yamakasi
Użytkownik
Wrociles na forum i od razu ????Gdyby kogoś to interesowało to o 19.00 ciekawie wygląda mecz Mersin - Genclerbirligi (oczywiście jeżeli będą zakłady)
Wrociles na forum i od razu ????Gdyby kogoś to interesowało to o 19.00 ciekawie wygląda mecz Mersin - Genclerbirligi (oczywiście jeżeli będą zakłady)
Ja nigdy tego forum nie opuściłem ???? przyglądałem się z boku bo ostatnio zrobił się duży tłok a ja tłoku nie lubię ????Wrociles na forum i od razu
Z Lille bym uważał, ich ofensywa nie powala na kolana (15 goli w 18 spotkaniach). Evian nie ma co prawda zbyt szczelnej defensywy, jednak osobiście unikałbym grania, a jeżeli już to na niewielką stawkę.Dzisiaj fajne typy, choć jeszcze się upewnię w was jeśli można:
Villareal,
Valencia,
Lille
Gracie?
0-0 może nie było tyle lat, ale pół roku temu zdarzył się mecz z golem dokładnie w 80:01 :razz: I był płacz wielu osób.W derbach Madrytu tylko raz był wynik 0:0 od 1999roku ???? całkiem przyzwoite kursy jak na początek.
Warto dodać że Ronaldo zaczyna mecz na ławce i w Atletico największe pudło na ataku Torres ????
Barcelona ?to teraz sobie odbili, bo wczoraj zakładka weszła
gracie coś dzisiaj?
Chyba zagram, ale boję się, że bardziej z braku laku niż z przekonania ???? .Na barcelone za niskie kursy moim zdaniem.
Co powiecie o sevilli z granada?