>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gold Cup - USA 2013 (7.07.-28.07.)

Status
Zamknięty.
hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Nie poszła w ogóle grupa B, zobaczymy co przyniesie nam grupa C.
10.07. 05:00
Belize - USA obie nie strzelą @1.6 4/10 10bet

Klinsmann zaprezentował ciekawy skład, w porównaniu do ostatniego eliminacyjnego meczu z Hondurasem na Gold Cup nie zagra nikt z podstawowego składu. Może i Stany całego turnieju nie wygrają, ale na Belize powinno spokojnie wystarczyć. Do kadry wrócił Landon Donovan. który w sparingu z Gwatemalą strzelił dwa gole. Jest Wondolowski, jest Torres, Onyewu. Nie ma tragedii.
Belize dostało się na Gold Cup po zajęciu czwartego miejsca na Copa Centroamericana. Belize ma ogromny problem ze strzelaniem bramek. W pięciu meczach na Copa strzeliło zaledwie dwa razy i wszystkie w grupowym meczu z Nikaraguą. W sparingach przed Gold Cup dwa remisy 0-0 z Trynidadem i Gwatemalą. Skład oparty w zdecydowanej większości na tym, który w styczniu grał w Kostaryce.
Nie będę w pierwszym meczu ryzykował handi, ostatnio Belize jak przegrywa to max jedną bramką. I muszę zobaczyć na co faktycznie stać USA w tym składzie. Natomiast rewelacyjną wg mnie propozycją jest &quot;obie nie strzelą&quot;. 10bet zaszalał z kursem, z wypłacalnością nie było u nich w ostatnim czasie problemu więc trzeba skorzystać. Nie wydaje mi się, żeby Belize coś strzeliło.
⛔ 1-6, -4j.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Ale jeszcze na chwilę wracając do grupy B, tuż przed meczem Honduras vs Haiti kursy na Honduras znacząco wzrosły z poziomu ok 1,60 w poprzednim dniu do 2,020. Musiała chyba dojść jakaś informacja. Ostatecznie i tak wygrali 2:0, ale jak ktoś grubo pograł wcześniej w stronę Haiti mógł zgarnąć ładny surbet ponad 6%. Co do Salvadoru i Trynidad Tobago oglądałem całe spotkanie i drużyny były na równorzędnym poziomie, grały takimi zrywami. Np. jedna 15 min atakowała bramkę rywala i na odwrót. Wynik 2:2 odzwierciedlał przebieg spotkania. Twój typ Hansa miał jak najbardziej prawo wejść. Kurs 5,00 na Trynidad to było ogromne value, dodam tylko tyle, że przez całe spotkanie na LIVE to właśnie na Trynidad kursy były niższe, nie dużo, ale jednak, widocznie w ocenie buków to właśnie Trynidad grał lepiej. Jak dla mnie poziom był raczej równy. Pozdrawiam i życzę powodzenia z dzisiejszym typem. Na Bet365 na czyste konto USA jest 1,50, a obie nie strzelą 1,44.

guernica 584

guernica

Użytkownik
Nie poszła w ogóle grupa B, zobaczymy co przyniesie nam grupa C.

10.07. 05:00
Belize - USA obie nie strzelą @1.6 4/10
10bet
Klinsmann zaprezentował ciekawy skład, w porównaniu do ostatniego eliminacyjnego meczu z Hondurasem na Gold Cup nie zagra nikt z podstawowego składu. Może i Stany całego turnieju nie wygrają, ale na Belize powinno spokojnie wystarczyć. Do kadry wrócił Landon Donovan. który w sparingu z Gwatemalą strzelił dwa gole. Jest Wondolowski, jest Torres, Onyewu. Nie ma tragedii.

Belize dostało się na Gold Cup po zajęciu czwartego miejsca na Copa Centroamericana. Belize ma ogromny problem ze strzelaniem bramek. W pięciu meczach na Copa strzeliło zaledwie dwa razy i wszystkie w grupowym meczu z Nikaraguą. W sparingach przed Gold Cup dwa remisy 0-0 z Trynidadem i Gwatemalą. Skład oparty w zdecydowanej większości na tym, który w styczniu grał w Kostaryce.

