S
440
straszaksam
Użytkownik
Jak można mieć obawy przed meczem Cagliari - nie wiem :razz:
Widziałem że Panie też tu są ????Życzę wszystkim wysokich wygranych w tym systemie, powodzenia Panowie
Moze Ty nie, ale np Olimpi, owszem pozdrawiam@Gonza Phahahah, to że życzę Panom powodzenia to nie znaczy, że jestem kobietą ???? Ale dzięki za poprawę humoru!
Juventus ostatnio w kratkę a i przy tych wygranych meczach nie prezentuje się jakoś wybitnie. Jednak na własnym boisku w tym sezonie komplet zwycięstw. Trudno powiedzieć, dla mnie to jest mecz zagadka i raczej go odpuszczę. (Ciekawostka: w tej grupie jeszcze żadna drużyna grając na wyjeździe nie zdobyła nawet punktu)Dzisiaj jak dla mnie jeden mecz absolutnie pewny to oczywiście Real - Liverpool, to będę grać i to grubo. Kusi Arsenal, ale tutaj jeszcze się waham, zobaczę jak inni użytkownicy FB będą go typować. Mam natomiast pytanie to Panów czy ktoś rozważa mecz Juventus- Olympiakos.
Przypomnij sobie ile razy zaliczyłeś wtopę po podobnych słowach :razz:Juventus pod ścianą, musi wygrać.
Mój sposób dobierania spotkań idealnie pasuje do meczu League Onemarcinm, mogę spytać, czym się sugerujesz przy wyborze spotkań? Oglądasz tylko poprzednie skróty meczów danych drużyn, czy kierujesz się czystą statystyką? Głównie mam na myśli mecz z angielskiej League One z dziś, ale pytanie też mam takie ogólne, bom ciekaw