R
367
romeo12345
Użytkownik
Dokładnie Darecki. Dlatego ja odpuściłem ten system bo zarobek jest nieproporcjonalny do poświęconego czasu.
Tylko ze nie lapiesz zakladki. Ktore wpadaja srednio 4 na 10 meczy.co najmniej kursy 2.00 a czesto w 30 min na over 0.5 da sie lapnac 2.37 lub czekajac kilkadziesiat sekund 2.5
stawka to progresja x2 - w ten czas malo inwestujesz a zarabiasz podobnie co to waszej progresji
tylko ze wprawdopodobienstwo wpadniecia gola w meczu jest takie samo, nawet jak buk w 55 min wystawia kurs 2.00 na gola do 80 min to biore to w ciemno, bo bramka jezeli nie z akcji bo slabo graja to moze byc zdobyta z karnego lub wolnego, lub bladu druzyny. przypomnijcie sobie man city lub benfice, najwieksze pewniaki a ostatnio bylo 0:0, a mecz nizej gole na over 2.5 po kursie 2.10 a w pierwszej polowie wynik dwu bramkowy.Tylko ze nie lapiesz zakladki. Ktore wpadaja srednio 4 na 10 meczy.
Zaraz napiszesz ze ryzykuje sporo. Zawsze jest ryzyko wtopy. Ale skoro gram jakis mecz to jakies przeslanki mam ze nie bedzie 0:0.
I nie gram kazdego meczu x1 bo to tym bardziej glupota.
No i nie jade po 30 meczy na weekend.
w 30 minucie takie są kursy na over 0,5 ????? mój bukmacher wystawia 1,1 - 1,15. chyba że chodzi ci o 30 min drugiej połowyco najmniej kursy 2.00 a czesto w 30 min na over 0.5 da sie lapnac 2.37 lub czekajac kilkadziesiat sekund 2.5
stawka to progresja x2 - w ten czas malo inwestujesz a zarabiasz podobnie co to waszej progresji
mialem na mysli over 0.5 w pierwszej polowie ????w 30 minucie takie są kursy na over 0,5 ????? mój bukmacher wystawia 1,1 - 1,15. chyba że chodzi ci o 30 min drugiej połowy
To raczej nie zalicza sie do ulepszenia systemu tylko to sa jakies herezje. Juz rozne modyfikacje widzialem ale ten jest "najlepszy".Jesli chodzi o "mieszanie w glowach" to przeciez caly watek jest dostepny dla kazdego, wlacznie z oryginalnym systemem. Nie widze nic zlego w staraniach do nie tyle ulepszenia samego systemu, ale zmniejszenia czasu wzgledem zysku jaki poswiecaja na niego gracze ;-)
.....Co łapiecie i kiedy?! Masakra...
Nic z tego nie wiadomo.