Nie będę w pierwszym meczu ryzykował handi, ostatnio Belize jak przegrywa to max jedną bramką. I muszę zobaczyć na co faktycznie stać USA w tym składzie. Natomiast rewelacyjną wg mnie propozycją jest &quot;obie nie strzelą&quot;. 10bet zaszalał z kursem, z wypłacalnością nie było u nich w ostatnim czasie problemu więc trzeba skorzystać. Nie wydaje mi się, żeby Belize coś strzeliło.

Grałeś już taki zakład? Bo brzmi dość dwuznacznie.
Stwierdzenie &quot;obie nie strzelą&quot; można interpretować tak, że nie strzeli ani USA ani Belize. A chyba nie sądzisz, że skończy się 0:0.

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Grałeś już taki zakład? Bo brzmi dość dwuznacznie.
Stwierdzenie &quot;obie nie strzelą&quot; można interpretować tak, że nie strzeli ani USA ani Belize. A chyba nie sądzisz, że skończy się 0:0.
Pewnie chodzi mu o BTS? Nie...

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Ja wiem, że temperatura wysoka, ale czy grałbym 0-0 po takim kursie? ;) oczywiście, że chodzi o no bts, czyli że przynajmniej jedna nie strzeli ;)

guernica 584

guernica

Użytkownik
Ja wiem, że temperatura wysoka, ale czy grałbym 0-0 po takim kursie? ;) oczywiście, że chodzi o no bts, czyli że przynajmniej jedna nie strzeli ;)
Właśnie o to mi chodziło, bo zapis &quot;obie nie strzelą&quot; znaczy zupełnie co innego niż &quot;przynajmniej jedna nie strzeli&quot;.

elano07 1K

elano07

Użytkownik
Belize-USA 1 +3AH 1,90 100=190 bet365
Drużyna Belize nie jest tak słaba jak Tahiti. Jest to pierwszy mecz na mistrzostwach USA nie będą się chyba zbytnio napinać. Ostania porażka Belize 3 bramkami była z Meksykiem w 2008 roku niedawno zwyciężyli z Gwatemalą, także bardzo dobrze radzili sobie z Hondurasem. Np. porażka z Panamą 0-2 gdzie Panamczycy naprawdę się namęczyli strzelając te dwie bramki. Zobaczymy jak będzie USA ostatnio wygrały 6-0 ale ten mecz może być całkiem inny ponieważ Belize słynie z bardzo dobrej obrony i wydaje mi się ze aż 3 bramek nie stracą

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
ponieważ Belize słynie z bardzo dobrej obrony i wydaje mi się ze aż 3 bramek nie stracą
???? ???? ???? ???? ???? ???? ???? powiedz mi gdzie przeczytałeś o tym, że słynie z bardzo dobrej obrony? Bo idę o zakład o głowę, że zobaczyłeś wyniki na soccerway i dorobiłeś do tego teorię ;) A ostatni raz Belize dostało w łeb trzema bramkami z Grenadą w październiku 2011 (1-4). Nie biorę pod uwagę ewentualnych meczów towarzyskich, bo już nie chciało mi się sprawdzać.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Jeśli patrząc na Belize grające z drużynami pokroju USA (ciut lepsze, lub ciut słabsze):
Kostaryka 0-1, 0-4
Salvador (?) 0-1, 2-5, 1-4, 0-5
Meksyk 0-7, 0-2
i nie wiem Czy Trynidad liczyć do tej ekipy. (0-0)
6/9 meczów tracą co najmniej 3 gole.
No ale zobaczymy, niby Belize ostatnio gra lepiej na wyjeździe niż u siebie (z różnej klasy drużynami, więc mogę się mylić z tą &quot;lepszą grą&quot;, może to ujmę tak, że uzyskują lepsze wyniki).
Jednak patrząc jak USA gra u siebie (bo jak wiemy Gold Cup rozgrywane jest w Stanach) - od 3 meczów nie stracili gola, grają z podobnie klasowo rywalami (Guatemala, Honduras, Panama).
Jednak potrafili u siebie wygrać nawet z Niemcami.
Szkoda, że brakuje Altidore...Ale z takim rywalem i reszta na pewno sobie poradzi.
Grające defensywnie Belize pewnie będzie się od początku bronić, grając kontrami - co dadzą? Zobaczymy, jak dla mnie to gola nie strzelą, tak jak to pisał Hansa.
W takiej taktyce USA będzie w ciągłym natarciu, wiec i Belize pod naciskiem może wbić sobie sama gola. Poza tym strzały z dystansu także są rozwiązaniem. Rzut karny? Także bardzo możliwy przy takiej grze, a Donovan potrafi je wykorzystywać.
Mam nadzieję, że zagrają głównie zawodnikami podstawowymi.

