>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

cmaj13 2

cmaj13

Użytkownik
Sydney FC w tym roku dwa wyniki po 0:0 (raz u siebie i jeden wyjazdowy)...
no i cale szczescie daltego mozna spokojnie dzis grac ten mecz
nierozumie was panowie - nie pamietacie juz sytuacji ze wczoraj???!!!
man city - stoke city! zadnego remisu, wyniki over 1.5 z caloego sezonu scylujacy w granicach 95%
niby mecz super do grania! pewniak jak h.uj! a tu co? jeb! eleganckie 0:0 (nawet buk przewidywal jedna brame jeszcze w 70 min po kursie 1.3 bodajze)
panowie - musisice sledzic mecz - wybrac interesujace deuzyny, ktore znancie lub ktore lubicie. patrzycie na to przynajmnije 30-40 min czy chlopaki faktycznie biegaja i maja o co walczyc. takim sposobem sie gra nie na 1 gola, ale i na 2 lub 3
dlaczego?
bo jak widze np ze real madryt w 75 min przegrywa 1:2, to prawdopodobienstwo ze padnie 4 bramka jest duzo wyzsze nizeli na prezentowany wczeniej man city w 50min, ktore nie mialo jeszcze remisu w sezonie!
takie moje zdanie ????

D 33

darecki11111

Użytkownik
dzisiaj gram:
Melbourne Victory - Perth Glory godz.9.50 Australia ✅
Bayern - Frankfurt godz.15.30 Niemcy ✅
Freiburg - Hoffenheim godz.15.30 Niemcy ✅
RB Lipsk - Wolfsburg godz.15.30 Niemcy ✅
Monaco - Bordeaux godz.16.45 Francja ✅
Galatasaray - Genclerbirligi godz.17.00 ✅ Turcja brak opcji
Den Haag - Nijmegen godz.18.30 Holandia ✅
Ingolstadt - FC Koln godz.18.30 Niemcy ✅
G.A Eagles - PSV godz.19.45 Holnadia ✅ brak zakładu, dobrze że na początku a nie w połowie
Heracles - Utrecht godz.19.45 Holandia ✅
Guingamp - Bastia godz.20.00 Francja ✅
Excelsior - Heerenveen godz.20.45 Holandia ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
hajczos 37

hajczos

Użytkownik
Valencia - Gijon 13:00 ✅
Freiburg - Hoffenheim 15:00 ✅
RB Lipsk - Hoffenheim 15:30 ✅
Bournemouth - West Ham 16:00 ✅
Everton - West Brom 16:00 ✅
Sevilla - Leagnes 16:15 ✅
Monaco - Bordeaux 16:45 ✅
Ruch Chorzów - Lechia Gdańsk 18:00 ✅ szkoda ze nie 10 sekund wczesniej to by wpadla fajna zakladka
G.A Eagles - PSV 19:45 Wyłączyli zakład na zcas 1 gola w trakcie
Heracles - Utrecht 19:45 ✅
Montpellier - Nantes 20:00 ✅
Granada - Atl.Madryt 20:45 ⛔
Dodatkowo zagrałem borussie ✅
Jeden mecz nie siadła le i tak dzisiaj na plus

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 0

szffagier

Użytkownik
Dzieki za typy panowie, idzie ladnie :)
Darecki: dzieki za szczegolowa odpowiedz :) nie moge Ci odpisac prywatnie niestety (niby brak 10 postow, ale jestem pewien, ze napisalem juz duzo wiecej).
Wszyscy mamy takie &#39;szczescie&#39;. wczoraj tez pogralem cos i zrezygnowalem w 80 min, a mecz sie skonczyl 1:1! 82&#39; gol. tak to juz jest.
Jesli moge zapytac ile juz jestes do przodu grajac tak? (oczywiscie mozesz odpisac na pw) ja mieszkam w UK i troche zaoszczedzilem wiec kapital mam spoko. Tylko dobrze trza go zainwestowac, bo na lokacie to zart, a nie procent ;-)
stawkowanie x3 to hardkor, ale jak juz wygrales swoje to mozesz sobie pozwolic. Ja poki co na spokojnie wrzucilem 200zl i siedze na 900 aktualnie, ale to roznymi sposobami zrobione. raz bylo lepiej, a raz gorzej, ale najwazniejsze, ze do przodu :)
20zl dziennie to bym odpuscil sobie, tutaj minimalna stawka to ponad 40zl na godzine w jakiejkolwiek robocie. kwestia taka, ze mi sie za bardzo nie chce robic w jakichs barach czy innych hotelach, wiec mam taka &#39;wlasna&#39; robote na jakies 15h tygodniowo, a potrzbuje to podwoic, wiec jakies 600zl tygodniowo mi trza. do zrobienia? ????

D 33

darecki11111

Użytkownik
20zl dziennie to bym odpuscil sobie, tutaj minimalna stawka to ponad 40zl na godzine w jakiejkolwiek robocie. kwestia taka, ze mi sie za bardzo nie chce robic w jakichs barach czy innych hotelach, wiec mam taka &#39;wlasna&#39; robote na jakies 15h tygodniowo, a potrzbuje to podwoic, wiec jakies 600zl tygodniowo mi trza. do zrobienia?
Nadal uważam że można bez problemu 1K tygodniowo wyciągnąć pod warunkiem że się nie kombinuje samemu, tak samo ja jak i Hajczos dajemy chyba dobre typy które wchodzą i z samych tych typów 1K powinien być co tydzień ;) Wiadomo że czasu trzeba poświęcić dużo w weekend ale myślę że się opłaca. Sam czasami gram typy Hajczosa jak nie mam takich w swoim systemie bo wiem że mu wchodzi, dzięki Hajczos ????
A tak z innej beczki, to dzisiaj wchodzą takie piękne zakładki że jestem w szoku ????
Grałem przed chwilą mecz Hull vs Swensea i strzelili gola w 69 minucie, wlazło do 70 i do 80minuty, coś pięknego ???? 386zł na czysto ????
A żeby nie było gram więcej meczy niż wystawiam na forum bo trochę rozszerzyłem system ;) A na forum wstawiam te co zawsze.

Do góry Bottom