>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gol do XX Minuty- Typy, Propozycje

firel 142

firel

Użytkownik
Może być ciężko, ja generalnie zwykle &lt;50 puszczam po mniejszym kursie, bo z racji końcówki połowy i doliczonego czasu, kurs wolniej rośnie
Takie odpuszczanie nie przynosi ci minusu, nawet wygrywając kolejny mecz?

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Typ napisałam przed meczem, edytowałam go o 13.08 Nie napisałabym nigdy typu wygranego a nie podanego wcześniej, dobrze wiem o co w tym temacie chodzi.

olimpi 143

olimpi

Użytkownik
Miałam grać Kashiwe niestety pomyliłam godziny i jak weszłam w mecz było za pózno. Ale ogólnie to fajne ligi do grania szczególnie japońska.
Fc Sion - Aarau✅

A 18

arko22

Użytkownik
Miałam grać Kashiwe niestety pomyliłam godziny i jak weszłam w mecz było za pózno. Ale ogólnie to fajne ligi do grania szczególnie japońska.
Fc Sion - Aarau
Dziś między innymi grałem z chińskiej Beijing Guoan - Henan Construction
Od maja Beijing Guoan nie remisował bezbramkowo. U siebie zawsze strzela a dziś remis był 0-0 :razz:.A według mnie to najpewniejszy z chińskiej był a tu Zonk.

_hank_ 1,3K

_hank_

Użytkownik
Milan gładko, Marsylia tez, ogolnie dzien na + mimo wtopy na Brugge. Bez zakladek w 2 polowie niestety ;/
Dobry weekend, oby tak dalej.

Jakby tak wybiorczo potraktowac wasze posty to opis bylby nastepujacy. Miej kase na 2-3 progi, graj za malo, wygraj duzo, tylko zeby gol szybko padl żeby nie stresował ^^
Nie poddawac sie, ukladamy liste zyczen dalej:grin:

S 440

straszaksam

Użytkownik
Milan gładko, Marsylia tez, ogolnie dzien na + mimo wtopy na Brugge. Bez zakladek w 2 polowie niestety ;/
Dobry weekend, oby tak dalej.

Jakby tak wybiorczo potraktowac wasze posty to opis bylby nastepujacy. Miej kase na 2-3 progi, graj za malo, wygraj duzo, tylko zeby gol szybko padl żeby nie stresował ^^
Nie poddawac sie, ukladamy liste zyczen dalej:grin:
jakby był jakieś karny w X9&#39; to możnaby w wielu przypadkach pewnie dodać:
&quot;żeby kurs 3,00 był tak w X6&#39; bo nie zdążyłem postawić i wtopiłem całą kasę ???? &quot;

PS. Nieładnie się tak naigrywać z innych ;)

Do góry Bottom