>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

yamakasi 175

yamakasi

Użytkownik
To pojechałeś ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
No raczej minutówek nie bedzie, a gdyby były to kursy jak na Niemcy - Gibraltar ^^
Pewnie skończy się hokejowo, ale żeby na takim meczu ugrać z 50zl to trzeba postawić z 10-15k. Abstrahując od budżetu to chyba niewielu zaufało by aż tak puchrowi Norwegii
O tym to Ja Hank wiem :razz: Poprostu wyrazilem swoja opinie na temat tych meczy.
Przeciez napisalem ze kursy beda lub mogly by byc niskie. I nie przesadzajmy ze trzeba by bylo dac 10-15k za 50 zl.
Teraz to Ty pojechales ???? ???? ???? ???? ???? ???? ????
Chyba po to jest tu te forum i ten dzial zebysmy sobie pisali na temat typow.
Widze ze ostatnio masz jakies (ż)ALE do mnie @Hank ????
Guangzhou R&amp;F - Henan Jianye
w 22&#39; karny poszedł się j....
60&#39; odpuszczam sobie ten syf.
Nie ogladalem tego meczu wiec nie wiem czy faktycznie tam kaszane grali. Ale to musialo zabolec bo w 70&#39; gol.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Yamakasi absolutnie nie mam żadnego &quot;ale&quot; do Ciebie. Nie rozumiem czemu tak to odbierasz.
Co do pucharu Norwegii to mysle ze po takim czasie wypadaloby mi zaufać jak rzucam numerkami :p
Oczywiście wszystko jest do udowodnienia tylko po co marnować czas ;) Szacowałem dlatego też przedział.
Kurs na brak gola to 51 i tylko dlatego że to jest już kurs graniczny. Wyższego nie wystawiają na takie zdarzenia. Kursy praktycznie identyczne jak Niemcy z Gibraltarem.
Tak czy owak puste gdybanie bo na 99,99 % minutówek nie bedzie

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Oj już się nie czepiajcie każdy czasem po przegranej ma dosyć i nie ma ochoty na edycję posta. Ja nie raz, też miałem dosyć i zostawiałem wszystko i szedłem podciągać się na drążku, a w przypadku gorszej wtopy bez słowa wychodzę i idę biegać albo katować rower jak się wyżyje to nie mam siły się złościć :razz:

S 0

shrooo1

Użytkownik
Jak wtopa to wtopa, nikt nie jest nieomylny. Ale nie brońmy systemu na siłę ;)
Jakby napisał w 87&#39; że &quot;Odpuściłem w 60&#39; to bym się nie czepiał, ale ewidentnie widać że grał do końca.
Zresztą ja też grałem do 80&#39;, bo to był taki dziwny mecz, mnóstwo akcji, dosłownie bramka wisiała w powietrzu. Ale tak to czasami bywa.
I zamiast wziąć porażkę na klatę to...

S 69

s1916

Użytkownik
Obstawiłem mecz do 60 minuty
w pięćdziesiątej którejś minucie musiałem odejść od kompa.
Jak wróciłem za pół godziny to stwierdziłem że to nie ma sensu.
Jak chcesz to mogę ci pokazać historię zakładu.

arni87 52

arni87

Użytkownik
A co to ma za znaczenie, czy grał do końca czy nie?? Nie weszło to nie weszło no trudno.
Ciebie widać to bardzo boli i na siłę próbujesz komuś wmówić, żę grał do końca.
Nie każdemu chce się odrazu edytować posta - szczególnie po wtopie.
Dobra na dziś:
Niemcy W - Francja W (jeszcze do przemyślenia) Pograne ???? ✅
Argentyna - Kolumbia ⛔
Ktoś coś dziś? ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Tak gram nie chce mi się spać więc siedzę. Co o tym myślisz? Wydaje mi się, że Argentyna coś wciśnie, martwię się tylko, żeby ktoś nie dostał czerwonej kartki bo kursy szlak trafi, a atmosfera jest nerwowa.

arni87 52

arni87

Użytkownik
Też mam taką nadzieję,o że coś wciśnie przed 80 min. No zdecydowanie za dużo kartek żółtych, oby w drugiej się uspokoiło i Argentyna zaczęła zdecydowanie atakować.
Denerwuje mnie trochę Argentyny gra bo chcą wygrać jak najmniejszym nakładem sił tak na chodzonego.
Kolumbia wogóle sytuacji nie stworzyła - może by zagrać bramkę dla Argentyny hmmm....

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Teoretycznie można i wcale to nie jest głupi pomysł ale ja nie będę kusił losu. Myślę, że Argentyna teraz przyciśnie mocniej mają przewagę i raczej nie będą czekać na dogrywkę, albo loterię w karnych.

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja zagrałem do końca pewnym sposobem jutro to opiszę i mam nadzieje, że jednak coś wpadnie.

Rosenborg-Molde ✅
Stabaek-Stromsgodset ✅
Start-Aalesund ✅

Do góry Bottom