>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

[GR. B] POLSKA [0:2] Niemcy 08 VI

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Waffen-SS z każdym rokiem jest słabsze , nie to co 2 lata temu - gdzie sędziowie pomogli i mieli gospodarza.
Trener inny , defensywa słabsza. Łacznie 10 bramke na MŚ Klozeta to nic jak sie ma za rywali potęgi jak Arabia S. czy Ekwador.
1 z 6 napastników Wermachtów ma niemieckie korzenie !! Nie mają swoich ?? Bieda ?? Kraj sie rozpada ?? Nie.
Bayern , który kiedyś lubiłem w UEFA ciągnął aż do półfinału , gdzie nieco na farcie zremisował na wyjeżdzie z Getafe i wyjazdowa porażka 4-0 z Zenyem.
Bramkarze - Polska win zdecydowany
Obrona - Polska wygrywa minimlanie
Pomoc - Dojczlandy
Napastnicy - Dojczalndy
Napastnicy rodowici - Polska :p
Sędziuje Norweg :p
Mój typ realny : X [1-1]
Nierealne : Polska 5-0 :p
A tak an serio Betfair [giełda ] ma ciekawy typ - Niemczy czyste konto - NIE [7.5/10]

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Spalcie mnie na stosie.Musze Wam powiedzieć ,że w 2006 r. też postawiłem na Niemców kurs 1,4.Zamykał mi kupon na 100 zł.Cieszyłem się.Ale jednocześnie byłem zły.Bo oddałbym ten hajs za awans do kolejnej rundy.Cóż...kibicuje Polakom jak każdy w tym kraju jednak ..no właśnie..obstawianie to już co innego.
Obrona - Polska wygrywa minimlanie
Rozbiłeś mnie tym.
Lahm - Bayern
Metzelder - Real Madryt
Mertesacker - Werder Brema
Janssen / Fritz - Bayern / Werder
a kto na przeciwko ?
Wasilewski - Anderlecht
Jop - FK Moskwa
Żewłakow - Olympiakos
Bąk - szczerze to nie wiem ale coś z Kataru :p
Tak więc jak widać obrona Niemców lepsza ,zawodnicy z lepszych klubów...

robson-united 7,8K

robson-united

Użytkownik
Lahm - Bayern
Metzelder - Real Madryt

a kto na przeciwko ?

Wasilewski - Anderlecht
Jop - FK Moskwa
Żewłakow - Olympiakos

Kluby nie pokazują wszystkiego bo liczy sie forma;) A ta wśród Niemców jest słaba i gubią sie w spotkaniahc z takimi przeciwnikami jak Białorus i Serbia.. POlacy może też nie błyszcza ale nasza gra obronna gdy jest w pełnym składzie prtezentuje sie obecnie troszke lepiej ????

A Bąk gra teraz juz w Austrii Wiedeń ????
Pozdrawiam

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Forma panowie forma.
W defensywie zdecydowanie lepsza Polska. Ofensywa to Niemcy nieznacznie.
Jeżeli naszych nie zamrozi i bedzie dobra dyspozycja dnia Smolarka i Zurawskiego to może być ciekawie.
Czym nam przeszkodza ?? Lemhanem dziadkiem , który co dwa mecze średnio puszcza szmate miesiąca ???? Słupami Mertesacker i Metzelderem , który rzadko pojawia sie w obronie Realu.
Bez jaj , wkońcu kiedyś trzeba wygrać i zbić ten niski kurs na Wermachtów na mistrza.
Jednej rzeczy sie nie obawiam , nie bedzie sędziował Słowak Lubos &#39;&#39;damy szkopom 100 karnych w 90 minucie&#39;&#39; Michel. Radze obejrzec skrót z meczu z Argentyną na MŚ 06&#39;.

chris4 1

chris4

Użytkownik
Rozbiłeś mnie tym.

Lahm - Bayern
Metzelder - Real Madryt

a kto na przeciwko ?

Wasilewski - Anderlecht
Jop - FK Moskwa
Żewłakow - Olympiakos

Dobra, Lahm gra w Bayernie, Metzelder w Realu itd.. No i co z tego?
Powiedz mi, czy jak ci wszyscy piłkarze wyjdą na boisko, to będzie to miało jakieś znaczenie? Nie sądzę...

Niemców na boisku będzie jedenastu, Naszych też będzie jedenastu. Po równo. Jaki z tego wniosek? My też mamy szansę na wygraną.

Mała ciekawostka: data 08.06.2008 po zsumowaniu liczb dzień+miesiąc i tak samo cyfr roku daje nam 14 i 10. Skojarzenie z 1410 rokiem nasuwa się samo ????

R 0

rahol

Użytkownik
Powiem tak, nie chce ale ze względu na to że bukmacherka to biznes, stawiam na naszych zachodnich sąsiadów. Stawka nie duża bo ok ~200zł (dokładną sumę jeszcze przemyślę). W wypadku jak wygrają niemcy kupon wygrany, a jak polska lub remis to radość jaka mnie ogarnie zrekompensuje mi przegrany kupon.

Pozdrawiam.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Oj Panowie moim zdaniem trochę przesadzacie. OK Niemcy ostatnio grają słabo w obronie, Janssen nie ma tego zdrowia co rok czy dwa lata temu, Lahmowi też daleko do optymalnej formy, Lehmann w ogóle nie gra, to samo Metzelder a Mertesacker jest zwrotny jak Renault Xscara Picasso ale my też orłami nie jesteśmy w tym względzie. Ja myślę, że zarówno Polacy jak i szwaby są gdzieś pod koniec stawki na Euro jeśli oceniać obronę ale my mamy Boruca :spokodfhgfh:
Moim zdaniem padnie remis, choć obstawiłem że my wygramy żeby lepiej się kibicowało :jezora: Ja naprawdę nie widzę w drużynie naszych najbliższych rywali jakiś piłkarzy których trzeba by było się jakoś szczególnie obawiać (oprócz Ballacka). Ich repreza tak samo jak bundesliga jest słaba co najlepiej pokazuje fakt, że poza wspomnianym MB reszta sobie nie radzi zagranicą.
Grunt to nie grać pograć drugiej linii Wolfgangów a będzie dobrze, bo wszyscy napastnicy ich reprezy bez dobrych podań są nikim :p Ale ja o to jestem spokojny. Lewandowski pokaże Ballackowi że Savage, Barton, Gilberto Silva, Mascherano to przy nim gołąbki xD
Szkoda tylko że Kuba nie będzie mógł zagrać ale szczerze mówiąc to mam nadzieje, że wp.pl coś przekolorowało.

B 0

bobeq1

Użytkownik
Jak dla mnie to pan Klose i pan Podolski ! Specjalnie pisze z malej bo to sa sprzedawczyki narodu ???? szczególnie Klose bo on sie do Polski ma zly stosunek. Wracajac do tematu
pan P i pan K sa bez formy, widzielismy poczynania 1 pana jak i 2 w uefa 0 formy. Moze treningi cos im daly ale nie sadze. Bramkarz Niemcow totalnie sponiewierany ???? Obrona kiepska jedynie co dobre maja niemcy to pomoc i tyle atak zalosny. Jednym slowem ! 100 zl na Polske to dla mnie obowiazek !! A jaka uciecha bedzie panowie z wygranej !! Pamietajcie 8 czerwiec 2008 To dzien w ktorym Polacy pokonaja PolakoNiemcow !!

P 0

paper9

Użytkownik
Lewandowski i Ballack po zółtej
jest fajny kurs 13 zł na to ze lewandowski i ballack dostana po :zoltakartka: kartce co o tym sadzicie??
Nie będzie Klose pluł nam w Twarz, Podolski nam germanił, Prężny wstanie Ebi nasz, A Żuraw nam hetmanem, Lehmana w bramce wstawi wróg, Wygramy trzy do dwóch, Wygramy trzy do dwóch
Do krwi ostatniej kropli z żył, Będziemy gryźć murawe, Aż strzelim Szwabom bramek trzy, I wywołamy wrzawe, Gdy Leo zagrzmi w złoty róg, Krzynówek gra za dwóch,Krzynówek gra za dwóch

R 0

rahol

Użytkownik
Panowie POLSKA NIE WYGRA, właśnie widziałem reklamę w tv, że gdy się kupi plazme 37 cali za ponad 2,5tys i jak polska wygra z niemcami to oddają za zakup i masz lcdka za free... wiec albo niemcy co najbarsziej prawdopodobne albo remis.... tyle

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Panowie POLSKA NIE WYGRA, właśnie widziałem reklamę w tv, że gdy się kupi plazme 37 cali za ponad 2,5tys i jak polska wygra z niemcami to oddają za zakup i masz lcdka za free... wiec albo niemcy co najbarsziej prawdopodobne albo remis.... tyle
A co ma reklama do wyniku meczu ??
Jeszcze sie zdziwicie.Teraz mówią ,że Kuba nie zagra....Polska traci 20 % w ofensywie...to tak jakby u Szwabów nie zagrał Szfajnsztajger...poza tym jest Klose &amp; Gomez &amp; Podolski &amp; Frings &amp; Ballack...szczególnie ten ostatni...będzie grał na przysłowiowej podwójnej *****...przegrał LM , Mistrzostwo Świata coś chce chłopak wygrać oprócz Bundesligi...a my straszymy Smolarkiem , Żurawiem i twarzą Krzynówka...apeluje o umiarkowany optymizm ..bo potem będzie pisać ,że Polska to Polska siamto ,że Leo to i tamto...każdy wynik Polski który da punkt w grupie to będzie niewyobrażalny sukces
Pjona

