grzesio
Forum VIP
Waffen-SS z każdym rokiem jest słabsze , nie to co 2 lata temu - gdzie sędziowie pomogli i mieli gospodarza.
Trener inny , defensywa słabsza. Łacznie 10 bramke na MŚ Klozeta to nic jak sie ma za rywali potęgi jak Arabia S. czy Ekwador.
1 z 6 napastników Wermachtów ma niemieckie korzenie !! Nie mają swoich ?? Bieda ?? Kraj sie rozpada ?? Nie.
Bayern , który kiedyś lubiłem w UEFA ciągnął aż do półfinału , gdzie nieco na farcie zremisował na wyjeżdzie z Getafe i wyjazdowa porażka 4-0 z Zenyem.
Bramkarze - Polska win zdecydowany
Obrona - Polska wygrywa minimlanie
Pomoc - Dojczlandy
Napastnicy - Dojczalndy
Napastnicy rodowici - Polska
Sędziuje Norweg
Mój typ realny : X [1-1]
Nierealne : Polska 5-0
A tak an serio Betfair [giełda ] ma ciekawy typ - Niemczy czyste konto - NIE [7.5/10]
Trener inny , defensywa słabsza. Łacznie 10 bramke na MŚ Klozeta to nic jak sie ma za rywali potęgi jak Arabia S. czy Ekwador.
1 z 6 napastników Wermachtów ma niemieckie korzenie !! Nie mają swoich ?? Bieda ?? Kraj sie rozpada ?? Nie.
Bayern , który kiedyś lubiłem w UEFA ciągnął aż do półfinału , gdzie nieco na farcie zremisował na wyjeżdzie z Getafe i wyjazdowa porażka 4-0 z Zenyem.
Bramkarze - Polska win zdecydowany
Obrona - Polska wygrywa minimlanie
Pomoc - Dojczlandy
Napastnicy - Dojczalndy
Napastnicy rodowici - Polska
Sędziuje Norweg
Mój typ realny : X [1-1]
Nierealne : Polska 5-0
A tak an serio Betfair [giełda ] ma ciekawy typ - Niemczy czyste konto - NIE [7.5/10]