>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Gamebookers FREE 35z

R 17

raul18

Użytkownik
ja dostalemtylko jakis bonus 15euro ale jest w sekcji &quot;zastrzezona&quot;..uwolni sie po postawieniu chyba 150euro..zal

A nie jednak ta kaska sie wlasnie pojawila do gry ????

No to elegnacko;p , nie logowalem sie u nich z 2 lata a tu mi dali za free 15euro ????

Czyli wszystko powyzej bonusa mozna wyplacac i do tego nie zabieraja tego bonusu przez 7 dni i mozna dalej nim obstawiac albo skonczyc obrot ? ????

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
zmieniał cos ostatnio Gamebookers z softem ?? moze znowu jakis błąd. Jednemu by dawali 35 drugiemu 55 i innemu znowu 15 euro ?? cos mi sie tu nie podoba, ale fajnie by bylo jak by nie zabrali wam ????

R 17

raul18

Użytkownik
wydaje mi sie to ze zalezy od waulty konta..jak ktos ma w $ to dostanie 10$ czy 15$ wiec ma 35zł albo 55zł a jak ja dostalem 15euro to mam cos kolo 70zł

R 17

raul18

Użytkownik
zmieniał cos ostatnio Gamebookers z softem ?? moze znowu jakis błąd. Jednemu by dawali 35 drugiemu 55 i innemu znowu 15 euro ?? cos mi sie tu nie podoba, ale fajnie by bylo jak by nie zabrali wam ????
a co niby maja nam zabrac?hmm ?

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
a bo to nie raz był pomyłki bukmacheró co i dawali po 100zł a poźniej mejle rozsyłali z przeprosinami ?? było było , dlatego mówie/pisze ze mam nadzieję ze to &quot;legalne promo&quot; ????

Do góry Bottom