>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Gamebookers podwaja depozyt do 100zł

kropek 0

kropek

Użytkownik
czyli w gamebookers moge wplacic 100zl i daja mi od razu drugie 100zl jak mi sie nie uda obrocic bonusa to moge wyplacic swoje 100zl ??
wplacasz 100 dostajesz 100 czyli masz 200 musisz obrocic lacznie 300 zl po kursie 1,6 minimum i wtedy jesli Ci zostanie powiedzmy 200 zl to 100 mozesz wyplacic a za 100 dalej grac albo wyplacic 200

lukass 0

lukass

Użytkownik
czyli w gamebookers moge wplacic 100zl i daja mi od razu drugie 100zl jak mi sie nie uda obrocic bonusa to moge wyplacic swoje 100zl ?? mi sie wydaje ze nie bo omijaja to pytanie w mailach
REGULAMIN

3.9. Niektórzy klienci mogą nie zostać objęci programem bonusowym. Programy bonusowe, warunki uczestnictwa, wysokości kwot oraz prawo do ich przyznania leżą w gestii gamebookers i te prawa nie są zbywalne. Każdy bonus oferowany przez gamebookers przysługuje tylko jeden (1) raz na każde gospodarstwo domowe. Niezależnie od jakichkolwiek specjalnych warunków, które mogą dotyczyć bonusów, gamebookers zastrzega sobie prawo do odjęcia sumy bonusu od salda klienta, jeśli wypłata została zlecona przed przynajmniej jednokrotnym obstawieniem &gt;&gt; sumy wpłaty &lt;&lt; po minimalnym kursie 1.60 i/lub, gdy została spożytkowana na obstawienie różnych wyników tego samego zdarzenia.

Z tego by wynikało ze jak przegrasz bonus to mozesz spokojnie wypłacic swoje 100 zł lecz jesli wygrasz to musisz przed wypłata obrócic jeszcze swoje 100 zł?

lukass 0

lukass

Użytkownik
W &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; tez jest promocja, ze podwajaja depozynt najwyzej to jak wplacisz 70zl to podwoja Ci do 140 ;)
w baw było maks 140 zł to dadza kolejne 140 zł o ile dobrze pamietam... i w baw jest jeszccze ten jeden plus ze mozna wpłacic 140 zł dostajesz 140 zł i swoje 140 zł od razu wybierasz i grasz na bonusie ????

Juz mi sie zaczyna podobac ten gamebookers... wczoraj koło 23 dałem przelew bankowy i własnie juz mi dali kase, nie samowicie szybko ????

kropek 0

kropek

Użytkownik
i w BAW jest jeszccze ten jeden plus ze mozna wpłacic 140 zł dostajesz 140 zł i swoje 140 zł od razu wybierasz i grasz na bonusie
przed wyplata musisz bonus obrocic 3 razy a depozyt 1 raz :p to przed obrotem zadnej kasy nie wyplacicsz bo Ci bonus cofna :p

lukass 0

lukass

Użytkownik
i w &lt;u&gt;BAW&lt;/u&gt; jest jeszccze ten jeden plus ze mozna wpłacic 140 zł dostajesz 140 zł i swoje 140 zł od razu wybierasz i grasz na bonusie
przed wyplata musisz bonus obrocic 3 razy a depozyt 1 raz :p to przed obrotem zadnej kasy nie wyplacicsz bo Ci bonus cofna :p
No to nie wiem bo w sumie nie korzystalem... ale czytałem gdzies o tym bonusie to podobno jset tak jak ja mówiłem ze wpłacasz 140 zł dostajesz bonus a kase która wpłaciłes mozesz od razu wypłacic i nie cofaja bonusu...

kropek 0

kropek

Użytkownik
ale czytałem gdzies o tym bonusie to podobno jset tak jak ja mówiłem ze wpłacasz 140 zł dostajesz bonus a kase która wpłaciłes mozesz od razu wypłacic i nie cofaja bonusu...
ja czytalem regulamin i jest jasno napisane ze przed wyplata tzreba najpierw obrocic

filip_r2 769

filip_r2

Użytkownik
WPŁACILEM BONUS DOSTAŁEM WSZYTKO JEST OK KASE WPŁACILEM W ŚIERODE O 22 00 A DZISAJ PO 19 00 JUZ BYŁAa NIGDZIE TAK SZYBKO KASA NIE DOCHODZI NAWET NA BAW POLECAM TEGO BUKA !!!!

dickson-choto 0

dickson-choto

Użytkownik
Siemka, nieorientujecie się czy powtórzą promocję? kurde do 17 ???? czyli do dzisiaj a ja kasy nie mam na koncie, bo będzie jutro ;/ i nie zdążyłem wpłacić ????

