>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gold Cup - USA 2013 (7.07.-28.07.)

Status
Zamknięty.
gregorczen 1K

gregorczen

Użytkownik
Meksyk - Trynidad i Tobago - powyżej 2,5 @ 1.80 Bet365 ⛔⛔⛔

Krótko i na temat - Meksyk jak dla mnie jest zdecydowanym faworytem tego spotkania i 3 bramki jest w stanie sam ustrzelić. Trinidad i Tobago też może powlaczyć i bramkę zdobyć. Biorąc pod uwagę jeszcze statystki - średnia bramek w spotkaniach obu drużyn jest wyższa niż 2,5(3 - Meksyk, 2.7 - TiT) Naprawdę warty uwagi kurs, który moim zdaniem jest lekką przesadą więc trzeba skorzystać!

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Półfinałowa noc

25.07. 01:00
USA - Honduras USA -1,5 @2.13 5/10 Sbobet

Honduras do półfinału dostał się psim swędem, bo grą na pewno nie zasłużył na miejsce w top4. Kostaryka w meczu ćwierćfinałowym była kosmicznie nieskuteczna, a dzień konia miał bramkarz Hondurasu. Z kolei gospodarze na skuteczność narzekać nie mogą, w ćwierćfinale dali pokaz siły wygrywając z Salwadorem 5-1. Przy takich dziurach w defensywie i spóźnialstwie obrońców jak z Kostaryką, Amerykanie powinni spokojnie ukąsić kilkakrotnie rywala. Jak dla mnie rewelacyjny kurs.

✅ 3-1, +5,65j.

25.07. 04:00
Meksyk - Panama over 2,5 @2.58 4/10 marathon, over 3 @4.15 1/10 5dimes

Abstrakcyjnie wysokie kursy na over. Meksyk ustawiony bardzo ofensywnie, a jednocześnie w defensywie popełnia sporo błędów. Z Trynidadem kilka razy Orozco ratował kolegom tyłek. Ale Panama jest silniejsza. Zwłaszcza, że do składu dołączył przecież Blas Perez. Ta po nijakich spotkaniach z Martyniką i Kanadą odblokowała się z Kubą. Wiadomo gdzie Kuba, a gdzie Meksyk, ale ja tu widzę over. Logiczny dla mnie jest bts, ale znając moje szczęście ktoś by tu wygrał 3-0 ????

✅ 2-1, +6,32j. i zwrot za over 3

Otrzymane punkty reputacji: +10
5xharoldx5 1,7M

5xharoldx5

Znawca - Szachy
Dyscyplina: Piłka Nożna, Gold Cup CONCACAF
Spotkanie: Panama - Meksyk
Typ: Panama strzeli powyżej 1,5 gola w meczu
Kurs: 4,50
Bukmacher: Bet365
Analiza: Ten puchar nie jest jakiś bardzo prestiżowy, przynajmniej dla tych lepszych ekip. Nic więc dziwnego, że kilka reprezentacji, w tym właśnie Meksyk wystawili praktycznie rezerwowe składy. W przypadku Meksyku widać to po ich wynikach, gdyż nie grają tutaj dobrze. Panama z Meksykiem mieli okazję grać w tej samej grupie na tym turnieju i to Panama zajęła pierwsze miejsce, a Meksyk drugie. W bezpośrednim meczu Panama pokonała Meksyk 2:1, czyli strzelili dwa gole. Panama na pewno dużo poważniej traktuje ten turniej, oni grają mocnym składem. Panama bardzo dobrze zagrała w ćwierćfinale gromiąc Kubę aż 6:1. Reprezentacja Meksyku gra kiepsko nawet w najlepszym składzie, co pokazują ich wyniki w eliminacjach do mundialu. Meksyk ma tam słaby bilans, gdyż tylko 1 zwycięstwo i 5 remisów. Te wyniki pokazują, że to już nie jest tak mocna reprezentacja jak kilka lat temu. Tutaj na tym turnieju grają rezerwami, więc są jeszcze słabsi. Skoro w grupie Panama strzeliła im dwa gole, to teraz też mogą to oczynić.

Otrzymane punkty reputacji: +6
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
USA v Panama
USA AH: -1 kurs: 1,825 buk: Bet365 ZWROT (edit po meczu: czego ja się spodziewałem po poziomie USA i całego tego turnieju)
Miałem nie stawiać już nic na USA, ale przed chwilą obejrzałem sobie powtórkę meczu Panama - Meksyk i po grze panamskiego zespołu myślę, że Amerykanie rozniosą panamską ekipę. Wygrali z Meksykiem nie dlatego, że świetnie zagrali tylko Meksyk grał bardzo źle do 75min. Panama marnowała takie &quot;setki&quot;, że aż strach. W razie czego mam pograny już wcześniej finał na Panamę po kursie 8 więc nie udządzało by mnie wyłącznie zwycięstwo USA w dogrywce lub karnych, ale w to po prostu nie wierzę.

