Z tego co sprawdzałem to jak nie ma tego w ofercie przedmeczowej to potem tez nie ma. Wczoraj też nie było minutowek w pucharze Turcji.
Melbern siedzi ale niskie kursy były. Grasz je dalej? Ja gram ale juz delikatniej i dluzej bede na dobry kurs czekał. Nieche mi sie wierzyc ze skonczy sie na jednym golu.
Nie rozliczam typów patrząc na minutowki bo nie mam czasu patrzeć na każdy mecz live czy są czy nie podaje typy w których te zakłady mogą być dostępne i w których przewiduje 1 bramkę tym samym sprawdzając swoją skuteczność. Ostatnio minutowki były dostępne w vanram National league czyli 5 lidze angielskiej takie coś było mocnym zaskoczeniem i musze zacząć szukać takich wydarzeń bo są bardzo pewnymi typami
Niestety czym bardziej dzika liga puchar tym większe prawdopodobieństwo chodź ostatnio całoroczny pomylil zakłady w lidze australijskiej meczu panów z pniami ;D gdzie rozliczyć mi pfzegrane 2 pierwsze progresjie na minus chodź mecz trwał zaledwie 3 minuty ;D a oferta cały czas znikala i się pojawiała naprzemiennie z żeńska liga australijska ;D
;6246064]. Ostatnio minutowki były dostępne w vanram National league czyli 5 lidze angielskiej takie coś było mocnym zaskoczeniem i musze zacząć szukać takich wydarzeń bo są bardzo pewnymi typami
Chodzi mi czy te 56 typów które podrzucilem komuś pomogly. Chodzi mi porostu o to czy mam wrzucać dalej czy nie... bo jak nikt z tego ninkorzysta to po co mam traci czas na pisanie ;p