Dokładnie, już nie raz tak było że po pierwszej bramce mecz diametralnie się zmienia i nie pada żadna bramka. Szkoda kasyNie grajcie kolejnych bramek bo marnie skończycie
Nie rozumiem słowa "ryzować" przecież w Bukmacherze chodzi oto żeby zminimalizować ryzyko, tak granie że drużyna strzeli gola też może przynieść niezłe straty pogadaj z Dareckim on już cos o tym wie, niestetyjuż lepiej ryzykować na dany zespół że strzeli niź na drugą bramke
Juz 2 wpadla. To taki meczon, derby zreszta wiec sie dzieje caly czas. do 3 nie gramDokładnie, już nie raz tak było że po pierwszej bramce mecz diametralnie się zmienia i nie pada żadna bramka. Szkoda kasy
Dokładnie, oduczyłem się obstawiania na konkretną drużynę!!!!Nie rozumiem słowa "ryzować" przecież w Bukmacherze chodzi oto żeby zminimalizować ryzyko, tak granie że drużyna strzeli gola też może przynieść niezłe straty pogadaj z Dareckim on już cos o tym wie, niestety
Spoko, to przecież nie jest regułą że w żadnym meczu nie będzie powyżej bramki, tylko chodzi o to że można się nie źle przejechać na którymś meczuJuz 2 wpadla. To taki meczon, derby zreszta wiec sie dzieje caly czas. do 3 nie gram
W dupę akurat na tym meczu wdupiłem ponad 800zł, grałem stawką x3, specjalnie go dałeś? Uch aż mi ciśnienie podskoczyło.Oj dużo pisać, proszę bardzo pierwszy przykład z brzegu, Sparta Rotterdam - Feyenord 5' minuta i 1-0 dla Sparty , no przecież faworyt (Feyenord) nie dość że wyrówna to i wygra to daje nam 2 bramki no minimum jedną, mecz kończy 1-0 .....
Pisałem wcześniej że gram tylko takie drużyny gdzie w tym sezonie ani razu nie padł wynik 0-0na konyaspor wysokie kursy bardzo. statystyki takie sobie, bo obie druzyny lubia sobie walnac bezbramkowy remis. na czym bazujesz ten typ Darecki? ;-) PS: ale gram i tak ????