>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Witam. Panowie i Panie jakie stosujecie stawkowanie? Nie chce mi się przebijać przez cały temat. Może ktoś podpowie które jest najbardziej dochodowe? Pozdrawiam
Moim zdaniem najbardziej dochodowe jest stosowanie ciągu geometrycznego gdziebiloczynem jest 2 a nawet i 3 jak ma się stalowe nerwy i dużo kasy

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6238753]Temat umiera próbujemy go rozruszać na nowo...
Postaram się wrzucać propozycje meczów do 12-13 każdego dnia i rozliczać następnego przy okazji podawania typów.. podaje tylko gospodarza spotkania
Wiec na dziś ::

1.Sevilla ✅
2.Koln✅
3.Hertha ✅
4.Hoffenheim ✅
5.Inglostad ✅
6.Eupen ✅
7.Kortijk ✅
8. Wargem ✅
9.New port tu bym uważał ⛔
10.Inter✅
11. Zastanawiam się nad kilkoma z Francuskiej jak będę miał czas przeanalizować to podrzucę co wymyslilem
A na dziś
11.Celta
12. Gent
13.Cagliari
14. Fiorentina
15. Sampdoria
16.Torino
17. Bilbao
18. Espanyol

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6240138]Moim zdaniem najbardziej dochodowe jest stosowanie ciągu geometrycznego gdziebiloczynem jest 2 a nawet i 3 jak ma się stalowe nerwy i dużo kasy
:confused:????:confused:

Ręcę opadają. Pomyśl, pomyśl, pomyśl, policz i potem pisz...

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
:confused:????:confused:

Ręcę opadają. Pomyśl, pomyśl, pomyśl, policz i potem pisz...
Hank wyraziłem swoje zdanie jak się z nim nie zgadzasz to masz prawo ale jeśli już neguje to może napisz chłopakowi coś od siebie... wiem wiem Ty już napisałeś dużo w tym temacie ale bez przesady....

L 2

lasek18

Użytkownik
Witam. Panowie i Panie jakie stosujecie stawkowanie? Nie chce mi się przebijać przez cały temat. Może ktoś podpowie które jest najbardziej dochodowe? Pozdrawiam
ja gram progresję na stały zysk. ustawiam stały zysk 1j, więc największy zarobek dają mi zakładki, ale za to wkład finansowy nie jest za duży. następny poziom progresji gram już od kursu 2,5.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6241342]Hank wyraziłem swoje zdanie jak się z nim nie zgadzasz to masz prawo ale jeśli już neguje to może napisz chłopakowi coś od siebie... wiem wiem Ty już napisałeś dużo w tym temacie ale bez przesady....

TheNormalOne cieszę się że udzielasz się w temacie i podajesz swoje typy ale nie mylmy &quot;zdania&quot; z &quot;faktami&quot;.
Na prawdę nie trzeba wiedzy matematycznej spoza gimnazjum, ba nawet kartki papieru do obliczeń żeby się zorientować że Twój pomysł jest absurdalny. Przecież to widać od razu że grając geometrycznym X3 to o ile bramka nie wpadnie miedzy 60 a 80 min meczu to bez wzgledu czy bedzie zakladka czy nie to i tak jest ⛔w stosunku do zagrania sobie overka przed meczem. To nie o to tu chodzi.
Pisałem już wielokrotnie że dobranie stawkowania do meczu jest niezwykle istotne, a większość robi to na chybił trafił. Np Lasek18 też ma stawkowanie powodujące srednio ⛔ zamiast ✅, ale zajmowałem się wyliczaniem i porównywaniem &quot;pomysłów&quot; z moim stawkowaniem dawno temu w temacie i nauczyłem się że niektórzy i tak będą kombinować po swojemu nie zważajac na to że traca.
Fakt że nie udzielam się już tak w temacie bo wszystko najważniejsze zostało już powiedziane. Jak ktoś chce poważnie podchodzić do tematu to zapozna się ze starym tematem i wyciągnie wnioski już na początku, które ja często wyciągałem w bólach. Reszta niech sobie gra jak tam chce, w końcu ich pieniądz. Jednak jeśli wchodzimy już na pewien poziom absurdu to z racji że to mój temat to czuję się w obowiązku interweniować. Stąd jeżeli pojawia się mój post w temacie to zwykle ma on wydźwięk negatywny.

Co do mojego braku odpowiedzi na post Psychol32, sam napisał że nie chce mu się przebijać przez temat więc zwyczajnie oszczędzam mu kase. Ten system to tak na dobra sprawe tylko narzędzie które pozwala lepiej pracować. Bez zrozumienia co i jak robić , na co uważać to musi sie predzej czy później skończyć w 1 sposób. Pamiętajmy że granie po niskich kursach jest bardzo trudne. Odestek osób które zarabiają grając tym systemem jest niezwykle niski, po części dlatego że to ciężki kawałek chleba , po części jest to spowodowane właśnie tymi genialnymi modyfikacjami.

Takie posty informacyjne zamieszczam chyba średnio co kwartał i pewnie niewiele wnoszą ale nawet jeśli tylko 1 osoba nad tym sie zastanowi i nie przegra, a może dzięki temu właśnie wygra, kase to mój czas na pisanie tego posta nie jest stracony ????

Myślę że nikogo nie uraziłem tym postem a po cichu mam nadzieję że zmusiłem do myślenia.
A korzystając z okazji chciałem wszystkim życzyć Wesołych Świąt i odpoczynku od bukmacherki ( no może nie do końca bo w 2 dzień swiąt grają ligi :mrgreen: ) i żeby w nowym roku się tylko zieleniło ✅✅✅✅✅✅
Tematy mają już w sumie ponad 1mln wyświetleń więc jest dodatkowa okazja do świętowania ????

Otrzymane punkty reputacji: +1
rewetel 433

rewetel

Użytkownik
Liczył ktoś z was grając po minimum 3 kursie na bramke i 3 kursie zakładki na zielonych moze byc jeden czerwony zeby wyjsc na 0?

I próbował ktoś z was tym sposobem grać na kartki ?

jamarkus 196

jamarkus

Użytkownik
Liczył ktoś z was grając po minimum 3 kursie na bramke i 3 kursie zakładki na zielonych moze byc jeden czerwony zeby wyjsc na 0?

I próbował ktoś z was tym sposobem grać na kartki ?
Nie zrozumiałem pytania
Ale w tym temacie na któres ze stron jest kalkulator w exelu do obliczania sobie stawek i jaki zysk z tego wychodzi nawet z zakładką

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Na dziś na juz poszly z rana i nienpodalem ligi Australijskiej ale do grania i tak zostaje sporo jak na moje oko wiec tak :
20.Watford
21. Brendford
22. Southend
23. Oostende
24. Wargem
25. Westerlo
26. Bala Town to moliwy brak minutowej
27. TNS tu również możliwy brak minutowek
28. Arsenal
29. Man Utd
30. Leicester
31. Sweanse tu bym uważał
32. Aston Villa
33. Barnsley
34. Huderssfield
35. Ipswich
36. Preston
37. Reading
38. Wolwes
39. Charelroi
40. Hull
41. Club Brugge
42. Newcastle
Na dziś sporo i radzę uważać i śledzić na bieżąco mecze bo jednak przerwa swiateczna może dać się we znaki także i piłkarza i chedz do gry może być mniejsza...
Z Fartem i do przodu

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
[TheNormalOne napisał:
;6243759]Na dziś na juz poszly z rana i nienpodalem ligi Australijskiej ale do grania i tak zostaje sporo jak na moje oko wiec tak :

20.Watford✅
21. Brendford ✅
22. Southend ✅
23. Oostende ✅
24. Wargem⛔
25. Westerlo ✅
26. Bala Town to moliwy brak minutowej✅
27. TNS tu również możliwy brak minutowek✅
28. Arsenal✅ tu było ciężko ;D
29. Man Utd ✅
30. Leicester✅
31. Sweanse tu bym uważał ✅ obawy były a bramka padał najszybciej
32. Aston Villa✅
33. Barnsley ✅
34. Huderssfield✅
35. Ipswich ✅
36. Preston✅
37. Reading✅
38. Wolwes ✅
39. Charelroi ✅
40. Hull✅
41. Club Brugge ✅
42. Newcastle ✅

Na dziś sporo i radzę uważać i śledzić na bieżąco mecze bo jednak przerwa swiateczna może dać się we znaki także i piłkarza i chedz do gry może być mniejsza...

Z Fartem i do przodu
Znów 1 pomyłka ????

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
TheNormalOne cieszę się że udzielasz się w temacie i podajesz swoje typy ale nie mylmy &quot;zdania&quot; z &quot;faktami&quot;.
Na prawdę nie trzeba wiedzy matematycznej spoza gimnazjum, ba nawet kartki papieru do obliczeń żeby się zorientować że Twój pomysł jest absurdalny. Przecież to widać od razu że grając geometrycznym X3 to o ile bramka nie wpadnie miedzy 60 a 80 min meczu to bez wzgledu czy bedzie zakladka czy nie to i tak jest ⛔w stosunku do zagrania sobie overka przed meczem. To nie o to tu chodzi.
Pisałem już wielokrotnie że dobranie stawkowania do meczu jest niezwykle istotne, a większość robi to na chybił trafił. Np Lasek18 też ma stawkowanie powodujące srednio ⛔ zamiast ✅, ale zajmowałem się wyliczaniem i porównywaniem &quot;pomysłów&quot; z moim stawkowaniem dawno temu w temacie i nauczyłem się że niektórzy i tak będą kombinować po swojemu nie zważajac na to że traca.
Fakt że nie udzielam się już tak w temacie bo wszystko najważniejsze zostało już powiedziane. Jak ktoś chce poważnie podchodzić do tematu to zapozna się ze starym tematem i wyciągnie wnioski już na początku, które ja często wyciągałem w bólach. Reszta niech sobie gra jak tam chce, w końcu ich pieniądz. Jednak jeśli wchodzimy już na pewien poziom absurdu to z racji że to mój temat to czuję się w obowiązku interweniować. Stąd jeżeli pojawia się mój post w temacie to zwykle ma on wydźwięk negatywny.

Co do mojego braku odpowiedzi na post Psychol32, sam napisał że nie chce mu się przebijać przez temat więc zwyczajnie oszczędzam mu kase. Ten system to tak na dobra sprawe tylko narzędzie które pozwala lepiej pracować. Bez zrozumienia co i jak robić , na co uważać to musi sie predzej czy później skończyć w 1 sposób. Pamiętajmy że granie po niskich kursach jest bardzo trudne. Odestek osób które zarabiają grając tym systemem jest niezwykle niski, po części dlatego że to ciężki kawałek chleba , po części jest to spowodowane właśnie tymi genialnymi modyfikacjami.

Takie posty informacyjne zamieszczam chyba średnio co kwartał i pewnie niewiele wnoszą ale nawet jeśli tylko 1 osoba nad tym sie zastanowi i nie przegra, a może dzięki temu właśnie wygra, kase to mój czas na pisanie tego posta nie jest stracony ????

Myślę że nikogo nie uraziłem tym postem a po cichu mam nadzieję że zmusiłem do myślenia.
A korzystając z okazji chciałem wszystkim życzyć Wesołych Świąt i odpoczynku od bukmacherki ( no może nie do końca bo w 2 dzień swiąt grają ligi :mrgreen: ) i żeby w nowym roku się tylko zieleniło ✅✅✅✅✅✅
Tematy mają już w sumie ponad 1mln wyświetleń więc jest dodatkowa okazja do świętowania ????
Hank zgodzę się z Tobą ze dobór stawkowania jest najważniejszy ale granie ciągami geometrycznymi daje nam w 98%zakładkę bo grac można już kurs 2.00 i wyjdziemy na zero tylko wtedy gdy bramka padnie po 80 minucie przy iloczyn 2, ale przy wyższych iloczynach wystarczy ze padnie bramka a i tak będziemy na plusie. Tylko jak pisałem wiąże się to z inwestowaniem naprawdę sporej kasy... chyba ze ja Coś źle liczę

R 367

romeo12345

Użytkownik
Witam. Forum obserwuje od dawna ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem. Gram system Hanka ale troche chaotycznie. Teraz wszystko uporzadkowałem, ustaliłem różne stawki w zależności od meczu i od dzisiaj gram z zimną głową Melbern grałem do 3 goli potem odpuściłem. Powiedz mi TNOne, dlaczego boisz się Liverpoolu? Szczerze to chciałem go dzisiaj zagrać grubiej. Analizowałes ich jakoś głębiej?

R 367

romeo12345

Użytkownik
Witam. Forum obserwuje od dawna ale dopiero dzisiaj się zarejestrowałem. Gram system Hanka ale troche chaotycznie. Teraz wszystko uporzadkowałem, ustaliłem różne stawki w zależności od meczu i od dzisiaj gram z zimną głową Melbern grałem do 3 goli potem odpuściłem. Powiedz mi TNOne, dlaczego boisz się Liverpoolu? Szczerze to chciałem go dzisiaj zagrać grubiej. Analizowałes ich jakoś głębiej?

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
Co do Liverpoolu to przemawia za nimi moim zdaniem dziś tylko własne boisko patrzac na mecz z Evertonem trochę się na nich zawiodłem i dziś poprostu wole na nich uważać a dodatkowo jest to boxing Day wiec różnie może być dodatkowo uważał bym na St. trudien bo zapomniałem tego napisac...
Romeo żeby Cię uspokoić to ja też pewnie będę to grał ale ze stawkowaniem to pewnie dopiero tak po 20 min jak będę widział jak idże gra to odbiorę stawke...

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
A dodatkowo jeszcze zapomialem na pisać po 1 w tej kolejce świątecznej faworyci jeszcze nie przegrali wiec nie było niespodzianki a jakąś powinna być a po 2 Liverpool ma w sylwestra bardzo ważny mecz z Man City i myślę że już myślą właśnie o tym meczu

R 367

romeo12345

Użytkownik
Heh, nie denerwuje się
Powiem Ci, że ja ostatnio wogóle odpuściłem pierwsze 10minut. Nieraz mi przez to ucieknie zakładka ale podniosłem za to stawki podstawowe bo jeden prog mi odszedł i jest ok.
Edit.
Aberdeen niestety bez minutówek więc gramy tylko Derby.

thenormalone-144206 402

thenormalone-144206

Użytkownik
A na dziś typy znów od godziny 9.50 :
50. Melbourne Victory grubo
51. Tuzlaspor lekko bo to puchar i u Arabów
52. H. Beer Sheva
53. Southampton
54. Celtic
55. Inverness lekko
56. St. Johnstone lekko
Z Fartem i oby znów było zielono