hajczos
Użytkownik
Jednak nie gram nic dzisiaj kursy w LM słabe, w championship nie ma minutówek dzisiaj
Skoro byles pewny na 100% to czemu nie grales za ALL IN tylko x1 ? ????Nie wiem jak wy ale ja grałem LM i wpadło 55,84zł grając na ogólnego, moim zdaniem dobre i to Biorąc pod uwagę że na 100% będą bramki to nie jest źle, oczywiście grałem stawką x1 a powinienem x3 no ale cóż
No nie przesadzaj, raczej nie mogło się obyć bez bramek, tak samo jak dzisiaj Barca też jestem pewien że będą brameczki ????Skoro byles pewny na 100% to czemu nie grales za ALL IN tylko x1 ? ????
PS: Po meczu to ja jestem zawsze pewny na 1000....000 %
To tylko pilka nozna wiec wszystko jest mozliwe. Pare razy w ostatim czy w tym sezonie Real, Barca czy Bayern itd topowe druzyny robily w bambuko i konczyly z wynikiem 0:0.No nie przesadzaj, raczej nie mogło się obyć bez bramek, tak samo jak dzisiaj Barca też jestem pewien że będą brameczki ????
Dobrze że nie było minutówek bo byśmy się przejechali na tym Reading - Newcastle.Championship: 20:45
Huddersfield - Aston Villa
Reading - Newcastle
Rotherham - Brighton
Liga Mistrzów: 20:45
Arsenal - Bayern
Napoli - Real Madryt
Z kąd te statystki? Trochę grałem Brazylię, Peru, Kolumbię, i nic takiego nie odnotowałem.PS2. polecam grac ameryke pld, praktycznie w 70% gole padaja tam do 10 min