C
14
cassidybet
Użytkownik
David7pl w 49 mi bet zaliczył do 50 z zakładką ????
A może dobrze się stało, tak byś był bogaty i sodówka do głowy by uderzyłaNo i masz ci babo placek.
Wycofałem się i nie było zakładki ale fartem wszedł ????
ja nie rozumiem, po co w ogole grać na kolejnego gola w takich meczach... na kolejnego gola to mozna grać wspotkaniach Dawida z Goliatem (np. mecze reprezentacji za tydzien), ale tu? :zoltakartka:Lepiej odpuścić już City czy trafią bez problemu ?
Masz racje dlatego odpuszczam i starczy zysków na dziś, poczekam na propozycje na jutroja nie rozumiem, po co w ogole grać na kolejnego gola w takich meczach... na kolejnego gola to mozna grać wspotkaniach Dawida z Goliatem (np. mecze reprezentacji za tydzien), ale tu? :zoltakartka:
O 21,07 i 33 sek postawiłem do 40minuty właśnie na gola Realu po kursie 2,50 i zdziwił mnie ten kurs 3. Ok nie wnikajmy.@Baleronik, siargiej grał czas 1 gola Realu, my tu operujemy rynkiem Czas 1 gola (obojętnie kogo) dlatego tak szybko złapał kurs 3.
Moje na jutro już masz. Nie wyobrazam sobie zeby w tych dwoch nie padła bramkaMasz racje dlatego odpuszczam i starczy zysków na dziś, poczekam na propozycje na jutro
Nie polecam przy obecnej formie Interu i stylu gry St Etienne. To tylko taka opcja dla masohistów :razz:O 21,07 i 33 sek postawiłem do 40minuty właśnie na gola Realu po kursie 2,50 i zdziwił mnie ten kurs 3. Ok nie wnikajmy.
St. Etienne - Inter typ dla odważnych i kursy wysokie ???? 4 x 0-0??
TO było już mówione wcześniej... ba, czasem, rzadko bo rzadko, ale można złapać surebeta, z czego chętnie korzystam ????W przypadku grania spotkania od samego początku warto często rozważyć zagranie jako pierwszy próg opcję 00:00 - 09:59 gole powyżej 0,5. Dla grania spotkania od początku jest to właściwie to samo co Czas 1. gola przed 10:00 ale często z nieco wyższym kursem, co dla grających większymi stawkami może stanowić okazję do wygrania paru groszy więcej w przypadku gola w pierwszych 10 minutach.
Przykład z dzisiaj: mecz M.City - CSKA. Kurs na 1. gol przed 10:00 - 3,5, kurs na 00:00 - 09:59 gole powyżej 0,5 - 4,33. Pierwsza bramka padła w 2 minucie.
Czytałeś zmiany jakie nastąpiły w LE?Ja już raz was ostrzegałem przed Ligą Europejską i tym razem byłbym ostrożny. Wiadomo ta liga to zupełnie co innego niż LM, połowie klubom nie zależy na jej wygraniu
Od siebie dam ten mecz :
Sevilla - St. Liege jak dla mnie jedyny pewny ????
Właśnie nie byłem pewien czy ktoś już wcześniej o tym nie pisał, temat się ostatnio rozrasta więc warto wspomnieć ????TO było już mówione wcześniej... ba, czasem, rzadko bo rzadko, ale można złapać surebeta, z czego chętnie korzystam ????
I dalsze stawkowanie jak wygląda że mieścisz sie w 300j na mecz ?10,15,25 grane przy kursach 3. Na czysto 70j
Roznie to bywa, dobieram stawki dostosowujac je do kursow. Ogolnie 10.15.25.30.45.70.100I dalsze stawkowanie jak wygląda że mieścisz sie w 300j na mecz ?