Aban myślę że np. Schalke-Mainz , Real-Bilbao, Lausanne-Sion,
Niemcy - amatorzy, Liga Regionalna Bawarii Greuther Furth II - 1. FC Nurnberg II będą obfitować w kilka bramek, kwestia jaki over w danym spotkaniu chcesz sobie zagrać. Ja np. na takie pewniejsze wg mnie gram over 2.5 maksymalnie a mniej pewne to np. lacza sobie w ako 2 spotkanie po overku 1.5. jeśli chodzi o overki to można nieźle zarobić nawet na ligach egzotycznych, ja ostatnio dwa razy nieźle przyciąłem na lidze Zjednoczonych Emiratów Arabskich oraz angielskich amatorow ???? a jeszcze Belenenses -Benfica wygląda dziś ciekawie h2h z ostatnich 2 lat wszystkie wygrane Benfici do zera : 1-0, 3-0,2-0,6-0,5-0 + Benfica w dobrej formie.
http://www.eprogresja.pl/statystyki/pilkarskie/ligi_under_over/ ciekawe strona ze statystykami over/under mozna sprawdzic w bieżącym sezonie jak to wygląda w poszczególnych ligach albo we wcześniejszych latach.
Darecki11111 nie martw się do Ciebie też się fart uśmiechnie, tylko nie graj na siłę aby się odkuć po porażce bo to prowadzi szybko do kolejnego minusa/