Ja z listy, którą gdzieś tam wrzuciłem gram obecnie Leverkusen, United i Fulham. Miałem jeszcze wchodzic w Southampton, ale 20min bez żadnego strzału to jednak podziękuję.
Nie wiem czy ktoś zwrócił uwagę, że zaniżane są kursy. Wyświetlane są niższe niż w rzeczywistości- 2.75, klikam i po prawej stronie okazuje się że jest juz 3.25.
Oj duże cuda na tym Fulham bet urządza. Tak czy siak gol w 19min, muszą to tak rozliczyc.
No i Bayer w dupe. United gram do 60 bo chcę sobie zostawic resztki kapitału. 5 porażek, i to nie drobnych, w 2 dni to jednak trochę za dużo..
Zajebisty zanotowałem powrót do 'systemu'. Powodzenia wszystkim.
I United w 68min, hahahah. Los chce mi chyba coś przekazać ????
Man U się ogarnęło na szczęście, niestety bez zakładki bo zdecydowałem się grać max do 70 minuty. Dzięki za Zenit, parę groszy wpadło. Wtopa na Bayerze, gdzie w pozostałych meczach tak ładnie bramki wpadały...
Bedzie trzeba Real zaatakowac mocniej zeby odrobic straty w moim przypadku jeszcze nie tragiczne.
Bayer byl pewny i moim zdaniem Bologna z Wloskie B i zobaczcie na tabele co sie stalo ????
Ścigają tych co coś wygrywają okradając państwo (szkoda, że nie patrzą jak Państwo okrada nas :/ )
Mogę być spokojny ???? [/quote]
Dobrze ze wymyslili cos takiego jak skrill ????