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Totalnie nieopłacalny kurs. Zobacz jaki był kurs w półfinale i wyciągnij wnioski. Panama to półka wyżej niż Honduras. Finał jest sprawą otwartą. Owszem, siła ognia i ogólne przygotowanie taktyczne zdecydowanie po stronie gospodarzy, ale Panama ma kim zaskoczyć. Perez z Meksykiem zaliczył kolejną bramkę. Będzie groźny. A defensywa USA nie stanowi monolitu i lubi popełniać głupie błędy. Skoro strzeliło im gola Belize, Kuba czy Honduras to zdecydowanie na gola lub gole stać Panamę. Zamiast bawić się w 1x2 lepiej pograć over. Nie będzie kalkulowania, Panama jest za słaba defensywnie, żeby wyjść na zero, ale nadrabia ofensywą. No jak dla mnie overy do grania - 2,5 i nawet 3,5. Zwłaszcza, że kursy znowu abstrakcyjne.
28.07 22:00
USA - Panama over 2,5 @2 5/10 bet3000, betcity i over 3,5 @3.55 2/10 tobet

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Totalnie nieopłacalny kurs. Zobacz jaki był kurs w półfinale i wyciągnij wnioski. Panama to półka wyżej niż Honduras. Finał jest sprawą otwartą. Owszem, siła ognia i ogólne przygotowanie taktyczne zdecydowanie po stronie gospodarzy, ale Panama ma kim zaskoczyć. Perez z Meksykiem zaliczył kolejną bramkę. Będzie groźny. A defensywa USA nie stanowi monolitu i lubi popełniać głupie błędy. Skoro strzeliło im gola Belize, Kuba czy Honduras to zdecydowanie na gola lub gole stać Panamę. Zamiast bawić się w 1x2 lepiej pograć over. Nie będzie kalkulowania, Panama jest za słaba defensywnie, żeby wyjść na zero, ale nadrabia ofensywą. No jak dla mnie overy do grania - 2,5 i nawet 3,5. Zwłaszcza, że kursy znowu abstrakcyjne.
28.07 22:00
USA - Panama over 2,5 @2 5/10 bet3000, betcity i over 3,5 @3.55 2/10 tobet
A nie boisz się kalkulowania i zamurowania bramki przez Panamę i np jednobramkowego zwycięstwa USA ? Generalnie w tym GoldCup zdarzały się overy, ale jednak drużyny nieporadne i z reguły ok 85 min na 1:0. Tak było np. w meczu z Kostaryką, na którym wtopiłem właśnie z USA, która, albo nie chciała, albo nie mogła nic strzelić - już sam nie wiem.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Podsumowanie po turnieju i meczu finałowym.
Jak bym przewidział to 1:0 pytając Hansę o jego typ. Szkoda, ze nie zagrałem tego jako CS. Drużyna USA mimo, że wygrała finał bardzo zawodziła. Z Kostaryką było to samo. Dzisiaj w finale marnowali naprawdę świetne sytuacje. Prawdopodobnie Meksyk, który głupio przegrał z Panamą byłby większą zaporą i była by dogrywka po 0:0. Generalnie turniej stał pod underami, bardzo często było 1:0 wyduszone po 80 min. Szybko sprawdziłem wszystkie mecze i powyżej 2,5 gola było w 11, poniżej w 14 meczach. Poziom wyższy niż PNA, ale myślę, że na poziomie naszej ligi, oczywiście w tym zestawieniu jakimi grali, bo trzeba powiedzieć szczerze, że zarówno USA jak i Meksyk grali 2 składami.

omerta 968

omerta

Użytkownik
Zwycięzca Gold Cup
Stany Zjednoczone @ 1.80 williamhill (10/10) +8,00
Twoja ocena sytuacji mnie zatrważa. 10/10, ponadto taki kurs jeszcze.. Meksyk i Kostaryka nie najmocniejszymi zespołami, a USA to niby co? Wondolowski 5 bramek strzelił - no super, extra. Szkoda tylko, że z amatorami. Podjarałeś się tymi pogromami i grasz po zupełnie nie opłacalnym kurse i z jakąś chorą stawką. Kostaryka, Meksyk, Panama - te trzy zespoły mogą pokonać spokojnie USA i nie będzie to żadną niespodzianką w takich zestawieniach kadrowych.
Individual awards

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom