cmaj13
Użytkownik
uff no wreszcie bo dalem stoowe do 80 ????Właśnie wchodzi Falcao także spoko, ja gram do samego końca ten mecz bo według statystyk w samej końcówce bardzo dużo strzelają
uff no wreszcie bo dalem stoowe do 80 ????Właśnie wchodzi Falcao także spoko, ja gram do samego końca ten mecz bo według statystyk w samej końcówce bardzo dużo strzelają
nie gram na zakladki, siadlem do meczu od drugiej polowy i ciulnalem od razu bez patyczkowania na progi ????No to ładna zakładka ci siadła
No właśnie i to jest chyba najlepszy sposób, w zeszłym tygodniu tak dwa mecze sobie odpuściłem po 80min i w oby dwóch padły bramki, w jednym to nawet 3 bramki padły po 80 minucieJa zawsze gram do końca chyba że kursy są słabe
no jasne, nawet na 3 bramke, zwlaszcza bundeslige i lalige - tam jak wybierasz mecz to raczej rpzewidujesz ze bedzie co najmniej 3 gole, a grasz spokojnie na 2 (jakby 3 gol ewen mial nie wejsc)mam do was pytanko...? gracie czasami do drugiego gola,czy tylko tą pierwszą...
Ja gram tylko do pierwszego gola.mam do was pytanko...? gracie czasami do drugiego gola,czy tylko tą pierwszą...
Nie no jasne spokojnie graj nawet i do 4,5,6 itd a pozniej bedzie placz ze wszystko poszlo w błoto.no jasne, nawet na 3 bramke, zwlaszcza bundeslige i lalige - tam jak wybierasz mecz to raczej rpzewidujesz ze bedzie co najmniej 3 gole, a grasz spokojnie na 2 (jakby 3 gol ewen mial nie wejsc)
defacto wszystko tez zalezy od meczu i druzyn
Zawsze tak jest ze po anulowaniu gola robia bloka. Czasami na krotko a czasami na dlugo.Go Ahead - PSV - blad buka bo nieuznanym golu, brak zakladow czasowych???? wtf?
Tu sie typuje mecze na gole a nie na zwyciestwo.Malaga wygra z alaves ? po czerwonej ?
tez tak mysle... :;/:Atletico jeden celny strzał..
Jak padnie jedna bramka to będzie cud :/
atlet najwiecej goli strzela po 80 min.... moze warto czekacAtletico po prostu chodzi po boisku :/
Za słaby kurs na over 0,5, ja odpuszczam.Atletico jeden celny strzał..
Jak padnie jedna bramka to będzie cud :/