domel 49

domel

Forum VIP
no tak powinnismy sugerowac sie tym ze w media zwracaja kase jak nasy wygraja ;/ to jest zalosne :/ no ale cóż taka jest mentlnosc Polaków (nie wszystkich)
ja osobiście życzę naszym wygranej i mam wielka nadzieje ze wygrają swój pierwszy mecz! Jestem ciekaw czy Leo postawi na Rogera w meczy z Szwabami

S 0

szewi

Użytkownik
Co do rogera .. to chyba jedyna szansa na jakies zagrozenie z rzutów wolnych ktorych poziom w naszej reprezentacji jest żalosny. A to przeciez tak wazny element gry ????

cygeiro 486

cygeiro

Użytkownik
wątpie zeby Roger zagral, Niemcy maja za silna drugą linie by pozwolic sobie na grę jednym defensywnym pomocnikiem, wydaje mi sie ze ten wariant szykowany jest na Austrię, ewentualnie moze on wejsc w trakcie meczu ale to zalezy od rozwoju sytuacji

R 0

rahol

Użytkownik
no tak powinnismy sugerowac sie tym ze w media zwracaja kase jak nasy wygraja ;/ to jest zalosne :/ no ale cóż taka jest mentlnosc Polaków (nie wszystkich)

ja osobiście życzę naszym wygranej i mam wielka nadzieje ze wygrają swój pierwszy mecz! Jestem ciekaw czy Leo postawi na Rogera w meczy z Szwabami

Nie zrozumieliśmy się, ja mówie tutaj nie z punktu patrzenia patrioty tylko z punktu widzenia osoby, która ma zamiar wybrać pieniążki.

Oczywiście duchowo jestem za polska i życzę wygranej...

emdzej 0

emdzej

Użytkownik
Zamiast Błaszczykowskiego pojedzie Piszczek...chyba dobry wybór tylko teraz nasuwa się pytanie czy Łukasz będzie w formie bo z tego co czytam to ostatnie dni przesiedział na plaży...

duda 380

duda

Użytkownik
Ciężko będzie zastąpić Błaszczykowskiego, ale miejmy nadzieję że Piszczek jest w formie. Zostały mu tylko 2 dni żeby przygotować się psychicznie, bo fizycznie już nic nie zdziała.
Dobrą wiadomością jest słaba dyspozycja obrońców Niemieckich, miejmy nadzieję że będą popełniać takie błędy jak w meczach z Białorusią i Serbią :jezora:
Kur.. już tylko dwa dni, czekałem na ten mecz od losowania grup :spokodfhgfh:

D 0

damafi

Użytkownik
Mój typ na ten mecz to X.
Szkoda ,że Błaszczykowski nie zagra bo to duza strata ale teraz stawiam ze na prawej pomocy wyjdzie Łobodziński tez tak myślicie?? a co do Rogera to przypuszczam że wejdzie jakoś ok 60-70minuty meczu.

POLSKA!!!!!!!!!

majkel1990 0

majkel1990

Użytkownik
Panowie żeby wygrać musielibyśmy sobie flaki wypruć piszecie że Niemcy mają obronę bez formy a co powiecie o naszej obronie? i napastnikach Niemieckich będą wchodzić jak w masło o wygranej nie ma mowy ale cuda się zdarzają w sumie jesteśmy &quot;strasznie&quot; osłabieni bo brak nam NAJLEPSZEGO zawodnika(błaszcza) a Niemcy mają full ekipę gotową do gry
stawiam na niemców w stsie kurs 1.7 polecam

bumblebee 0

bumblebee

Użytkownik
Dla bukmacherów w meczu Polska - Niemcy faworyt jest tylko 1! pewnie cały świat poza nami myśli że Polacy dostana po dupie, ale panopwie tak nie bedzie. Pierwszy raz na Euro gramy (juz duży sukces), mamy dobrego trenera, zapewnione Euro 2012 i to jeszcze u nas, z Niemcami jeszcze nie wygralismy, co mamy wogóle do stracenia? Myśle że większa presja jest po stronie szkopów, zreszta nie słuchacie radia, nie czytacie gazet i nie oglądacie telewizji? jak sie wszyscy napieprzają z tego meczu. Polacy na luzie rozpier.. szkopów ze 2 albo 3:0 !!! tak bedzie

Do góry Bottom