Jezeli wplacales karta i wpisales w pole KOD PROMOCJI: PROMOCJA To tak, jesli natomiast nie wpisales PROMOCJA to tylko przelewem.ja mam jeszcze takie pytanie: jak wpłaciłem pieniądze kartą to bonus też mi przysługuje czy tylko przelewem? z góry dzięki za odp.
pare osob juz dostalo i jesli chodzi o koszulki polskiej reprezentacji to sa one slabej jakosci, ja najprawdopodobniej dostane w tym tygodniu, wtedy sam ja ocenie.Ja mam takie małe pytanie czy ktoś stawiał na zwycięzce MŚ za 185 PLN w tej promocji i dostał już zamówioną koszulkę???
nie wpisałem i nie dostałem ale i tak miałem wyprubować tego buka 8)Jezeli wplacales karta i wpisales w pole KOD PROMOCJI: PROMOCJA To tak, jesli natomiast nie wpisales PROMOCJA to tylko przelewem.ja mam jeszcze takie pytanie: jak wpłaciłem pieniądze kartą to bonus też mi przysługuje czy tylko przelewem? z góry dzięki za odp.
Gdzie Ty tam widzisz coś do wpisywania? Daje Visa i tylko dane są, a nie ma nic do wpisania typu "PROMOCJA" ????Jezeli wplacales karta i wpisales w pole KOD PROMOCJI: PROMOCJA To tak, jesli natomiast nie wpisales PROMOCJA to tylko przelewem.ja mam jeszcze takie pytanie: jak wpłaciłem pieniądze kartą to bonus też mi przysługuje czy tylko przelewem? z góry dzięki za odp.
nie bo tu chodzi o pierwsza wpłate.a dostanie sie te dodatkowe 100 PLN jak najpierw wplace sobie 8 PLN a potem dopiero 100 PLN ??????? ????
czyli jak sie podczas rejestracji pole KOD PROMOCJI zostawi puste to zeby dostac bonus trzeba wplacic tylko przelewem ?Jezeli wplacales karta i wpisales w pole KOD PROMOCJI: PROMOCJA To tak, jesli natomiast nie wpisales PROMOCJA to tylko przelewem.ja mam jeszcze takie pytanie: jak wpłaciłem pieniądze kartą to bonus też mi przysługuje czy tylko przelewem? z góry dzięki za odp.
tak, tylko przelewemczyli jak sie podczas rejestracji pole KOD PROMOCJI zostawi puste to zeby dostac bonus trzeba wplacic tylko przelewem ?
a jezeli przy rejestracji wpisze ten kod : PROMOCJA i jezeli zdeponuje srodki netellerem to mi tez zalicza bonus?Jezeli wplacales karta i wpisales w pole KOD PROMOCJI: PROMOCJA To tak, jesli natomiast nie wpisales PROMOCJA to tylko przelewem.ja mam jeszcze takie pytanie: jak wpłaciłem pieniądze kartą to bonus też mi przysługuje czy tylko przelewem? z góry dzięki za odp.
Mi się wydaje, że promocja obowiązuje tylko przez przelew. Tak mi odpisali.warunki promocji wymagają dokonania wpłaty za pomocą przelewu bankowego
podczas rejestracji konta po uprzednim wpisaniu PROMOCJA wyskoczyl komunikat ze ta promocja dotyczy wpaty obojetnie jakim sposobem tzn nettelerem tez oczywiscie :mrgreen: :mrgreen:W czym masz problem, piszesz e-mail do nich i oni Ci w przeciągu kilku minut odpowiadają.
Mi się wydaje, że promocja obowiązuje tylko przez przelew. Tak mi odpisali.warunki promocji wymagają dokonania wpłaty za pomocą przelewu bankowego
W końcu założyli konto w polskim banku i jeżeli tam umieścimy naszą kase to oni wtedy nam przydzielą bonus. A jak wpłacamy przez np. Visa, albo przez netellere, to kase wpłacamy do zagranicznego banku. Wtedy już nie otrzymamy bonusu.