>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Bukmacher GO+bet - opinie

kriksus 6,2K

kriksus

Użytkownik
Trochę w wuja lecą. Wczoraj SMS z bonusem na Liverpool, no to się zapisałem, ale coś mnie podkusilo sprawdzić jeszcze warunki bonusu a tu błąd 404 strona nie została znaleziona. Człowiek się napalil na bonus a informacja z czatu że promocja zostaje wyłączona z powodów technicznych i przepraszają...

jf-sebastian 2,3K

jf-sebastian

Użytkownik
Non stop wysyłają głupie e maile promocje pod bonus a potem nie dają żadnego bonus oszuści . Zagrałem mecz towarzyski w piłce nożnej Polska - Ukraina i miał być bonus 150 zł za gole i nie ma nic.Dobrze że kupon wygrany bo jak by był przegrany to bym się wkurzył.😡👎Ostrzegam przed tym bukiem.

A 40,1K

ar0nek

Użytkownik
Non stop wysyłają głupie e maile promocje pod bonus a potem nie dają żadnego bonus oszuści . Zagrałem mecz towarzyski w piłce nożnej Polska - Ukraina i miał być bonus 150 zł za gole i nie ma nic.Dobrze że kupon wygrany bo jak by był przegrany to bym się wkurzył.😡👎Ostrzegam przed tym bukiem.
Jak jesteś wykluczony z bonusow to nic nie dostaniesz nawet jak wysyłają.
Zapytaj ich na liveczacie to Ci powiedza. Mnie wykluczyli bez powodu

M 1,8K

Matiwa

Użytkownik
Mi akurat dali bonus od depozytu 400 zł wpłaciłem i dostałem 50% do 3 krotnego obrotu zostało 40 zł a 560 obróciłem i dostałem od nich wiadomość że zostałem wykluczony ze wszystkich promocji ... Dodam że na koncie bonusowym miałem około 400 zł z rozmowy na czacie powiedzieli mi że pieniędzy mi bonusowych nie wypłacą

Załączniki

L 0

lacrimosa

Użytkownik
Mi akurat dali bonus od depozytu 400 zł wpłaciłem i dostałem 50% do 3 krotnego obrotu zostało 40 zł a 560 obróciłem i dostałem od nich wiadomość że zostałem wykluczony ze wszystkich promocji ... Dodam że na koncie bonusowym miałem około 400 zł z rozmowy na czacie powiedzieli mi że pieniędzy mi bonusowych nie wypłacą
U mnie było podobnie też wykluczenie bez podania przyczyny,mają rozmach skurczybyki

M 1,8K

Matiwa

Użytkownik
U mnie było podobnie też wykluczenie bez podania przyczyny,mają rozmach skurczybyki
Jeśli przegrywasz to jesteś dla nich najlepszym klientem i nawet co raz jakiś indywidualny bonus dadzą żebyś u nich więcej zostawiał ale jeśli wygrywasz to wtedy zaczynają się cyrki po Euro chciałem wypłacić pieniadzę to wypłata została cofnięta i dostałem od nich maila odnośnie weryfikacji (niżej wrzucam maila jakiego od nich dostałem) ale po kilku dniach wypłacili a tym razem zostałem już wykluczony . Lepiej odpuścić granie u nich bo szkoda nerwów na walkę o swoje pieniądze ...

Załączniki

slomiany400 52K

slomiany400

Użytkownik
Wysłali SMS po X czasu, że 100% do 100 PLN, to wziąłem na wieczór, weszła piłka w sobotę, odpaliłem sobie NHL, triple puszczony - dwa rozliczone były instant, bo grałem overy bramek, a ten co zamykał kupon dalej wisi. Nie polecam bukmachera, bo to jakiś żart

M 0

Makakił

Użytkownik
Mi wyskakuje "Przekroczono limit czasu trwania sesji". Nie byłem zalogowany na tyle długo aby przekroczyć limit. Według supportu jest awaria strony, ale wygląda na to że dotyczy ona wyłącznie mnie. Cyrk na kółkach 🤷

H 0

hadan

Użytkownik

Załączniki

M 1,8K

Matiwa

Użytkownik
Po tej firmie można spodziewać się wszystkiego jak nie wykluczenia ze wszystkich bonusów to jakieś śmieszne limity , weryfikacje co chwile lub okrojone oferty dla poszczególnych graczy ... Nie można było pograć spokojnie bo co chwilę coś im nie pasowało dlatego zamknąłem konto w tym głównie i nie żałuję u konkurencji nie spotkałem się z czymś takim.

H 0

hadan

Użytkownik
A wczoraj się nie logowałeś?
Może mają problem ze zliczaniem tego czasu
Logowałem się też na dosłownie na chwilę, suppport tak samo nie wskazał przyczyny, w żadnej przegladarce ani apce nie mialem aktywnej sesji. Trzeba będzie jeszcze raz do nich pisać, zanim programisci pojda do domu ;)

M 0

Makakił

Użytkownik
To ja Ci mogę tu napisać jaką dostaniesz odpowiedź :
Występują obecnie problemy techniczne z działaniem strony, pracujemy nad ich rozwiązaniem.
Usterka zostanie rozwiązana najszybciej jak to będzie możliwe. Przepraszamy za niedogodności.

BrooklynBouncee 4,8K

BrooklynBouncee

Użytkownik
Logowałem się też na dosłownie na chwilę, suppport tak samo nie wskazał przyczyny, w żadnej przegladarce ani apce nie mialem aktywnej sesji. Trzeba będzie jeszcze raz do nich pisać, zanim programisci pojda do domu ;)
Cały weekend miałem ten sam problem. Całą sobotę nie mogłem się zalogować. Nie wpłacę tam już nigdy w życiu. Kolega wyżej Ci napisał jaką dostaniesz odpowiedź. Nie walcz z wiatrakami.

Do góry Bottom