R
367
romeo12345
Użytkownik
51 i 52 nie będzie minutówek. Już to sprawdziłem. A reszte gram to samo bo na dziś nic więcej nie ma do grania.
Co do 51 to mogą być bo na pucharze w turcji często są51 i 52 nie będzie minutówek. Już to sprawdziłem. A reszte gram to samo bo na dziś nic więcej nie ma do grania.
Tyle że w połowie spotkania mogą zablokować zakłady, miałem tak z pare razy także i w koreańskich pucharach[TheNormalOne napisał:;6245884]Co do 51 to mogą być bo na pucharze w turcji często są
Niestety czym bardziej dzika liga puchar tym większe prawdopodobieństwo chodź ostatnio całoroczny pomylil zakłady w lidze australijskiej meczu panów z pniami ;D gdzie rozliczyć mi pfzegrane 2 pierwsze progresjie na minus chodź mecz trwał zaledwie 3 minuty ;D a oferta cały czas znikala i się pojawiała naprzemiennie z żeńska liga australijska ;DTyle że w połowie spotkania mogą zablokować zakłady, miałem tak z pare razy także i w koreańskich pucharach
Edit.[TheNormalOne napisał:;6246064]. Ostatnio minutowki były dostępne w vanram National league czyli 5 lidze angielskiej takie coś było mocnym zaskoczeniem i musze zacząć szukać takich wydarzeń bo są bardzo pewnymi typami