>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
xxxx1234 ja będę grał, że Bayern nie zachowa czystego konta, tylko pytanie czy kurs @1.22 Cię satysfakcjonuje ;) Muszą się odsłonić i ostro atakować - idealna okazja żeby FcB wyprowadzili kontrę ;)
Twierdzę wręcz, że i rewanż wygrają na luzaku, ale bardziej zachowawczo, że strzelą min. 1 gola ;)

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja też tutaj widzę wygraną Barcelony dlatego chciałem grać bezpiecznie x2 ale nie mogę, ze względu na to ubezpieczenie mógł bym je zamknąć, ale ważniejsze jest dla mnie bezpieczne 100j jak darmowy zakład na 10 funtów. Zagram chyba tak jak piszesz ale odczekam na żywo żeby kurs trochę podskoczył.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Oj, żebyś się Destro nie zdziwił. Gadałem wczoraj z Lewym, chcą odrobić straty jeszcze w pierwszej połowie. Co prawda Barca to nie Porto, ale... Bawarczycy u siebie potrafią zdziałać cuda. Czego im zresztą życzę, bo to oznacza wiele emocji i grad bramek ;)

R 1

redliberty

Użytkownik
Ok, a tak na poważnie, co do tych Norwegów, czy może mi ktoś powiedzieć, przy jakich wynikach się zatrzymać? Oni wyglądają, jakby rzeczywiście mieli w planach strzelać brame co 10minut ????
Pierwszy raz gram tym systemem równolegle dwa mecze i powiem wam, że bez excela w tle nie dałbym rady o_O A i w ogóle kolejny post, a ja tak niegrzecznie, więc ten...witam wszystkich ????

R 1

redliberty

Użytkownik
Kiedy zaczynałem grać tym systemem określiłem sobie, że gram do dwóch, ewentualnie trzech, jeśli dwie padły już w pierwszej połowie (i śledzę mecz, tak, że mogę stwierdzić, czy drużynom chce się grać, czy raczej uprawiają spacery), ale w tym przypadku, kiedy po 30minutach było już po trzy bramki, a drużyny wyraźnie dają z siebie wszystko, to odpuszczenie minęło się nieco z celem, mimo że było zgodne z założeniami. Chyba po prostu przestanę, jeśli bramka padnie po 60minucie

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Ja zawsze gram tylko do pierwszej bramki, chyba raz mi się zdarzyło zagrać do 2. Z Austrii sobie wybrałem dzisiaj teoretycznie najgorszy mecz wszędzie można było złapać zakładkę tylko nie w moim. :zoltakartka:

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Nie martw się. Na LM złapiesz dziś niejedną zakładkę. Sądzę, że gra do jednego gola, to takie minimum absolutne. Trafisz w pierwszym progu, postawisz np. 5 zł, wygrasz 20 i co, fajrant? Nie do końca, wszystko zależy - jaki to mecz, kto z kim, komu zależy, a komu nie itp.
W niedzielę zagrałem Genoa-Napoli przy stanie 2-1.Byłem przekonany, że albo to wałek i się podzielą punktami, albo Napoli wygra, bo nie mogło odpuścić.
Zagrałem na czwartego gola i ładnie weszło (2-2). Makaroniarski układ?

X 49

xxxx1234

Użytkownik
Pablo ja dzisiaj nie gram Barcelony tym systemem, a co do grania jednego gola w meczu mi to minimum absolutne wystarcza, tym bardziej, że nie gram kwotami typu 5 zł i trzymam się zasad tego systemu bo już nie raz się przekonałem, że łamanie tych zasad prowadzi do wtopy, może, nie w przeciągu 3-4 meczy, ale 300-400 tak.
Halus &quot;zakładka&quot; jest wtedy gdy trafisz dwa zakłady na raz czyli stawiasz pierwszy próg gol do 10 minuty przed rozpoczęciem meczu w 4 minucie meczu kurs osiągnął wartość 3,00 stawiasz drugi próg gol do 20 minuty, bramka wpada w 7 minucie i wtedy Twoje dwa zakłady wygrywają gol do 10 minuty i gol do 20 minuty to jest właśnie zakładka.

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
halus -&gt; Na przykładzie najłatwiej :
Obstawiasz, że będzie gol do 10 minuty ..
Jeśli nie pada bramka w okolicach 6-7 minuty powinien być już kurs ~@3 i stawiasz, że gol padnie do 20 minuty. Te 2 progi mają 3-4 minutową zakładkę czyli wygrać możesz 2 zakłady równocześnie gdy gol padnie pomiędzy 6-10 minutą. Czyli najprościej ZAKŁADKA to minuty w których zazębia/pokrywa się jeden próg z drugim ;)

destro-thai 246

destro-thai

Użytkownik
Oczywiście, że tak ;) Real ma gola zaliczki na wyjeździe więc na pewno nie odpuszczą tego i Stara Dama będzie miała ciężko dziś ;)

ms15 87

ms15

Użytkownik
Uroki Skandynawii- 8min i już w 3/4 spotkań które grałem gol ???? Został Odd-Stromsgodset.

pablovsky47 220

pablovsky47

Użytkownik
Nie wiem, czy to aby dobry pomysł, ale zacząłem grę od 2.połowy :;/: Wątpię, aby Real czekał z 1-0 do końcowego gwizdka, za duża stawka i zbyt duże ryzyko. Albo Juve zaatakuje i się nadzieje na kontrę. Takie przynajmniej są moje fantazje ????
Ile w tym dobrego myślenia okaże się za 40 minut. A jak Wam poszło, panie i panowie?

q7dwa9 761

q7dwa9

Użytkownik
Panowie a OBOS-ligaen (norweska) jest do obstawiania czy tylko najwyższy szczebel rozgrywek w tym kraju, bo upatrzyłem sobie jeden typ ;) ?

Do góry Bottom