k42a 112

k42a

Użytkownik
Nie róbmy z Belize kontynentalnej potęgi. Dodatkowo w starciu z mocnymi i zmotywowanymi gospodarzami. Widać po ostatnich meczach, że reprezentacja USA pod wodza Klinsmanna zaczyna grać swoje (wystarczy spojrzeć na ostatnie spotkania, niekoniecznie mam na myśli fuksiarskie 4-3 z Niemcami). Turniej jak zwykle ma miejsce na ich terenie, w składzie nie widać specjalnych przetasować w stosunku do optymalnego składu. O rywalach z Belize nie ma się co specjalnie rozpisywać - do turnieju wpełznęli rzutem na taśmę, większej roli nie odegrają. Szczerze mówiąc ciężko jest typować cokolwiek co miałoby sensowny kurs warty ryzyka, ale zauważyłem coś takiego:
powyżej 3.5 goli 1.57 bet365 ✅ 1-6

barca14 84

barca14

Użytkownik
myślę, że lepiej byłoby ryzykować większy over za mniejszą stawkę.
Żeby 1,57 dało zysk dość pokaźny, trzeba i sporą sumkę postawić.
Over 5,5 @ 4,2 na sportingbet ✅

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
w składzie nie widać specjalnych przetasować w stosunku do optymalnego składu.
Pewnie, że nie ma ;) Ale to, że nie ma na Gold Cup Howarda, Altidore&#39;a, Dempseya, Fabiana Johnsona, Eddy&#39;ego Johnsona, Bradleya, Zusiego, Gonzaleza, Beslera, Edu, Cherundolo, Guzana i Jonesa to pikuś ????

omerta 968

omerta

Użytkownik
Ja mam tylko prośbę co do niektórych – skończcie pierdolić brednie ;-)

@k42a. Jak możesz pisać w tym przypadku o starciu z mocnymi Amerykanami, u których nie ma „przetasowań” w stosunku do optymalnego składu? Przecież cały dzień toczy się dyskusja na temat spotkania USA – Belize i sytuacji kadrowej Jankesów. Zacytuję sam siebie &quot;w kadrze powołanej przez Niemca nie ma ani jednego zawodnika, który rozpoczął starcie z Hondurasem”. Nie zagra cała podstawowa „11” – kumasz to? Poza tym. Fuksiarski triumf nad Niemcami? Nic bardziej mylnego. Wygrali zasłużenie, bo zależało im na zwycięstwie. Jak masz czas, to obejrzyj sobie skrót, a ja przytoczę tylko statystyki: strzały 13/16, celne 7/8, rzuty rożne 8/8. Tylko, że nie licząc Beasleya, żadnego piłkarza z ówczesnego podstawowego składu na obecną chwilę nie ma.

