Heh, i jakimś cudem wszystko wczoraj weszło. Dzisiaj gram to samo, czyli do połowy wszystkie a potem się pomyśli.
Przestan robic tutaj smietnik. Nikogo to nie interesuje. Po za tym grajac tylko 1 polowe to glupota.I znowu wszystko ładnie weszło.
W tych meczach gram/lem na gola gospodarzy.Yamakasi, kiedy dajesz zakładki w meczu Roma i Manchester Utd bo 3zł nie ma masz szans złapać.
Znikanie kursów jest to historia znana z Lig Koreańskiej i Tureckiej ( Tur. na pewno zeszły sezon w tym sezonie nie wiem bo unikam )Dzisiaj na Bilbao była dziwna sytuacja po przerwie zniknęły zakłady na gola ogólnego i na gola Bilbao i pojawiły sie dopiero po tym jak Bilbao strzelilo bramkę nigdy wcześniej czegoś takiego nie widziałem i szlak trafił 5 progów, dobrze, ze to sie stało po 5, a nie po 7.
Czegoś tu nie rozumiem. Podaje swoje typy i pisze co mi weszło to według Ciebie jest to śmietnikiem. Ale Twoje typy i plusiki i minusy przy nich są ok i to nie jest śmietnik? Moje typy nikogo nie interesują a Twoje interesują wszystkich? Kolego, pomyśl troche i powiedz o co Ci chodzi.Przestan robic tutaj smietnik. Nikogo to nie interesuje. Po za tym grajac tylko 1 polowe to glupota.
Ajax - St. Liege
Schalke - Salzburg
AS Roma - Astra
Austria Vienna - Plzen
Manchester Utd - Zorya