>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bukmacher GO+bet - opinie

kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
Trochę w wuja lecą. Wczoraj SMS z bonusem na Liverpool, no to się zapisałem, ale coś mnie podkusilo sprawdzić jeszcze warunki bonusu a tu błąd 404 strona nie została znaleziona. Człowiek się napalil na bonus a informacja z czatu że promocja zostaje wyłączona z powodów technicznych i przepraszają...

jf-sebastian 2,3K

jf-sebastian

Użytkownik
Non stop wysyłają głupie e maile promocje pod bonus a potem nie dają żadnego bonus oszuści . Zagrałem mecz towarzyski w piłce nożnej Polska - Ukraina i miał być bonus 150 zł za gole i nie ma nic.Dobrze że kupon wygrany bo jak by był przegrany to bym się wkurzył.😡👎Ostrzegam przed tym bukiem.

A 39,1K

ar0nek

Użytkownik
Non stop wysyłają głupie e maile promocje pod bonus a potem nie dają żadnego bonus oszuści . Zagrałem mecz towarzyski w piłce nożnej Polska - Ukraina i miał być bonus 150 zł za gole i nie ma nic.Dobrze że kupon wygrany bo jak by był przegrany to bym się wkurzył.😡👎Ostrzegam przed tym bukiem.
Jak jesteś wykluczony z bonusow to nic nie dostaniesz nawet jak wysyłają.
Zapytaj ich na liveczacie to Ci powiedza. Mnie wykluczyli bez powodu

M 961

Matiwa

Użytkownik
Mi akurat dali bonus od depozytu 400 zł wpłaciłem i dostałem 50% do 3 krotnego obrotu zostało 40 zł a 560 obróciłem i dostałem od nich wiadomość że zostałem wykluczony ze wszystkich promocji ... Dodam że na koncie bonusowym miałem około 400 zł z rozmowy na czacie powiedzieli mi że pieniędzy mi bonusowych nie wypłacą

Załączniki

L 0

lacrimosa

Użytkownik
Mi akurat dali bonus od depozytu 400 zł wpłaciłem i dostałem 50% do 3 krotnego obrotu zostało 40 zł a 560 obróciłem i dostałem od nich wiadomość że zostałem wykluczony ze wszystkich promocji ... Dodam że na koncie bonusowym miałem około 400 zł z rozmowy na czacie powiedzieli mi że pieniędzy mi bonusowych nie wypłacą
U mnie było podobnie też wykluczenie bez podania przyczyny,mają rozmach skurczybyki

M 961

Matiwa

Użytkownik
U mnie było podobnie też wykluczenie bez podania przyczyny,mają rozmach skurczybyki
Jeśli przegrywasz to jesteś dla nich najlepszym klientem i nawet co raz jakiś indywidualny bonus dadzą żebyś u nich więcej zostawiał ale jeśli wygrywasz to wtedy zaczynają się cyrki po Euro chciałem wypłacić pieniadzę to wypłata została cofnięta i dostałem od nich maila odnośnie weryfikacji (niżej wrzucam maila jakiego od nich dostałem) ale po kilku dniach wypłacili a tym razem zostałem już wykluczony . Lepiej odpuścić granie u nich bo szkoda nerwów na walkę o swoje pieniądze ...

Załączniki

slomiany400 45,6K

slomiany400

Użytkownik
Wysłali SMS po X czasu, że 100% do 100 PLN, to wziąłem na wieczór, weszła piłka w sobotę, odpaliłem sobie NHL, triple puszczony - dwa rozliczone były instant, bo grałem overy bramek, a ten co zamykał kupon dalej wisi. Nie polecam bukmachera, bo to jakiś żart

Do góry Bottom