"...o czym ty do mnie rozmawiasz? Głowa cie nie boli?..." że pojade z klasyka. O co kaman? Przecież ja nie mam pretensji żadnych, podałem tylko suche fakty. I bynajmniej nie żadam od Hanka udowadniania że wygrywa i ile wygrywa to jego sprawa. Czytanie ze zrozumieniem się kłania A i o jakiej strategii w mojej grze piszesz przecież ja nie narzekam i nie ukrywam że da się na tym zarobić tylko trzeba trzymać się zasad i tyle.@pgram jesli zabierasz sie za progresje sprawdz sobie najpierw wszystkie kupony jakie zagrales z systemu hanka gdybys to gral plaska stawka powiedzmy po 5o j kazdy . Jesli oddelas takich kuponow ponad 500 i bylbys przynajmniej w okliach zera wtedy szukaj stradegii do tej gry . Jesli bylbys na minusie przy plaskiej stawce do taj sobie spokoj i oczekuj typow lepszych od siebie np Hanka
Caly czas wam powtarzam że jesli chcecie wygrac wojne z bucami to podstawa sa typy ktore musza byc ponad przecietne a nie system hanka co wy myslicie ze bet386 tych 10 minutowek dobrze nie obliczyl zanim puscił w obieg
Chyba ze wam ludzie chodzi o to ze raz przegrywam raz wygrywam z tym ciut wiecej przegrywam z czasem ale mam dobra zabawe to oki
"Typy muszą być ponadprzeciętne..." No to się uśmiałem Wurdar72 dobrze napisał, nwet trener nie wie czy jego piłkarze strzelą w danym meczu gola a co dopiero my szaraczki którzy jesteśmy z dala od setek zespołów które obstawiamy i uznajemy za pewniaków do strzelenia bramki. Już kiedyś pisałem w tym systemie jak i w całej bukmacherce wiedza i statystyki, znajomość zespołów to nie wszystko trzeba mieć też trochę szczęścia niestety albo stety.:grin: