Faktycznie zapytałem ich i też to mam. Tak samo nie mam pojęcia o co im chodzi, nawet nie grałem tam dużo ani za duże stawkiBo jesteś zapewne wykluczony tak jak ja. Bez powodu mnie wyrzucili ze wszystkich promocji Pokaż załącznik 38030
Faktycznie zapytałem ich i też to mam. Tak samo nie mam pojęcia o co im chodzi, nawet nie grałem tam dużo ani za duże stawkiBo jesteś zapewne wykluczony tak jak ja. Bez powodu mnie wyrzucili ze wszystkich promocji Pokaż załącznik 38030
Jak jesteś wykluczony z bonusow to nic nie dostaniesz nawet jak wysyłają.Non stop wysyłają głupie e maile promocje pod bonus a potem nie dają żadnego bonus oszuści . Zagrałem mecz towarzyski w piłce nożnej Polska - Ukraina i miał być bonus 150 zł za gole i nie ma nic.Dobrze że kupon wygrany bo jak by był przegrany to bym się wkurzył.Ostrzegam przed tym bukiem.
Wiem że mnie zbywają bo nic nie widzą ci ludzie zatrudnieni z czatu w tym bukmacherze.Jak jesteś wykluczony z bonusow to nic nie dostaniesz nawet jak wysyłają.
Zapytaj ich na liveczacie to Ci powiedza. Mnie wykluczyli bez powodu
U mnie było podobnie też wykluczenie bez podania przyczyny,mają rozmach skurczybykiMi akurat dali bonus od depozytu 400 zł wpłaciłem i dostałem 50% do 3 krotnego obrotu zostało 40 zł a 560 obróciłem i dostałem od nich wiadomość że zostałem wykluczony ze wszystkich promocji ... Dodam że na koncie bonusowym miałem około 400 zł z rozmowy na czacie powiedzieli mi że pieniędzy mi bonusowych nie wypłacą
Jeśli przegrywasz to jesteś dla nich najlepszym klientem i nawet co raz jakiś indywidualny bonus dadzą żebyś u nich więcej zostawiał ale jeśli wygrywasz to wtedy zaczynają się cyrki po Euro chciałem wypłacić pieniadzę to wypłata została cofnięta i dostałem od nich maila odnośnie weryfikacji (niżej wrzucam maila jakiego od nich dostałem) ale po kilku dniach wypłacili a tym razem zostałem już wykluczony . Lepiej odpuścić granie u nich bo szkoda nerwów na walkę o swoje pieniądze ...U mnie było podobnie też wykluczenie bez podania przyczyny,mają rozmach skurczybyki
takMożecie się zalogować do goplusbet?
Przed chwilą się zalogowałem na stronie www wszystko działa.Nie wiem jak w aplikacji bo nie korzystam.Możecie się zalogować do goplusbet?
Możecie się zalogować do goplusbet?
Mam to samo, spedzilem dzis 10min a 16h wykorzystaneMi wyskakuje "Przekroczono limit czasu trwania sesji". Nie byłem zalogowany na tyle długo aby przekroczyć limit. Według supportu jest awaria strony, ale wygląda na to że dotyczy ona wyłącznie mnie. Cyrk na kółkach
A wczoraj się nie logowałeś?Mam to samo, spedzilem dzis 10min a 16h wykorzystane
Logowałem się też na dosłownie na chwilę, suppport tak samo nie wskazał przyczyny, w żadnej przegladarce ani apce nie mialem aktywnej sesji. Trzeba będzie jeszcze raz do nich pisać, zanim programisci pojda do domuA wczoraj się nie logowałeś?
Może mają problem ze zliczaniem tego czasu
Cały weekend miałem ten sam problem. Całą sobotę nie mogłem się zalogować. Nie wpłacę tam już nigdy w życiu. Kolega wyżej Ci napisał jaką dostaniesz odpowiedź. Nie walcz z wiatrakami.Logowałem się też na dosłownie na chwilę, suppport tak samo nie wskazał przyczyny, w żadnej przegladarce ani apce nie mialem aktywnej sesji. Trzeba będzie jeszcze raz do nich pisać, zanim programisci pojda do domu