Dzieki za typy panowie, idzie ladnie
Darecki: dzieki za szczegolowa odpowiedz
nie moge Ci odpisac prywatnie niestety (niby brak 10 postow, ale jestem pewien, ze napisalem juz duzo wiecej).
Wszyscy mamy takie 'szczescie'. wczoraj tez pogralem cos i zrezygnowalem w 80 min, a mecz sie skonczyl 1:1! 82' gol. tak to juz jest.
Jesli moge zapytac ile juz jestes do przodu grajac tak? (oczywiscie mozesz odpisac na pw) ja mieszkam w UK i troche zaoszczedzilem wiec kapital mam spoko. Tylko dobrze trza go zainwestowac, bo na lokacie to zart, a nie procent ;-)
stawkowanie x3 to hardkor, ale jak juz wygrales swoje to mozesz sobie pozwolic. Ja poki co na spokojnie wrzucilem 200zl i siedze na 900 aktualnie, ale to roznymi sposobami zrobione. raz bylo lepiej, a raz gorzej, ale najwazniejsze, ze do przodu
20zl dziennie to bym odpuscil sobie, tutaj minimalna stawka to ponad 40zl na godzine w jakiejkolwiek robocie. kwestia taka, ze mi sie za bardzo nie chce robic w jakichs barach czy innych hotelach, wiec mam taka 'wlasna' robote na jakies 15h tygodniowo, a potrzbuje to podwoic, wiec jakies 600zl tygodniowo mi trza. do zrobienia? ????