Kto grał, to więcej zarobił bo strzeliła Barca w 2 połowie :razz:Ktos gra Barcelone ???? ?
Ktos gral na ogolnika a nie na gola Barcy?Kto grał, to więcej zarobił bo strzeliła Barca 2 połowie
Ja grałem i w dodatku do 2 bramki więc ????Ktos gra Barcelone ???? ?
Korzystam z tej strony. A dokładnie to z zakładki "streaks". Bardzo pomocna moim zdaniem w doborze nadchodzących meczów.Wejdź na Betexplorer, tam masz sporo danych.
Zerknę i tam. Dzięki.Kristo45,jak dla mnie dobra jest również strona Soccerfame,FcStats oraz Meczyki.No ale każdy ma swoje ulubione strony.Powodzenia!
Zle Ci nie zycze ale lapanie 3.25 moze sie zle skonczyc. Znaczaca roznica to jest przy dosc duzym stawkowaniu np. 50,100 itd. Ale polakomic sie np na dodatkowe +5 zl czy jeszcze mniej i nie zlapac przez to zakladki to jest dopiero porazka. Pewnie nie raz tak bedziesz mial czekajac na @3.25. Wiem o tym z doswiadczenia.Staram się trzymać kursu 3.0 a często łąpię 3,25. Róznica dość znacząca.
Nie podam Ci jednolitego przepisu kiedy masz stawiac kolejny prog, kiedy zwiekszyc stawke bo kazdy mecz jest inny. Pograj troche czasu a sie nauczysz ???? Grajac malymi stawkami tez zbudujesz duzy budzet. Tylko potrzeba na to czasu. W koncu to nie sprint tylko maraton.Tak czy inaczej trzeba to wszystko jakoś wypośrodkować. Zakładki staram się łapać, kwestia tylko jak duża ta zakładka powinna być: 1, 2 ,3 ,4 minuty? A kurs przy tym w jakim zakresie? Kurs łapałem czasem nawet 2,62 licząc na zakładkę ale jak jej nie było to zysk marny. A stawki nie podniosę bo mnie nie stać. Podnosząc stawkę na jednym progu, kolejne też wypada podnieść by zysk był co raz większy a nie mniejszy. Ale i ew. wtopa większa wtedy. Zakładki przy kursie 3,25 są najczęściej 1-2 minut.
Co do tego meczu to nie jestem przekonany. Roda strasznie malo strzela a liczyc tylko na Utrecht na wyjezdzie to troche za malo.18:30 Roda-Utrecht