>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

[GRA ZA REALNĄ KASĘ] Zmodyfikowana 15-tka & 90 zakładów pod rząd ALL-IN

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Jako ciekawostkę dodam, iż absolutnie pod żadnym pozorem nawet w najmniejszym stopniu nie znam się na tenisie ???? Bazuję tylko na obserwacji tego co się dzieje na live ????
edit. Kolejny zakład będzie za 505,93zł - pomyliłem typ i zamknąłem z drobną stratą

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
I tym oto smutnym akcentem kończymy pierwszy wyścig ????
Zakończyłem na 42 etapie ;)
Z 10zł udało się zrobić 505zl ( w najlepszym momencie 526zł ) czyli 5050% zysku!

jozef230 181

jozef230

Użytkownik
Gratulacje. Warto pomyslec nad odkladaniem ugranego zysku. Powodzonka i czekam na kolejne wpisy ????
pozdro sportowy swirze ????

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Odkładanie zysku mija się z założeniami tej metody gry ;) Grubo albo wcale ????
Jutro zaczynam od początku a od sierpnia dorzucam grę na kurs 2,25 lub 2,5

G 27

gumos

Użytkownik
Kurcze szkoda bo kibicowalem Ci ;-) jesli obstawiasz tenis na &quot;pale&quot; to unikaj Kobiet z przewaga jednego przelamania bo o ile w meskim tenisie ma to znaczenie o tyle w WTA przelamanie znaczy tyle co nic ;-)

Otrzymane punkty reputacji: +1
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
No niestety, ale nie ma co się łamać ;) Wyciągam z tej porażki kilka wniosków, trochę zmienię podejście i jak pisałem wyżej : od jutra można kibicować na nowo ????
gumos dzięki za radę, wezmę to pod uwagę

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Szkoda, też Ci kibicowałem, a nie lepiej grać coś na czym się znasz Twoim konikiem z tego co zauważyłem jest piłka nożna nie lepiej było się tego trzymać?

Nie zrozum mnie źle nie wymądrzam się bo łatwo jest pisać gdy wynik jest już znany tylko głośno myślę. Powodzenia w drugiej rundzie ;)

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Szkoda, też Ci kibicowałem, a nie lepiej grać coś na czym się znasz Twoim konikiem z tego co zauważyłem jest piłka nożna nie lepiej było się tego trzymać?
Nie zrozum mnie źle nie wymądrzam się bo łatwo jest pisać gdy wynik jest już znany tylko głośno myślę. Powodzenia w drugiej rundzie ;)
To prawda, do niedawna interesowałem się tylko i wyłącznie piłką kopaną.
Od jakiegoś czasu próbuję jednak dorzucić do tego kolejne dyscypliny takie jak kosz (NBA) oraz teraz pierwszy kontakt z tenisem. Dążę do tego aby być bardziej wszechstronny i tym samym móc montować kupony z kilku dyscyplin.
Drugie podejście miałem rozpocząć dzień po przegranej ale bardzo możliwe, że wstrzymam się do momentu aż ruszą czołowe ligi z nożnej ;)
Dodatkowo będę chciał sprawdzić jeszcze jeden wariant gry na kursy 1,25-1,3 ( mam już upatrzony konkretny rodzaj zakładu ).
I co więcej mogę napisać .. dostałem wiele PW od użytkowników forum, tyczyły się głównie tego aby zmniejszyć liczbę progów. Tak więc jeszcze raz powtórzę tu w temacie:
Nie przewiduję przerwania gry i odejścia z zyskiem z 60, 70 czy też nawet 89 etapu.
Interesuje mnie tylko i wyłącznie pokonanie &quot;dystansu&quot; 90x @1.1&quot;.

Czy to głupota? Możliwe.
W końcu to tylko zabawa ;)

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
#90 ZAKŁADÓW @1.1
2. ZAKŁAD (LIVE) ⛔⛔

Kursy trochę wyższe, ale uważam, że nie powinna zdarzyć się żadna niespodzianka i będzie ✅
Edit - Tym razem za bardzo na wariackich papierach i porażka bardzo szybko ????

B 29

bungar

Użytkownik
Naprawdę zaciekawił mnie Twój temat, z 10zł do ponad 500. Sam od dziś chce zacząc tak grć bo jak do tej pory jestem stratny kilkanascie złoty. Zaczynam stawiać 3 zakłady ako , każdy po ok. 1.1 Zaczynam kwotą 3zł i chce dojśc tym sposobem do 30zł, po osiągnięciu zaczne z 6zł do osiągnięcia 60zł itd. Będzie to malutki i wolny zysk, ale lepsze to niz nic ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Podejmują kolejną próbę ;) Może tym razem się uda.
Jeśli macie jakieś ciekawe propozycje/typy piszcie w temacie ;)
Pozdro
#90 ZAKŁADÓW @1.1
1. ZAKŁAD (LIVE) ✅✅

Do góry Bottom