>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

S 440

straszaksam

Użytkownik
Ja gram Yiteng i R&amp;F. Zobaczymy czy słusznie ;)
za małą stawkę, bardziej dla rozrywki niż dla zysku :p

i się udało jednak już nawet w 1 połowie

S 72

siargiej

Użytkownik
takie krotkie rozwazania na temat statystyk meczowych:
Lech-Pogon 21strzalow,2poprzeczki i 0goli
Aalesund-Sarpsborg 30strzalow i lipa
Stromsgodset-Rosenborg 1strzal w 53min i od razu gol.
I badz tu madry ????

M 3

madrista77

Użytkownik
Co powiecie na dzisiejszy mecz Belgia - Luksemburg wiadomo towarzyskich meczy nie powinno się grać ale myślę że Belgia spokojnie bramkę strzeli. Przygotowania do mistrzostw świata to pewnie wyjdzie najlepszy skład z kilkoma najwyżej rotacjami

D 25

decline11

Użytkownik
Co powiecie na dzisiejszy mecz Belgia - Luksemburg wiadomo towarzyskich meczy nie powinno się grać ale myślę że Belgia spokojnie bramkę strzeli. Przygotowania do mistrzostw świata to pewnie wyjdzie najlepszy skład z kilkoma najwyżej rotacjami
Mysle, ze go nie bedzie....

S 440

straszaksam

Użytkownik
W fazie grupowej na pewno będą padać gole, i to nie jeden.
no co Ty, myslalem ze kazde spotkanie będzie 0:0 ????

Ja się boję, że pierwsza kolejka moze być grana defensywnie w niektórych przypadkach, natomiast w ostatniej mogą sobie w niektórych grupach poodpuszczać, bo sytuacja będzie już jasna, jeśli chodzi o awans... no cóż, pożyjemy, zobaczymy. Najwyżej wejdę dopiero od 2 kolejki

Wątpię, żeby był w ofercie, ale jeśli będzie to grałbym na gola Belgii.

sw4 13

sw4

Użytkownik
Są jeszcze dostępne zakłady na te 10minutowe gole? Bo wczoraj nic nie znalazłem i dzisiaj też nie mogę.

baqq 188

baqq

Użytkownik
Bo skończyły się popularne ligi i teraz amerykańskie i azjatycki mecze mają oferty 10 minutowe, a wczoraj też źle szukałeś bo była cała Polska grupa spadkowa dostępna a napewno i jakiś inny mecz by się znalazł

G 27

gumos

Użytkownik
Zaczalem testowac ten system i poczatek niezbyt udany ???? ale nie ma co sie poddawac , odpuscilem granie spotkania Dani w 80 minucie a tu oczywiscie blad karny w 92 ???? zastanawiam sie tylko jakie stawkowanie dobrac czy zaproponowane przez Hanka czy nielepiej jechac D&#39;Alembertem niestety martwi rowniez mala ilosc spotkan w ktorych ten zaklad jest oferowany, zeby nie bylo , ze zasmiecam na noc proponuje spotkanie Meksyku ;-)

P 13

pusty

Użytkownik
Zaczalem testowac ten system i poczatek niezbyt udany ???? ale nie ma co sie poddawac , odpuscilem granie spotkania Dani w 80 minucie a tu oczywiscie blad karny w 92 ???? zastanawiam sie tylko jakie stawkowanie dobrac czy zaproponowane przez Hanka czy nielepiej jechac D&#39;Alembertem niestety martwi rowniez mala ilosc spotkan w ktorych ten zaklad jest oferowany, zeby nie bylo , ze zasmiecam na noc proponuje spotkanie Meksyku ;-)
ile razy można pisać o tym samym, graj za tyle ile uważasz, masz 5 tysięcy graj od 25 zł, masz 200zł graj od 2 zł. Nie znudziło wam się jeszcze te same pytania zadawać???????

ms15 87

ms15

Użytkownik
Skoro dopiero zaczynasz to myślę, że wybrałeś na to najgorszy moment ;) Większość lig zakończona, sporo spotkań o pietruchę no i bardzo mało spotkań z tym rodzajem zakładów. Oczywiście znajdą się perełki w niektórych ligach, tylko że dużo łatwiej obecnie o granie na siłę, tylko dlatego że na dany mecz są zakłady 10-minutowe ;) Na to bym uważał. Ja osobiście pod koniec sezonu przegrałem większą część swojego wcześniejszego zysku (oczywiście ze swojej winy, złe analizy i właśnie granie na siłę). Dlatego uznałem, że to idealny czas na zrobienie sobie przerwy i analizę swojej gry. Zacznę ponownie grać od nowego sezonu (lub trochę na Mundialu, ale podchodzę do tego turnieju z dużą rezerwą).
Powodzenia!

M 3

madrista77

Użytkownik
zawsze coś, wczoraj szwajcarja trafiona po kursie 4,5
Podsumowanie
4j * 4.00 = 16 -4-2 = 12j
10j * 4,50 = 45 - 10 = 35 j - 86 j = -51 j
86j wkład do 70 min
Strata z Dnia
-39 j
Na dziś