>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

K 15

kolewacz

Użytkownik
Powiedzmy. Obie drużyny bramki strzelają, forma nie najgorsza, kurs bajeczny. Trzeba próbować.
Osobiście preferuje jakość, a nie ilość.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Tu bramka musiała paść tylko pytaniem było kiedy ja żałuję że w 2 nie zaczalem od razu grubej tylko postawiłem jeszcze za normalna stawke ale zakładka weszła i prawie 20j odrobinę po wczorajszej klapie i szukaniu 3 bramki ????

R 367

romeo12345

Użytkownik
No mi zakładka nie weszła bo czekałem na wyższy kurs i się nie doczekałem. Niedobrze jest grać takie mecze mocnej i słabej drużyny bo kursy puźno rosną. Następnym razem jak będe grał mecz dawida z goliatem to nastawiał się będę tylko na zakładki i bede łapał kursy 2,37. Zakładka bedzie to bedzie spory zysk, a bez zakładki wyjdzie się na 0.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Jeżeli chcesz żeby bez zakładki wyjść na zero to kursy 2.5 polecam łapać bo inaczep są małe straty... najlepiej jest grać na kurs 2.00 ale to inna progresja i inne pieniądze

R 367

romeo12345

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6248256]Jeżeli chcesz żeby bez zakładki wyjść na zero to kursy 2.5 polecam łapać bo inaczep są małe straty... najlepiej jest grać na kurs 2.00 ale to inna progresja i inne pieniądze
To zależy jaki masz mnożnik w swojej progresji. Ja każdy następny stopień mnoże razy dwa to przy kursie 2 na każdym stopniu jestem minimalnie do przodu. A przy kursie 2,5 to już niezły zarobek jest. Tyle, że stawka szybko rośnie. Benfice zagram teraz typowo na zakładki stawiając następny próg już przy kursie 2. Albo bedzie zakładka albo zwrot.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
To zależy jaki masz mnożnik w swojej progresji. Ja każdy następny stopień mnoże razy dwa to przy kursie 2 na każdym stopniu jestem minimalnie do przodu. A przy kursie 2,5 to już niezły zarobek jest. Tyle, że stawka szybko rośnie. Benfice zagram teraz typowo na zakładki stawiając następny próg już przy kursie 2. Albo bedzie zakładka albo zwrot.
To zaczynasz od 1j a kończysz na 256 ?

R 367

romeo12345

Użytkownik
Tak, przy pewnych meczach tak gram. Tylko teraz dodam do tego granie tylko z nastawieniem na zakładki i wchodzenie na następny próg przy kursie 2. Zobaczymy jak się to sprawdzi.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Grałem tak przez chwile aż najpierw nie trafiłem na mecze gdzie bramki padały w okolicach końca meczu stres był ogromny a później trafiłem 3 remisy i dałem spokój z ta forma chodź pewnie do niej wrócę bo ona daje prawdziwy zysk

diabel666 15

diabel666

Użytkownik
Śledze długi czas Twój temat i jesteś zajebistym analizatorem... a za to masz dodatkowy punkt reputacji -&gt; 69. Porto tu może się skończyć 00 bo porto lubi czasem zaskoczyć .

R 367

romeo12345

Użytkownik
TNO, no zysk jest ale przy wpadce trzeba puźniej kilka dni grać żeby to odrobić i na 0 wyjść. Do tego od drugiej połowy nerwy dochodzą i myślenie ciągnąć dalej czy nie. Jak zaczynam od 1 czy 2j to jeszcze jest ok. Ale jak startuje od 5 czy 10j to na 5-6 progu nerwy są bardzo duże i przyznam się, że nie raz odpuściłem. Dlatego gram tak tylko moim zdaniem pewne mecze typu dawid z goliatem.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
TNO, no zysk jest ale przy wpadce trzeba puźniej kilka dni grać żeby to odrobić i na 0 wyjść. Do tego od drugiej połowy nerwy dochodzą i myślenie ciągnąć dalej czy nie. Jak zaczynam od 1 czy 2j to jeszcze jest ok. Ale jak startuje od 5 czy 10j to na 5-6 progu nerwy są bardzo duże i przyznam się, że nie raz odpuściłem. Dlatego gram tak tylko moim zdaniem pewne mecze typu dawid z goliatem.
Nie ma czegos takiego jak pewne mecze ;p heh ostatnio umoczylem bo odpuscilem mecz u arabusow gdzie 2 drużyna z bilansem +30 nie potrafiła strzelić bramki drużynie z końca tabeli ;/ skończyło się na 1-0 w doliczonym czasie gry a co najciekawsze ze oddali chyba z 30 strzałów na bramkę z czego polowa była celna ;/ i opuściłem ostatni prog i zagrałem go tak bardzo bardzo delikatnie i wyszedł spory minus ;D

Do góry Bottom