam, że jego gra w tym turnieju wygląda lepiej, buduje wyższe breaki i ogólnie wygrywanie fream&#39;ów przychodzi mu z łatwością. Selby już dwukrotnie powracał z &quot;przegranego&quot; pojedynku i to powracał ze skutkiem zwycięskim. Neil to samo zrobił w pierwszej rundzie z Dingiem. Potem już łatwiej przyszły mu te wygane. Ale z kim on potem grał? Ano Allen i Murphy. obaj ofensywni i lubiący atakowac i wbijąc. Kangurowi dobrze gra się z takimi zawodnikami. Zapewne wszyscy oglądający snookera zauważyli, że Mark od jakiegoś czasu gra z takim wychamowaniem przeciwnika. Potrafić przystopować drugiego gracza. Dobrze gra taktycznie, ba bardzo dobrze. I wręcz potrafi zamęczyć przeciwnika, tak jak praktycznie wczoraj zrobił to ze świetnie grającym Dott&#39;em. Popatrzmy na h2h zwodników z ostanich 3 lat:

Na 8 spotkań Australijczyk wygrał tylko 2 i to w zeszłym roku. Ale w ostatnim meczu i to w samym UK Selby wygrał 6:4. Mark. Ogólnie Selby bardzo dobrze się spisuje w Mastersach. W tym sezonie wygrał UK, może powalczy o potrójną koronę? Napewno mu się to marzy... Wczoraj bardzo późno skończył z Dottem i to może mieć wpływ na dzisiejszy mecz, na grę anglika. I własnie uważam, że Selby będzie ostrożny od początku i wychamuje Neila. I to może być tak skutecznie, że Neil nic nie będzie grał, nie bedzie budował wysokich breaków. Zobaczymy, według mnie Selby dziś grą nie zachwyci i postara się zmęczyć gra rywala i w tym już sprawdzonym sposobem wygrać mecz. Kursy na Selby&#39;ego rosną więć sobie poczekam z zagraniem. Ale pinnacle już daję 2,36. Jak dobrze wejdzie w mecz to można będzie potem zrobić dobrą kontrę. Lub jak gorzej z tym będzie i kurs ładnie wzrośnie, to wtedy można zagrać i poczekać na kolejny wieli powrót w wykonaniu The Jester from Leicester...

Mark Selby - Neil Robertson ▶ Mark Selby [2,36] pinnacle✅ 10:6

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 40⛔
⚽ Moreirense - Benfica ▶ Benfica [1,25]✅ 0:2
???? Radwańska - Na Li ▶ Radwańska [1,57]⛔ 0:2 ;/
???? Makarova - Sharapova ▶ Sharapova [1,07]✅ 0:2
AKO: 2,10

Stawka: 31 e
EWK: 65,1 e
- 31 e

Ojj Agnieszka, Agnieszka... Zawiodła nie tylko mnie. Szkoda, że półfinał AO nie jest dla niej.
Wczorajszy dzień tragedia, Radwańską miałem grać od dwóch dni a ten handi z serbami to moja zmiana w ostatnim momencie, a miałem grać Spain -2,5. Od teraz będzie lepiej;)

ryba_gangsta12 665

ryba_gangsta12

Użytkownik
Kupon 41⛔

⚽ WKS - Togo ▶ wyścig do dwóch bramek -WKS [1,60]✅ 2:1
Stephen Maguire - Mark Williams ▶ Stephen Maguire [1,73]⛔ 1:3
AKO: 2,77

Stawka: 15 e
EWK: 41,55 e
- 15 e

Stephen Maguire - Mark Williams ▶ Stephen Maguire [1,87] pinnacle⛔ 1:3

Mecz w ramach &quot;stodołowej&quot; Champions League Snooker. Dalsza jazda z grupą 3. Na przeciw siebie staną Maguire i Williams którzy w dzisiejszym dniu odnotowali zupełnie inne wyniki. Otóż szkot rozegrał 4 mecze i wszystkie wygrał, jego przeciwnicy: Trump, Ding, Robertson, Gould. Jest liderem w grupie. Williams natomiast rozgrywając 3 mecze, 2 przegrał(Ding, Selby) i jeden wygrał (Trump). W h2h zo stanich meczy remis, po dwie wygrane. Ogólnie od pewnego czasu Mark gra bardzo słabo i jego gra wygląda okropnie. Dziś ograł Trumpa którego w obecnej formie nie taka sztuka ograć dla zwodnika z top 16. Maguire świetnie zaczął i napewno będzie umotywowany aby kontynuować passę zwycięstw. Napewno chciałby wygrać grupę a o tą pozycję powlaczy ze Selby&#39;m. Aby był na to szanse musi wygrać z kimś takim jak Williams. Widzę tu zwycięstwo szkota. Typ do lekkiej stawki, bo to tylko Championship League Snooker...​

Do góry Bottom