>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

R 367

romeo12345

Użytkownik
Z tego co sprawdzałem to jak nie ma tego w ofercie przedmeczowej to potem tez nie ma. Wczoraj też nie było minutowek w pucharze Turcji.
Melbern siedzi ale niskie kursy były. Grasz je dalej? Ja gram ale juz delikatniej i dluzej bede na dobry kurs czekał. Nieche mi sie wierzyc ze skonczy sie na jednym golu.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Nie rozliczam typów patrząc na minutowki bo nie mam czasu patrzeć na każdy mecz live czy są czy nie podaje typy w których te zakłady mogą być dostępne i w których przewiduje 1 bramkę tym samym sprawdzając swoją skuteczność. Ostatnio minutowki były dostępne w vanram National league czyli 5 lidze angielskiej ;) takie coś było mocnym zaskoczeniem i musze zacząć szukać takich wydarzeń bo są bardzo pewnymi typami

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Tyle że w połowie spotkania mogą zablokować zakłady, miałem tak z pare razy także i w koreańskich pucharach
Niestety czym bardziej dzika liga puchar tym większe prawdopodobieństwo chodź ostatnio całoroczny pomylil zakłady w lidze australijskiej meczu panów z pniami ;D gdzie rozliczyć mi pfzegrane 2 pierwsze progresjie na minus chodź mecz trwał zaledwie 3 minuty ;D a oferta cały czas znikala i się pojawiała naprzemiennie z żeńska liga australijska ;D

R 367

romeo12345

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6246064]. Ostatnio minutowki były dostępne w vanram National league czyli 5 lidze angielskiej ;) takie coś było mocnym zaskoczeniem i musze zacząć szukać takich wydarzeń bo są bardzo pewnymi typami
Edit.
Jednak są minutówki w turcji. No to gramy.
To jakbyś znalazł takie typy to wrzucaj;)

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Chodzi mi czy te 56 typów które podrzucilem komuś pomogly. Chodzi mi porostu o to czy mam wrzucać dalej czy nie... bo jak nikt z tego ninkorzysta to po co mam traci czas na pisanie ;p

Do góry Bottom