P
13
przemas777
Użytkownik
ja zagrałem 2.62 kurs...
Tym bardzie przykro że mogli bramke uznać w 90 minucie meczu według mnie i komentatorów Niemieckiej telewizji bramka wpadła prawidłowo, fakt nikt specjalnie nie protestował, szkodaale wtopa ????
dokladnie to samo ???? bywa, co zrobic.teraz ten Lazio w dupę dał, od początku tak niemrawo grali że się zastanawiałem czy nie zrezygnować ale szkoda mi było zainwestowanej kasy no to straciłem jeszcze więcej ehh.
tak...czy nie jest tak, ze najwiecej bankrutow tworzy sie przy gonieniu strat?
Jak ktos myslal sobie ze tym systemem łatwo i przyjemnie bedzie kosil kasiure to niech to jeszcze raz przemysli.Cholera co za weekend, jak już fajnie leci to zawsze coś nie wejdzie....
Yamakasi nie przesadzaj bo źle nie jest, w weekend na 30 meczy 2 się złamały to przy podliczeniu wychodzimy na 0 lub małym plusie, także tragedii nie ma, tylko biorąc pod uwagę godziny spędzone przed komputerem człowiek się wkurza bo mógł przyjemniej spędzić czasJak ktos myslal sobie ze tym systemem łatwo i przyjemnie bedzie kosil kasiure to niech to jeszcze raz przemysli.
Zawsze ten czarny dzien, weekend nadejdzie i nie ma reguly na to czy to bedzie po 10 plusowych meczach czy po 100. A grajac wszystko x1 to niestety czeka dlugie odrabianie i liczenie na zakladki.
PS: Wspolczuje Wam Panowie.