P 0

poznan2

Użytkownik
Siemka, nieorientujecie się czy powtórzą promocję? kurde do 17 ???? czyli do dzisiaj a ja kasy nie mam na koncie, bo będzie jutro ;/ i nie zdążyłem wpłacić ????
heh mozliwe że zrobia jeszcze taka promocje ,teraz zrobili promocje do 23 zwiazana z kasynem do 10 ojro za free tylko trzeba obrócić i kasa bedzie na twoim koncie ????

pewniaczek 2

pewniaczek

Użytkownik
Zgłaszam Ponowne Pytanie... Wpłaciłem Kase Przez Moneybookers do Gamebookers... i Po 24 Godzinach... Zadnej Stówki Mi Nie Dodali..

lukass 0

lukass

Użytkownik
Zgłaszam Ponowne Pytanie... Wpłaciłem Kase Przez Moneybookers do Gamebookers... i Po 24 Godzinach... Zadnej Stówki Mi Nie Dodali..
Napisz może do nich maila, albo zadzwoń... bonusa powinni ci przyznacz tego samego dnia o 00:10...

R 0

robi76

Użytkownik
Przykro mi ale zrobiles wielki blad .Warunkiem otrzymania bonusu byl przelew bankowy na ich nowe polsdkie konto .bonusu nie bedzie .Ludzie czytajcie regulaminy.Przykro mi kolego.

al_capone 29K

al_capone

Gangster
przedłużyli do 30 kwietnia
skad wiesz ??
Promocja przedłużona do końca miesiąca – do 100zł gratis!

Jesteśmy dumnym sponsorem Kolportera Korony Kielce, który w swoim pierwszym sezonie w polskiej ekstraklasie rozgrywa swoje mecze na najbardziej nowoczesnym stadionie w Polsce i walczy o zakwalifikowanie się do Pucharu UEFA! Zapraszamy wszystkich Klientów Gamebookers.com do dokonania wpłaty na nasze nowe konto bankowe w Polsce.

Odbiorca: Gamebookers (UK) Limited
Nazwa banku: Bank BPH S.A.
Numer konta: 45106000760000321000095406
Tytuł wpłaty: &quot;tutaj proszę podać swój login w gamebookers&quot; (uwzględniając małe i duże litery).
Waluta konta: PLN (wpłaty dokonujemy w polskich złotych)

Nasza wyjątkowa promocja dotyczy zarówno nowych jak i dotychczasowych Klientów gamebookers.com! Jeśli do 30 kwietnia po raz pierwszy dokonasz wpłaty na nasze nowe konto bankowe w Polsce to PODWOIMY Twój depozyt (maks. bonus wynosi 100 PLN i dotyczy tylko wpłat na nasze nowe konto bankowe).

Wpłać 100 PLN i otrzymaj drugie 100 PLN od nas GRATIS!

Warunki promocji:
- Promocja trwa do 30 kwietnia (włącznie), decyduje data dokonania dyspozycji wpłaty.
- Wszyscy polscy klienci gamebookers.com mogą skorzystać z promocji, również ci którzy już posiadają konto zakładów.
- Maksymalna wartość bonusu wynosi 100 PLN (100zł = 200zł ; 500zł = 600zł).
- Szczegółowy regulamin promocji
- Konta Klientów zostaną zasilone o północy (00:10) po spełnieniu warunków promocji.

Zapraszam na gł. strone bukmachera ;/

R 0

robi76

Użytkownik
Wie ktos moze jak dlugo czeka sie w Gamebookers na pieniadze i bonus?Wplacilem bezposrednio w banku i czekam juz dwa dni a kasy i bonusu nie ma .Pisze dop nich mail za mailem i mnie olewaja (nie odpisuja) Co to za BUK?

Do góry Bottom