Nie zmienia to jednak mojego zdania, że reprezentacja Belize, to kopciuszek, zespół oparty w ponad 80% na zawodnikach z rodzimej ligi, który według mnie nie będzie miał zbyt wiele do powiedzenia – nie tylko w starciu z USA. W dodatku to przecież debiutant na tej imprezie, ale trzymajmy się faktów i nie wymyślajmy niestworzonych rzeczy :cool:
&lt;!--[if gte mso 9]&gt;&lt;xml&gt; &lt;w:LatentStyles DefLockedState=&quot;false&quot; LatentStyleCount=&quot;156&quot;&gt; &lt;/w:LatentStyles&gt; &lt;/xml&gt;&lt;![endif]--&gt;&lt;!--[if gte mso 10]&gt; &lt;style&gt; /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:Standardowy; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:&quot;&quot;; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:&quot;Times New Roman&quot;; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} &lt;/style&gt; &lt;![endif]--&gt;

barca14 84

barca14

Użytkownik
myślę, że ten &quot;rezerwowy&quot; skład Amerykanów zagra nawet lepiej niż pierwszy skład.
Przytoczę niedawne wydarzenie... Hiszpania - Tahiti 10-0. Jedynie Ramos był z 1 składu. Mata i Torres musieli pokazać się trochę w tym meczu z dobre strony i zagrali w 1 składzie z Brazylijczykami.
2 skład bo ambicję, a 1 doświadczenie. Przynajmniej zazwyczaj tak jest.
Nie chodzi o to, że 1 skład nie ma ambicji, a 2 nie ma doświadczenia. Po prostu postarajcie się zrozumieć mnie jakoś bardziej trafnie, niż to brzmi ;)

Stawiałbym tu raczej na USA handi -4,5 nawet.

✅ 3,2 kurs

L 0

luki1902

Użytkownik
A co powiecie na o1,5 HT w przypadku USA? Kurs na Bet365 1.72, więc całkiem satysfakcjonujący. Dla porównania o3.5 to tylko 1.57...
Natomiast w przypadku Kostaryki stawiam raczej na 1/1, choć tutaj także o1.5 HT przy kursie 2.0 kusi.

barca14 84

barca14

Użytkownik
Jutro przerwa, ale...
12 lipca:
Kanada - Martynika
Kursy na Meksyk lecą, choć &#39;ledwo&#39; się pojawiły.
na Bet365 z 1,62 na 1,4 aż.
Próbował bym tu na Kanadyjczyków.
Nie wygrali od 7 spotkań, ale trzeba przyznać, że łatwych rywali nie mieli.
Dania 0-4
USA 0-0 dobry wynik
Japonia 1-2 Japończycy to nie byle ogórki...(3-4 z Włochami, 1-2 Meksyk)
Białoruś 0-2
Kostaryka 0-1 tylko(Kanada od 75 min w dziesiątkę i nie stracili w tym czasie gola)
0-1 z Martyniką 2 dni temu (gol 90+2).
Jak macie informacje kto NIE zagra z tych podstawowych graczy(kto nie został powołany oraz jakieś kontuzje po 1 meczach) Kanady oraz Meksyku to prosiłbym ????

hansa 5,2K

hansa

Użytkownik
Wystarczy, że przeczytasz moją analizę do meczu Kanada - Martynika i Meksyk - Panama i będziesz wiedział jakie zmiany w składach zaszły.

barca14 84

barca14

Użytkownik
w sumie mi też chodziło ogólnie o wykluczenia, czy jakieś kontuzje może się przydarzyły ;)
Ale tam też luknę ????
Faktycznie, obie drużyny już grały mecze, więc analizy są heh. Zagubiony człowiek ze mnie hehe

calanau 2,8K

calanau

Użytkownik
Jak myslicie ... Beda gole ???
Ja mysle, ze gole padna. Martynika dobrze sie prezentowala w pierwszym meczu, gra ofensywnie, swoje sytuacje mieli i to calkiem sporo ich bylo. Panamy nie widzialem ale mysle, ze skoro Mexykowi strzelili to moga strzelic i Martynice... ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom