TheNormalOne cieszę się że udzielasz się w temacie i podajesz swoje typy ale nie mylmy "zdania" z "faktami".
Na prawdę nie trzeba wiedzy matematycznej spoza gimnazjum, ba nawet kartki papieru do obliczeń żeby się zorientować że Twój pomysł jest absurdalny. Przecież to widać od razu że grając geometrycznym X3 to o ile bramka nie wpadnie miedzy 60 a 80 min meczu to bez wzgledu czy bedzie zakladka czy nie to i tak jest
w stosunku do zagrania sobie overka przed meczem. To nie o to tu chodzi.
Pisałem już wielokrotnie że dobranie stawkowania do meczu jest niezwykle istotne, a większość robi to na chybił trafił. Np Lasek18 też ma stawkowanie powodujące srednio
zamiast
, ale zajmowałem się wyliczaniem i porównywaniem "pomysłów" z moim stawkowaniem dawno temu w temacie i nauczyłem się że niektórzy i tak będą kombinować po swojemu nie zważajac na to że traca.
Fakt że nie udzielam się już tak w temacie bo wszystko najważniejsze zostało już powiedziane. Jak ktoś chce poważnie podchodzić do tematu to zapozna się ze starym tematem i wyciągnie wnioski już na początku, które ja często wyciągałem w bólach. Reszta niech sobie gra jak tam chce, w końcu ich pieniądz. Jednak jeśli wchodzimy już na pewien poziom absurdu to z racji że to mój temat to czuję się w obowiązku interweniować. Stąd jeżeli pojawia się mój post w temacie to zwykle ma on wydźwięk negatywny.
Co do mojego braku odpowiedzi na post Psychol32, sam napisał że nie chce mu się przebijać przez temat więc zwyczajnie oszczędzam mu kase. Ten system to tak na dobra sprawe tylko narzędzie które pozwala lepiej pracować. Bez zrozumienia co i jak robić , na co uważać to musi sie predzej czy później skończyć w 1 sposób. Pamiętajmy że granie po niskich kursach jest bardzo trudne. Odestek osób które zarabiają grając tym systemem jest niezwykle niski, po części dlatego że to ciężki kawałek chleba , po części jest to spowodowane właśnie tymi genialnymi modyfikacjami.
Takie posty informacyjne zamieszczam chyba średnio co kwartał i pewnie niewiele wnoszą ale nawet jeśli tylko 1 osoba nad tym sie zastanowi i nie przegra, a może dzięki temu właśnie wygra, kase to mój czas na pisanie tego posta nie jest stracony ????
Myślę że nikogo nie uraziłem tym postem a po cichu mam nadzieję że zmusiłem do myślenia.
A korzystając z okazji chciałem wszystkim życzyć Wesołych Świąt i odpoczynku od bukmacherki ( no może nie do końca bo w 2 dzień swiąt grają ligi :mrgreen: ) i żeby w nowym roku się tylko zieleniło
Tematy mają już w sumie ponad 1mln wyświetleń więc jest dodatkowa okazja do świętowania ????