Moim zdaniem w Superbecie grają porostu taśmowcy dla których każdy bonus, promocja itp to jest wielkie wow i plus dla buka który to daje. Wszyscy moi znajomi grają na Superbecie bo ma superprzewage, jakieś koło z nagrodami itp. Ale nie kazdy buk chce takich graczy. Dlatego jedne buki daja masę promocji jak
Superbet a inni maja to gdzieś.
Superbet żeby zarobić 1k potrzebuje 100 graczy grających po 5zl. A buk X woli 5 graczy grających po 1k.Ot cała filozofia a nie jakies pralnie pieniędzy. Byłem dzisiaj w punkcie
Fortuny otwartym 12-18. Pytam się dlaczego takie dziwne godziny a gość mówi że jak miał otwarte do 22 to miał pełno ludzi do samego zamknięcia ale 3/4 było żeby tylko posiedzieć ew zagrać za 2zl. A teraz ma otwarte połowę krócej a zyski lepsze bo nie ma maruderów tylko są gracze którzy grają. Ja też wolę obsłużyć jednego klienta za większą kasę na którym zrobię dniówkę i mieć spokój przez resztę dnia niz 30 przychodzących przez cały dzień.
Nie no stary kompletne bzdury piszesz.
Superbet ma ogrom promocji, czy różnych gier na których można zarobić darmowa kasę.
To co mieli w poprzednim sezonie, że typowałes, który zawodnik w
Premier League zrobi więcej punktów w kolejce to było zajebiste. Na tej grze w miesiącu zwycięzcy przytulali 1000zl na łebka.
Pozatym wystarczy mieć konto na Twitterze i tam często śmigają kupony postawione właśnie w
superbet za grube siano.
Każdy woli tam grać, bo masz superprzewage praktycznie w każdym sporcie i dodatkowo dobre bonusy do kursów.
Nawet nie chce mi się liczyć ile to już razy superprzewaga ratowała kupon, czy to w piłce, czy NBA, lub ręcznej .
A nawiązując do
Fortuny to nie wiem gdzie Ty miałeś punkt czynny do 22, skoro u nich takich punktów stacjonarnych nie ma, no chyba, że te prywatne ale z tego co słyszałem, to lepiej u takich nie grac, bo już nie jeden miał problem z wypłata
Koło mnie dziadki siedzieli w superbecie i 100 wkładali w jakieś losowe i ustawione wyścigi psów. Raz im maszynka dała 3 stówki a potem topili 3 razy tyle.
Mnóstwo ludzi przeszło do
superbetu, a zwlaszcza "grubych" graczy, bo jest większa szansa na wygraną.
Powiedziałbym, że nawet sam sobie przeczysz, bo przecież Ci gracze co wolą minimum klocka na kuponie zostawić, to raczej powinno zagrać w
superbet, bo masz te superprzewagi, które Ci uratują kupon, a żadne
fortuny i stsy tego nie maja , a właśnie dla gościa który gra taśmę za 5 zł na 15 meczów to jest mu
lotto, czy on zagra tu, czy tu bo 5 zł to raczej mu nie szkoda, a 1000 już prędzej.