ms15
Użytkownik
Jakby mnie chcieli ścigać za moje bukmacherskie przygody to chyba tylko po to żeby poklepać po plecach i powiedzieć 'współczujemy'. ????
tak samo umoczylem jak Ty...85 minuta 2-0...ehhhChyba mnie coś strzeli... Braga od 35 minuty w przewadze i nic. Grałem do 80 minuty. Pierwsza bramka w 82 minucie ???? Braga na czarną listę ????
Tylko że kurs w meczu Bragi na over 0,5 był 2,10 w 80 minucie. Jeżeli zagrałeś takim kursem to podziwiam odwagi bo aby odzyskać włożone pieniądze musiałeś dać 100% tego co wydałeś na mecz. Czy tak było nie wnikam.Panie i Panowie. W moim przypadku dzis jest na plus poniewaz gram do konca. Np brage gralem do konca. Ostatnia stawke zostawiam sobie na over. Oczywiscie ciezko zlapac konkretny kurs i wiadomo ze nie zawsze strzelaja po 80 taki np Bayer ktory tez gralem do konca.
Gram za stawke ktora mam stawiac do 80 minuty. Zawsze to cos zwraca kasy jak padnie bramka. No ale mowie to juz jak kto woli. Czasami odpuszczam. Ale to juz loteria jest po 80. Wiadomo zmeczenie przychodzi itd. Pamietam jak gralem Sociedad swojego czasu nie pamietam z kim grali ale po 80 padly 3 gole. Wtedy to nie stawialem juz po 80....Tylko że kurs w meczu Bragi na over 0,5 był 2,10 w 80 minucie. Jeżeli zagrałeś takim kursem to podziwiam odwagi bo aby odzyskać włożone pieniądze musiałeś dać 100% tego co wydałeś na mecz. Czy tak było nie wnikam.