>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ja Lazio jednak odpuszczam, ale piasta tez odpuscilem ^^
Tak jak i Jage, za to Vallecano✅ i Aberdeen✅ mnie przekonuja

Edit: Same dobre typy na forum jak widac ???? Mam nadzieje ze na niemieckiej nikt nie poplynal.

Otrzymane punkty reputacji: +1
ms15 87

ms15

Użytkownik
Widzę, że temat w końcu faktycznie żyje i daje dobre rezultaty ;) Bardzo miło to widziec, ja też po kilkutygodniowej przerwie wracam do systemu. Przy okazji będę starał się przyłączyc do podawania typów, bo im większa dyskusja tym lepiej. Sporo w międzyczasie grałem na sucho, ale jak wiadomo to zupełnie co innego, dlatego jak na razie typy ode mnie będą &#39;dosc&#39; zachowawcze i oczywiste w porównaniu z Waszymi typami ???? Na jutro:
Real-Liverpool (choc będzie tragedia z kursami, maksymalnie 2,50 do łapania moim zdaniem)
Do tego rozważam Arsenal i Dortmund (chętnie posłucham opinii, osobiście ciut bardziej się waham co do drugiego spotkania).
Życzę wszystkim wysokich wygranych w tym systemie, powodzenia Panowie ;)
@Gonza Phahahah, to że życzę Panom powodzenia to nie znaczy, że jestem kobietą ???? Ale dzięki za poprawę humoru!

gonza 22,3K

gonza

Użytkownik
Życzę wszystkim wysokich wygranych w tym systemie, powodzenia Panowie ;)
Widziałem że Panie też tu są ????

Co do wyboru wtorkowego spotkania, to muszę wybrać jedno, bo będę w pracy i muszę ogarnąć temat na komórce, także stawka też dużo wyższa. Real faktycznie kursy mogą być słabe, ale oby było jednak lepiej niż przewidujesz. Arsenal czasem lubi sporo przytrzymać zanim coś strzeli (np. wyjazdowy mecz z Anderlechtem, czy ostatni ligowy mecz z Burnley - za to piękna zakładka na dwóch grubych progach). Teraz zagrają u siebie, Alexis Sanchez rozegrał świetne spotkanie z Burnley, może teraz też nas uraczy bramką. Dortmund też powinien być dobrym wyborem, w LM cisną, w lidze padaka, choć oglądałem ostatni mecz z Bayernem - myślę że sprawiedliwy byłby tam remis, a tak kolejna porażka. Pod uwagę można jeszcze wziąć Atletico. Wybiorę pewnie przed samym rozpoczęciem, jak rozeznam jakie kursy będą wystawione i co kto poleci ;)

ms15 87

ms15

Użytkownik
Ajajaj, późna pora i już nie wiem czemu widzę &#39;wiedziałem&#39; zamiast &#39;widziałem&#39; w poście Gonza ;) To zupełnie zmienia sens Twojej wypowiedzi.
W takim razie Panie pozdrawiam nawet bardziej ???? powodzenia.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Dzisiaj jak dla mnie jeden mecz absolutnie pewny to oczywiście Real - Liverpool, to będę grać i to grubo. Kusi Arsenal, ale tutaj jeszcze się waham, zobaczę jak inni użytkownicy FB będą go typować. Mam natomiast pytanie to Panów czy ktoś rozważa mecz Juventus- Olympiakos.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Juventus pod ścianą, musi wygrać. Do tego Grecy jak na razie mają dwa zupełnie oblicza- domowe i wyjazdowe. Tylko niestety jestem pewien, że Olympiacos 0-0 wzialby w ciemno na wyjeździe, a Juventus coś &#39;lubi&#39; sprawiać te negatywne niespodzianki w europejskich pucharach. Na pewno kursy będą o wiele bardziej kuszące niż w kilku innych spotkaniach. Ja osobiście może gralbym to za drobne, ale z racji tego że dopiero wracam do systemu to chciałbym się powoli wdrożyć kilkoma &#39;pewniakami&#39; ????

marcim222 65

marcim222

Użytkownik
Dzisiaj jak dla mnie jeden mecz absolutnie pewny to oczywiście Real - Liverpool, to będę grać i to grubo. Kusi Arsenal, ale tutaj jeszcze się waham, zobaczę jak inni użytkownicy FB będą go typować. Mam natomiast pytanie to Panów czy ktoś rozważa mecz Juventus- Olympiakos.
Juventus ostatnio w kratkę a i przy tych wygranych meczach nie prezentuje się jakoś wybitnie. Jednak na własnym boisku w tym sezonie komplet zwycięstw. Trudno powiedzieć, dla mnie to jest mecz zagadka i raczej go odpuszczę. (Ciekawostka: w tej grupie jeszcze żadna drużyna grając na wyjeździe nie zdobyła nawet punktu)

Zagram:

Arsenal - Anderlecht✅
Benfica - Monaco (za drobne)(2 minuty za późno)
Real - Liverpool (w zależności od kursów)✅
+
Swindon - Preston(brak zakładów)

Otrzymane punkty reputacji: +1
S 440

straszaksam

Użytkownik
Juventus pod ścianą, musi wygrać.
Przypomnij sobie ile razy zaliczyłeś wtopę po podobnych słowach :razz:

marcinm, mogę spytać, czym się sugerujesz przy wyborze spotkań? Oglądasz tylko poprzednie skróty meczów danych drużyn, czy kierujesz się czystą statystyką? Głównie mam na myśli mecz z angielskiej League One z dziś, ale pytanie też mam takie ogólne, bom ciekaw ;)

ms15 87

ms15

Użytkownik
Wiem właśnie Straszak ???? Dlatego nie jest to argument do grania, jedynie do tego, że będą (a przynajmniej powinni) być maksymalnie zaangażowani i zdeterminowani. Ale tak jak mówię, Olympiacos będzie prezentował zapewne odmienne nastawienie do Juve, czyli 0-0 to dla nich piękny wynik.

_hank_ 1,1K

_hank_

Użytkownik
Ja prawdopodobnie juve bede gral mocno. To że przed meczem olympiakos bralby 0 -0 w ciemno to nie znaczy ze tak bedzie gral. Grecy to nie sa jakieś ogórki i grać z kontry potrafią. Juve też nie może grać kunktatorsko jak zwykle bo to może być ich ostatnia szansa. Kursy ok, dla mnie do grania.
Idac waszym tokiem rozumowania to wlasnie Real z Liverpoolem jest nie do grania bo przeciez liverpool 0-0 bierze z pocalowaniem reki a Real tez zmartwiony takim wynikiem by nie byl ????
Na Realu kursy bardzo slabe, na Arsenalu niezrozumiale slabe. Moze w Basel uderze z przyzwoitym kursiwem.

ms15 87

ms15

Użytkownik
Tylko, że Olympiacos ma 6pkt i 3pkt przewagi. Remis na trudnym terenie w Turynie mocno ich przybliży do awansu. Liverpoolowi 0-0 daje dużo mniej, choc wiadomo, że każdy pkt z Realem jest bardzo cenny. Patrząc po formach i stylach gry (Juve nie przekonuje jakos bardzo w ataku, 1-0 to chyba ich ulubiony wynik) można sobie powrozyc z fusów, że w Turynie możemy mieć bicie głową w grecki mur, a w Madrycie bardziej wymianę ciosów. Ale to tylko to jak ja sobie wyobrażam te mecze &#39;na czuja&#39;. Wiadomo gdzie te wszystkie przypuszczenia można sobie wsadzić ;) Jest sporo zarówno za i przeciw temu spotkaniu, każdy jak zwykle musi to indywidualnie przemyśleć.
Aha, i moim zdaniem Hank w takim klubie jak Real czy Barca nie ma czegoś takiego jak zadowolenie z 0-0. Chyba ze jest to 0-0 dające awans w dwumeczu. A nie w meczu grupowym u siebie, na stadionie gdzie wymaga sie wiecznych zwyciestw a i sami zawodnicy są nastawieni na ciągłe dążenie do zwycięstwa ;d
WRÓŻENIE, TO WSZYSTKO WRÓŻENIE ????

S 440

straszaksam

Użytkownik
Przede wszystkim to nie wiem jak można porównać Real z Juventusem i Olympiakos z Liverpoolem, ale ok :razz:
W każdym razie ja dziś z LM pogram na pewno Real, a prawdopodobnie Basel właśnie, a nad atletico się zastanawiam.

marcim222 65

marcim222

Użytkownik
marcinm, mogę spytać, czym się sugerujesz przy wyborze spotkań? Oglądasz tylko poprzednie skróty meczów danych drużyn, czy kierujesz się czystą statystyką? Głównie mam na myśli mecz z angielskiej League One z dziś, ale pytanie też mam takie ogólne, bom ciekaw
Mój sposób dobierania spotkań idealnie pasuje do meczu League One

Głównym czynnikiem jest ostatnie spotkanie. Zazwyczaj wybieram mecze gdzie obie drużyny w poprzedniej kolejce straciły punkty. (Wiadomo, po porażce motywacja by kolejny mecz wygrać jest większa)
Najlepiej gdy drużyna uznana za faworyta gra na wyjeździe, wtedy upatruję szansy w tym, że gospodarze na własnym boisku nie będą ograniczać się do gry obronnej ale spróbują trochę rywali postraszyć.
I to chyba tyle, nie zagłębiam się jakoś mocno w statystyki bo im bardziej analizuje mecz to tym więcej znajduję powodów by go nie grać. W ligach underowych też przecież padają bramki, może nie za wiele ale jedna w meczu wystarczy.

emm 99

emm

Użytkownik
Dzis najlepiej wyglada Real, jednak poczekajmy na kursy - wiadomo o zakladce w ogole nie ma mowy, ale probowac mozna tak samo jak mozna bylo probowac teraz mlodziakow ;)

20:45
Ispwich - Wolves
[przelamanie, obie druzyny lubia nie tylko strzelic ale takze stracic ;)] ✅ brak minutowek!

Zamiast tego pograny Real i Arsenal ;) ✅✅✅

Do góry Bottom